Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@mustafa akman

Çok gelmek istiyorum ama
Cuma turdaki düşmemden dolayı
Elim, başparmagim ve bilegim
Fena incinmis.
Gun boyu kremle tedavi etmeye calistim

Ama su an gucsuz
Elcikleri tam kavrayamazsam sizleri yolda
Yavaslatabilirim

Sabah 06:30 da orada olmazsam
Beni beklemeyin
Çok gelmek istiyorum.
Bakalim sabah ola hayrola
Bakalim mevlam neyler
Neylerse güzel eyler

Scudo
@çağrı türkmen

daha erken otobüse binme şansımız olsa, iğneadaya hava kararmadan varsak iyi olmaz mı!! hem çevreyi görmek hem kamp alanı ayarlamak için, sabah daha keyiflidir pedal çevirmek.. neyse ayın 8.den bahsediyoruz değil mi?? gelmek isteyen diğer arkadaşların fikirleriyle demleyelim kararı hep beraber veririz.. hem bizim turun ortalama hızı giden arkadaşlara göre daha yüksek olur diye tahmin ediyorum...

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
@mustafa akman

Çok gelmek istiyorum ama
Cuma turdaki düşmemden dolayı
Elim, başparmagim ve bilegim
Fena incinmis.
Gun boyu kremle tedavi etmeye calistim

Ama su an gucsuz
Elcikleri tam kavrayamazsam sizleri yolda
Yavaslatabilirim

Sabah 06:30 da orada olmazsam
Beni beklemeyin
Çok gelmek istiyorum.
Bakalim sabah ola hayrola
Bakalim mevlam neyler
Neylerse güzel eyler

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
@Ömer Kılıçsoy

Sanmıyorum çinliler Hamdi abinin çakmasını yapmaya kalksa 8 kişilik hammadde kullanmaları gerekir oda pahalıya gelir:D

@Hamdi Karabacak

Yooo kız arkadaşımın cebinden nete girebiliyorum, ben daha o teknolojiyi çözemedim:mad:

@Hamdi Karabacak

İyide abi ben oğul kontenjanından değil baba kontenjanından katılmak istiyorum sırf sizle maça gelebilmek için evlenmeyi düşünüyorum:D

Ben ve Özgür yarın Belgrada gidiyoruz Kudret abiye destek veremeye gerçi onun gaza değil frene ihtiyacı var gideyimde göz-kulak olayım bari :D hanımdan korkmayan saat 10:00'dan sonrada özgür olabilecek kendine güvenen, seyahat engeli olmayan, bisiklet sektöründe en az bir yıl deneyimi olan, prezentabıııııllll yol arkadaşları arıyoruz, ilgilenenler sabah 08:30'da tekzende olsun...

@metin karaman

METİN ABİM İSTEDİĞİN BİLGİLER AŞAĞIDA

Sevgili AYPG'liler... Bu akşamki Ciğeristan turumuzda Mustafa hocam ve grubun bir kısmıyla Türkiye-Almanya Maçına grup olarak gitme fikrini paylaştım... Tepkiler olumluydu...
Bir de burdan Paylaşalım da hızlı bir şekilde demlensin istedik... Hızlı demlenmeli çünkü biletleri alabilmemiz için acele etmemiz gerekiyor...
Ekrem arkadaşımız kendi arkadaşlarıyla maça gitmek üzere biletlerin tanesini 22 TL den almıştır... Gidelim diyorsak tükenmeden ya da pahalı yerlere mecbur kalmadan bilet temin etme işini halletmeliyiz...

BİLETLER 22TL güncel fiyat...

Türkiye – Almanya Euro 2012 ön grup maçı 07 Ekim 2011 Saat 21 : 30′da Türk Telekom Arena Stadında gerçekleşecektir...

Not : Okuyup geçmeyiniz fikrinizi yazınız, konuyu güncel tutmalıyız ve acele etmeliyiz... Saygılar...

Mustafa hocam bu mesaj bu sayfanın 11. mesajı ama yine de takip eden sayfanın başında yer almıyor artık birisi alıntı yapar

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
@Ömer Kılıçsoy

nöbet listesi belli değil o yüzden birşey diyemem sağ ol ömer kardeş

@Raif Korkmaz

teşekkürler raif dostum ..mustafa hocam keşke gelse idi evet 62 kişi olduk
parayı vereceğiz düdüğüde çalacağız ........kapıya yığılacağız....arkadan kaynak yok bundan sonra direk kapıya hücum ,,,,,,,,,,,,

slm günaydın tura çıkanların ayağına sağlık allah kuvvet versin ve kazasız ve güzel turlar dilerim...

@metin karaman
Güngören köy içi sana yakın eski evlendirme dairesinin karşısında sıddık usta var, selamımı söyle halletsin eksiğini,hem ucuz hemde soun çözücü bir arkadaş.Senin benim gibi zayıflarda sürekli arıza olur.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Özkorkmaz
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri