bu da
dünyanın nüfusunun en yoğun olduğu yerin
Manhattan"ın bisiklet planı
(konu bak nereye geldi)
http://metropoliphone.com/img/bike/bike_nyc_manhattan_down.gif
hamdi ben arabanın ecza çantasını alıyorum. can amonyak bulursan al dedi. bulursanız alan forumdan yazsın, özellikle senin için küçük futbol topu getiriyorum. minyatür kale futbol maçı için herkez kendi çatal bıçak bardak diş fırçasını(diş macununu raif ben getiririm dedi ) getirsin ..benim bisikletin telsiz katlanan dış lastiklerini alacağım hepimizin lastik ebatları aynı ..çaydanlık lazım ateşin közün de çay demlemek için büyükçe bir şey bulsak ömer taşır. benden bu kadar aklına gelen yazsın..
neyse tabikii sanatçıya sipariş verilmez ama gurubu biraz daha tanıtayım ki taslaklar gelişsin...
grup gerçekten elit yol bisikletine binen insanlardan oluşuyor en kazması benim anlayın yani!!!!
ve logonun bir klasik olmasını istiyorum...kendi aramızda biraz konuştuk bisikletin köprünün diğer ucundaki halata bağlanıp köprüyü çekmesi ama damın Contodor tarzı binişi olması v.s gibi renkler çok hoş...
fikir beyanında bulunacak arkadaşların fikirlerini saygıyla karşılayacağız ama Raif ve Hamdi bu işe karışmasın çıkmayız yoksa..