Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
20:45'e doğru Tekzen'e inerim, 21:00 da babamın oğlunu beklemem. Gelen olursa oradan PO ya hareket ederiz dostlar.

Akşama görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
@Raif Korkmaz

O zaman Tekrar dogum gunun kutlu olsun.

@can ayan

Raıf abı alırsa neden yemıyelım dımı Can abı :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Raif Korkmaz
@Haşim Okyay

Tekzende görüşürüz Haşim abi :)

Ayhan abi saat 20.40 ta klasik buluşma yerinde olucam.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Florya ya mı gelinecek? (gidilecek.)
Fıstık çay pasta garanti mi şimdi? :)
Bu akşam 25 oluruz en az...

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
@Hasip Çehre

Ben fıstıkları göremedim, şu fıstıkları görmek bir türlü nasip olmadı hatta sen gelmeseydinde fıstıklar gelseydi:D
Şimdi sıra günün anlam veönemini belirten fotolarda, Mehmet abinin çevreye verdiği rahatsızlık nedeniyle şimdiden özür dileriz:D

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Bu arada bıletlerı aldım gıdıste sadece bır kısılık yer kaldı umarım Ömer içinde bilet alınır, artık rahat bir uyku uyuyabilirim zaten turda horlamalar yuzunden pek uyuyabılecegımı sanmıyorum:D :D :D

@Raif Korkmaz

Sadece 1 bilet kalması kötü olmuş... :( Çünkü bu akşamki tur sonrası Bakırköyde aramıza katılan Hüseyin kardeşimiz de gelmeye karar verdi Süleyman abi her ikimiz için de bilet alacaktı bu gece... Süleyman abi haber vermedi umarım aksilik olmaz...

Merhaba arkadaşlar ;

Tura gidecekler için önermek istediğim bir ilaç var. Nede olsa doğanın içinde olacaksınız.

İlacın adı OVADRİL .

çeşitli kaşıntı ve yanık durumlarındaki ağrılı ve kaşıntılı cilt tahrişleri;
alerjik kökenli cilt tahrişleri;
temas dermatiti* ( *dermatit: Cilt iltihabı);
kozmetiklerin sebep olduğu alerji ve ürtiker (kurdeşen);
meme ucu çatlakları;
anüs çatlakları ve buna dair kaşıntı hali;
ağrılı çıban ve böcek sokmaları;
güneş yanığı, rüzgar ve yağmurun oluşturduğu tahrişi azaltmak;
küçük çocuklarda apış arasındaki kızartı, pişikler ve bunlara ilişkin ağrı.

Detaylı bilgi için : (link)

@mustafa akman

Sn. Hocam bu gece sevgili A.Y.P.G lilerle yaptığımız görüşmeler sonucu rakımızın buz olayını çözdük tura katılmam durumunda yanlarında ''ice-maker'' getireceklerini söylediler yalnız benim hala bi konuda endişem var o ice-maker in fişini nereye takacakları konusunda!!!!
neyse şimdilik buz krizi çözülmüş gibi gözüküyor yalnız Rafaelin tura katılması durumunda ikinci bi kriz patlak verebilir ve hali hazırda bilet arayan arkadaşlar var... sonuç olarak içinden ne çıkacağı belli olmayan Kapıdağ turundan her an sıyrılabilirm....:):):):):):):):):):)

değerli a.y.p.g nin yarış yarış koşturan üyeleri yakında Redbull Geç Kalma yarışı düzenlenecekmiş hemde İznik te meşhur oldu İznik!!!!!!!!!

ayrıntıları yarış severler benden daha iyi araştırıp bulurlar eminim...

Dear. Mustafa Hodja...

günlerdir takvim üzerinde çalışıyorum bak bu saat 06:40 olmuş halen daha senin tura nasıl katılabilirim onun hesaplarını yapıyorum şimdi yanılıyorsam düzelt....

group of aypg 31 Ağutos ( abi tarihe bakarmısın kesin başımıza bişey gelecek )
tarihinde 07:00 hareketle İDO nun tarifeli gemisiyle Bandırmaya çıkıyor...31gecesi ( abi iyice tırsmaya başladım bu programı kim yaptı yaw ) yatılıyor 1 Eylül yatılıyor ve 2 Eylül de dönüşe geçiliyor... doğrumu???

sende 2 Eylülde yola çıkıyorsun doğru mu? bende diyorum ki 2 Eylül sabahı erkenden uzasam zaten aypg ye anca o kadar zor dayanırım Çanakkaleye geçme imkanım olabilir mi Bandırmadan bunu araştırmak lazım...ve benim dönüş biletini iptal ettirmem lazım...

evet ne diyorsun????????

Saygılar Teşekkürler...

Not:geç döndüm ama dediğim gibi bi formul uydurmaya çalışıyorum ne vakitten beri....

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri