Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Dün, Salı gününe göre 1 saat geç yemem nedeniyle, Salı günündeki gibi Bostancı'ya gidip oradan Pendik-Çatalçeşme turu yapmak yerine Kartal-Pendik-Çatalçeşme turu yaptım. Pendik iskelesinde bir ara rüzgar kuvvetlense de onu aştıktan sonra dönüşe geçtiğimde resmen bastım ve Faruk'tan 5 dakika sonra 21.47'de Çatalçeşme'de oldum. Ondan sonra Salı-Çerşembe grubundaki birçok arkadaş sırayla geldi. 23.06'ya kadar çay içip kazandibi yedikten sonra eve dönüşe geçtim ve 36 dakikada evde olarak kendi rekorumu kırdım. Önceki rekor Salı günü 45 dakikaydı (23.40-00.25).

@Hasan TÜRKER

SLM HASAN KARDEŞ HAFTAYA CUMA TAM GÜN İZİNLİ OLUCAM DEMEKKİ TURA GELECEĞİM

akşam 7 gibi 2 adet operasyonum var
ben de katılamam
eve dönüşüm 21.oo falan olur

haftaya okullar da açılıyor
evdeki ufak delikanlı iyice sıkıldı
illa benimle oynamak istiyor
ptesiye kadar sabretmem lazım

formalara şanlı bayrağımızı işleme konusunda girişimi olan olmadı mı
ben kumaş çıkarmalardan arıyorum
ama önüme çıkmadı
acaba nerede bulunur

bu arada
eğer Ömer formayı kipeoya gönderirse ücretsiz tamir edecekler
Raif
sen de istersen kollarını kısalttırabilirsin bu vesile ile

@mustafa akman

Sağol abi ama eğer kipeo bişey yapmak isteseydi bizden habersiz koymuş olduğu o saçma logosunu
kaldırmak için bir yaklaşımda bulunurdu, formanın kollarını keser yerim ama yinede kasaba minnet etmem:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
@Cem Şentin

cemo,,,çalışmaya devam evet yalnız bi olayı gözden kaçırıyorsun saat 11.30 dediğin zaman yatacaksın sadece ağza fermuar çekmek yeterli değildir iyi bi bisikletçi olmak istiyorsan 11.30 da cup yatağa çünki metabolizma uykuya çekilecek zamanında ve erken kalkacaksın ve tabi beslenmeye dikkat etmeye devam edecek ve 2 ekimde kurtdoğmuş offroad ölüm yolunda tam tekmil bostancıda olacaksın mesaj anlaşıldı değilmi..

@Raif Korkmaz

logo işini boşver
biz işimize bakalım
logo canımızı artık sıkmaması lazım (şark kurnazlığı yaptıkları kesin, o başka)
zira
pedallarken amacımız keyif almak

her terzi bu kumaşa işlem yapamaz gibi geldi bana

• Beğen
Tepkiler: Raif Korkmaz
@mustafa akman
üretici firmanın ismi üzerine yapilacak bayrak logosu haşim kardeşim tarafından halledilecek ;) ..öyle konuşmuştuk ...operasyonlarınız da allah kolaylıklar versin :in: ..arada çocukla çocuk olmak lazım istersen olma:(

@can ayan

Abi senin isler yogun galiba bu aralar ;):)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri