beyler burada bir köstebek var.......
bu tur listesinde adım olduğunu hiç duymamam gerekn bi yerden duydum dolayısıyla benim gelmem sakata bindi bilertlerimiz gidişe 15 , gelişe 25 tl daha ekleyerek satacağım almak isteyenleri göreyim....
nerde istersek kamp atarız.
denize gireriz
bisiklet süreriz
yeriz
temelin biri diye başlayan muhabbetler başlatırız.
deniz arası bisiklet antremanı yaparız
uçarız
kaçarız
uçanı kaçırmayız
öyle işte.
keyifli olacak kuşkusuz.
bırakalım demlensin, demlenirken en iyi lezzeti almak için hazırlık yapalım.
Of fotoları görünce birden gaza geldim hem 93 km toplam tam benlik günde 30 km zor olacak ama o kadarda çevirecez ne yapalım bende gelmek istiyorum ama Trabzonada gitmek istiyorum
Biletlere baktım şimdi gidiş-dönüş 100 tl herkes 100 tl verse bende 6 kişilik transit vardı onunla türkiye turu yapardık bisikletlerde arkaya rahat rahat sığardı
ben olaya teknik bir yaklaşımda bulunacağım bu söyleyeceklerimi çok iyi sakin kafayla bi düşünün ; bilenler ve tecrübesini yaşayanlar bilir....
şimdi benim dikkat çekmek istediğim nokta şu ; turun start anından itibaren kaç km çevirilecek etabın profili ve uzunluğu çok önemli varışa ortalama ne kadar bi sürede varılacak??? varıldığında denize girmeye zaman kalacak mı kalırsa hal kalacak mı ? bunları iyi değerlendirmek gerekir. tura çıkarken şöyle yapacam böyle yapacam falan diyenleri çok gördük....
haritadan anladığım kadarı ile durum şu ; ilk gün sadece 55km çevirilip kamp atılacak...start 09:30 gibi başlarsa ve ortala 15km/h olsa en kötü ihtimal 4 saat yapar 1 saatte mola koyalım 5 saat yani ilk günkü etaba 14:30 gibi varırız yemekti çadırları kurmaydı falan 2 saatte öyle koyalım 16:30 dan sonra her türlü......
II. Gün: sadece 38km çevireceğiz dolayısıyla ikinci etabın sonuna çıkış saatimize bağlı olarak daha erken varabiliriz ( etap profiline bağlı ) yani ikinci gün daha fazla çevirme dışı zamanımız olacak ( bu hoşuma gitti belki hatun bile düşürürüz.)......
III. Gün: dönüşte Bandırmaya ne kadar mesafe kalıyor anlamadım duruma göre bi şekilde değerlendirebiliriz...
Sonuç : Turda çok fazla çevirme olmayacağı kesin gibi katılacak her arkadaşın bu turu rahatlıkla bu zamanlar içerisinde tamamlayabileceğini düşünüyorum ki bu zamanlrın dışına çıkılacaksa zaten günlerimiz sadece çevirmek ile geçecek demektir bu bağlamda etp profil ve rüzgar durumu çok önem taşıyor...ekip güzel bir birimizi tanıyoruz zevkli bi tur olacağını düşünüyorum...şimdiden iyi eğlenceler...
Not: benim biletler yarından sonra hergün +5tl ekler haberiniz olsun..