Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Hasan TÜRKER

Parseller de oturuyorum,Hasan bey Kocasinan zor olur sanki,şimdi geldi aklıma dereyolundan gelebilrim ama en fazla şirinevlere kadar ondan sonrası panikletir sanki, kilitli değil pedallar , sanırım çok zorlar kilitli pedal,aslında normal pedallara alışsam kilitliye de geçebilrim ilerde.Çarşamba akşamı olabilir Hasan bey

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
Scudo
@GÖKHAN ÖZKORKMAZ

Çok bencil gördüm seni!!! Bende diyom niye tur yapamıyorum, demek önce isim bulmak lazımmış, yeni doğacak çocuğuna isim arayan aileler gibi heyecanlandım şimdi, aman canım sağlıklı sıhhatli olsunda ismi önemli değil:D :D :D

resim tekrarı yapmamaya özen gösterelim
tşk

gökhancım
turun adı öyle olsun sorun yok

ama bir topik aç
AYPGnin ilk sayfası gibi dolu olsun
bazı esasları gözden kaçırma
senin turunun popüler yönü
dönüş saati

@mustafa akman

:D :D :D :D :D

Bazıları inandığı gibi yaşar, bazıları yaşadığı gibi inanır, abi benim dönmem lazım desene niye milleti yanlış yönlendiriyorsun, bide neyin popüleri çok merak ettim adam hep söyler bende o saatte kalkıp 10da dönemem derim:D :D :D
Heee evden izin alamayan erkekler arasında popüler yapan dönüş saati bunu unutma deseydin olurdu:D :D :D

@Raif Korkmaz

Raifim :)
bazı esasları belirteyim
*alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste: evlilik planları yapıyorsun
** daha yaşın küçük, henüz delikanlısın: turun evveliyatını bilmiyorsun.
***sana teşekkür etmek lazım, hep gelemem dersin, mesajıma cevap veren bi sensin, bir de hamdi. diğerleri kapı duvar.
****böyle turlar hep olur, dönüş saati uygunsa polpüler olur:mesela cumartesi saat 07:00da zemheri de dahil maç yaptığımı bilen var mı
*****en doğru laf da şu: izin alamayanlar arasındaki en popüler tur
öpüldün
muccuk

@Raif Korkmaz

:)

Bisiklete binmek için bile, izin alamayan veya alması gerekenlerin, ya sicili hiç temiz değildir, yada ..... (o kadar ileri gitmemeyim :rolleyes: )

@fatih inan

Hııı evet iyiki hatırlattın Fatih, arkadaşlar gruba forma yapıldıktan sonra dahil olan arkadaşlarda doğal olarak aynı formalara sahip olmak istemektedirler, özellikle turkuaz forma için yoğun talep olduğunu görüyoruz, Mustafa abi 5 kişi olursa bu formalardan yapılabileceğini söylemişti, Turkuaz AYPG formalarından almak isteyenler için bir liste yapalım ve arkadaşlarda formalarına kavuşssun, Mustafa abi fiyat ve teslimat konusu için bir açıklama yaparsan sevinirim, ben forma isteyebilecek olanlardan aklıma gelenleri yazıyorum artık isteyen adını ekler yada çıkarır...

1-) Hasan
2-) Ömer
3-) Özgür
4-) Fatih
5-)..........

Hazır gaza gelmişken bir iki duyuru daha yapayım, bisiklet forumu takip edipte bizim turlarımızdan haberi olmayanlar var bunun nedenide bizim duyuruları hem kendi topicimizde yapıyor olmamız oysaki tur yapacağımız zaman gezi ve tur duyuruları bölümünede topic açarsak daha faydalı olabilir, en azından şu gün şuraya tur yapacağız ayrıntılar şurda der bizim topicin linkini veririz ve dönüştede orda fotoları paylaşırız, bu hem insanların bize ulaşmasını sağlar hemde ilerde gittiğimiz güzergaha gezi yapacak olanlar bizim tecrübelerimizden faydalanmış olur, bu nedenle gezi ve tur duyuruları bölümünde yapmış olduğumuz kapıdağ yarımadası turunu paylaşalım derim...

İkinci bir duyurum bu senede kış geliyor ve havalar soğuyacak salon sporlarına dönüş yapacakmıyız? Erman kardeşimiz geçen sefer basketbol için sordu ama kimseden ses çıkmadı, ben derimki bu sene voleybol yada kapalı bir h.sahada futbol maçı yapalım, ben şimdi iki liste başlatıyorum kim hangisini istiyorsa yazsın ona göre yeterli çoğunluğu sağlarsak oynarız...

Futbol:
1-) Raif
2-) Emre
3-).....

Voleybol
1-) Raif
2-)Can
3-) Özgür
4-) Levent
5-).......

@AYDIN DİRİCANLI

ya da ne

o ya da benim için aslında şudur

dışarıda keyif yaparken
evdekileri yanlız bırakma burukluğu
birden fazla kişi için yaşama

"baba nerde kaldın" cümlesindeki farklı anlamları yakalama( özlenme,..)

o sebeple
muhabbetin burasındaki ima ne anlama geliyor beni ilgilendirmedi

işi sicil boyutuna getirmek değil düşünmek bile istemiyorum

ÖLTopal
:)

(link)
sadece bana isim ve irade bildirin
forma ayarlamak çok kolaylaştı
kipeoya sbizi üşütür
üstelik 10 kişi lazım
turkuvaz 75 tlye mal oluyordu, bir değişiklik olmadı ise
5 kişi yeter

şimdi konuştum
5 kişi
kdv hariç 75tlye mal olacak

@mustafa akman

Yazdıklarım "hayata esprili yaklaş" felsefesi sonucuydu.Yoksa, yazdıklarınızdan şüphem yoktur...:)

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
@Hasan TÜRKER

@Hasan TÜRKER

O gün bu gündür heyecanla AYPG logolu kadro koruyucularımızı bekliyorum sen getireceksin diye başka koruyucuda almadık, kadronun her yeri çizildi ben artık koruyucunun yanında yeni kadroda istiyorum bunu korumaya gerek kalmadı zaten bari yenisini koruruz :D :D :D

@Raif Korkmaz

Gün içinde ilanını iki kere güncelleyemezsin. Kurallara aykırı.

• Beğen
Tepkiler: Raif Korkmaz
bu pazar avrupa pedal forması ile belgrada gelen raife teşekkürlerimi iletirim ....evet belgrad ücretli.....yayalara 2 lira bisiklette 2 lira dense eder 4 lira ,,,,,,,,,,,,şimdi bu durumu hangi kuvvet durdurabilir ,,,orayı işleten dört kişi yıllık orman bakanlığına tam 800 milyon veriyor........adam bu kadar parayı verirse bakanlık parayı alırsa bunların üstünde çok güçlü bir stk kuruluşu olan ve üyesi istanbulda 2 milyon olan bisikletliler derneği varmı arif haberin varmı ...valla o vakit bi olay olur gibime geliyor düşünebiliyormusun 2 milyon insan yığılmış belgrada aneyyyyyyyyyyy olmaz ya,,,nasrettin hocanın hikayesi ya bu göl maya tutarsa bütün işlerimiz angarya hocam angarya, raif gel kafayı kıralım kurtdoğmuştta ben zaten elimde ineceğim silik tekerler ile olmaz o yolda ,adamları çalıştıracağız orda gençleri.....

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri