Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Levent_K

Evet beyler!!!!!!!!
31 ağustos-2 eylül Kapıdağ Yarımadası Turu biletleri alınmıştır.
herkese hayırlı olsun.
katılımcılar süleyman,hamdi,can,aytekin,levent,mehmet.
katılmak isteyenler;
31 ağustos 07:00 yenikapı- bandırma gidiş,
02 eylül 21:30 bandırma-yenikapı dönüş,
feribotundan biletlerini almaları gerekir.
Hazırlıklar 10 gün içinda rahat rahat yapılacaktır. https://www.bisikletforum.com/images/quotes/quot-bot-left.gif

akşam iftar sonrası gelen olursa floryadayız.nejatla saat 21.00 gibi çıkarız gelen olursa cep:0535 405 88 38 ...k.çekmecede dondurmalı profiterol doping oluyor..

slm arkadaşlar gündüzdeyim o yüzden fazla yazamıyorum birde mustafa hocam formayı nasıl denerim 5354198035 sabah 8 akşam 19 çalışıyorum

31 ağustos-2 eylül Kapıdağ Yarımadası Turu biletleri alınmıştır.
herkese hayırlı olsun.
katılımcılar süleyman,hamdi,can,aytekin,levent,mehmet.
katılmak isteyenler;
31 ağustos 07:00 yenikapı- bandırma gidiş,
02 eylül 21:30 bandırma-yenikapı dönüş,
feribotundan biletlerini almaları gerekir.
Hazırlıklar 10 gün içinda rahat rahat yapılacaktır.

bu gün siteden bilet almaya çalıştım. fakat saat 07 de olan yenikapı-bandırma gidiş feribotunda yer kalmamıştır.üzgünüm arkadaşlar:(

@mustafa akman

Abi şaka yapıyor olmalısın sabah yedide podan çıkacan o akşam ağvaya varacan he? Abi işine karışmak gibi olmasın ama sen burdan çık bisikletle o gün Ağvaya var, bende seni sırtımda taşır geri getiririm :D :D :D
Tamam anladık alternatif tur üretiyorsun ama lütfen gerçekci hedefler koyalım, ben bile Bandırmaya giderim o turda Hasip Çehre ve Hamdi Karabacak gibi caydırıcı etkenler olmasına rağmen:D

valla 10 numara tur 10 numara guzellıkler. kacıranlar benım gıbı uzulurler. ben sımdıden uzuluyorum. ınsallah hazırlıkları gıbı sonuda guzel olur. hayırlı yolculuklar hayırlı turlar sımdıden...

@mustafa akman

Abi Burdan Şile desen lafım yok ama Şileye vardıktan sonra birde ordan Ağva mümkün değil çıkmaz, zaten normalde bile Şile-Ağva arası 40 kmlik yol oldukça zorlu ve eğimli ben daha önce denedim olmadı sen benden iyisin ama yinede aynı gün burdan Ağvaya gidebileceğini hiç sanmıyorum dene ve gör, ama öncelikle o eğim haritalarından Şile-Ağva arasına bir göz at derim:D

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri