Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Sefa Yıldız

ben akşam inerim yeşilköye.
20.00-20.15 arası PO da olurum.
gelen olursa yazsın.

bi fanta
bi çay

safa ya
eyvallah, hayırlı teskereler der dönerim.

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
Bayrak konusunda şöyle bir çözüm önerisi getirebilirim:

Hani askerde giydiğimiz kamuflajlarda isimlik olur ya çırtlı, o şekil bir şey yapılabilir. Hatta bir taşla iki kuş vurulup bayrağın yapıştırıldığı yerin hemen altında isminiz de olabilir.

İyi günlerinizde giyersiniz inşaallah...

Akşam Sefa için buluşsak iyi olur guruba emeği geçen sağlam bi arkadaştı + askere gidiyo.....

Forma meselesinde sadece gülüyorum ve ÇOK SAÇMA DİYORUM...yada şöyle yapalım diyorum...:):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

şimdi bütün formalarıma baktım...bazılarında üretici firma logosu var ama bunlar sponsor olarak mı var bilemiyorum türkiye turu formasında bile çok küçük bi kipeo yazıyo.... adamlar anladılar tabii A.Y.P.G nin ne kadar çok takip edildiğini fırsatı kaçırmak istemezler bastılar kocaman logolarını... bir bakıma haklılar ama gerçekten formanın üzerinde ana sponsor gibi duruyor...

çözüm nedir ödeme ( sponsorluk ) bekliyorsunuz yoksa formaların tekrardan basılmasınımı ??? ki bunları alıp yenisini yapsalar daha az masraflı olur onlar için herhalde...

ama benim naçizene tavsiyem sponsorluk anlaşmasına gidin ve formalara hologram konsun ayrıca mesela ben kipeo ya gitsem desem 1000 adet aypg forması istiyorum desem alabilirmiyim tüm bunları düşünün bence....

Bir aksilik olmazsa ben de bu akşam 20:00 a doğru PO'da olurum. 3 haftadır bisiklete binmiyorum çok kötüyüm :)

Bu arada Can Abi benim için sipariş verdiğin 2 tane cırt cırtlı malum ped eline ulaştıysa getirebilirsen sevinirim ;)

Ayrıca Süleyman Kaptan tura gelirsen bana L beden uzun kol formayı da getirebilirsen ona da çok sevinirim;)

Getiremezseniz de no problem ben uğrayabilirim başka zaman sizlere ;)

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
@Raif Korkmaz

Şimdiye kadar gördüğüm en güzel öneri... Üstünde çalışalım Raif abi... hatta bunu yazdıktan sonra kipoe firmasının adresine bir tur düzenleyelim... onların işletmesinin önünde akşama kadar gezelim... pencereden her baktıklarında görsünler...

@can ayan
biz nakış ay-yıldız yaptırıp diktirelim bence----Bencede en uygunu bu olur ama o firma yapsın en uygun şekilde.

YADA ŞÖYLE YAPALIM

Yarı fiyatına başka bir tasarımla üçüncü formamızı(taytta olabilir) yaptıralım-Eski formaların yarısının sponsoru olmuş olurlar.
Nasıl ama:):):)

@Raif Korkmaz

Şimdiye kadar gördüğüm en güzel öneri... Üstünde çalışalım Raif abi... hatta bunu yazdıktan sonra kipoe firmasının adresine bir tur düzenleyelim... onların işletmesinin önünde akşama kadar gezelim... pencereden her baktıklarında görsünler...

@GÖKHAN ÖZKORKMAZ

Biz hoş gelmedik mi:)

Bende Sefa kardeşime Allahaısmarladık demek için İBB ye gelicem. Orda oturup birşeyler içelim hatta pasta keselim,İBB %25 indirim kartım varda değerlendirelim.

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
Hilal:
*peki formaları aide etmenizi rica edeceğim Mustafa beyden
*parasını geri göndertireceğim

Abiler kadın ne güzel söylemiş işte... İade edelim yollasın paramızı... Gayet Basit... Alsın o formaları napıyosa yapsın...

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
@Sefa Yıldız

Birbirimizi çok iyi tanımasakta benim bu guruba girdiğim süre içinde, yaşının üzerinde olgun bir insan olduğunun altını defalarca çizebilirim..''HELAL'' ettiğin hakkından payıma düşen dilimi almak ve seni uğurlamak için akşam oradayım:)

@can ayan

Benim derdim de para değil... Kafasına göre iş yapmış sana ukala ukala konuşmuş... Ticaret nasıl yapılış iş nasıl yapılır bilmiyor... Kafasaına göre logosunu koymuş... Bunun bedelini ödemesi için diretiyorum iade etmekte... alsın geri formaları bizi mutlu etsin... Ben müşterime istemediği malı satamıyorum... O da satmasın.... Ayrıca sonradan dikilme ve ya eklenme Türk Bayrağı hic de estetik durmayacak bundan eminim...

@can ayan

Can abi benim fikrime ne diyorsun?
Yarı fiyatına yenisini yapsınlar zarar etmemiş olurlar bizde yeni forma edinmiş oluruz. Onlarda hatalarının bedelini böyle ödemiş olurlar.

@Ömer Kılıçsoy

akşam tura gel. safa yı uğurluyoruz.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri