Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@i.akbay

Nasıl yani bu fiyat çok ucuz değil mi?
0 değil heralde değil mi?
Güle güle kullan, kazasız belasız inşallah.

Akşam tur var mı ? Varsa , şöyle yapalım . Bende büyük termos var . Bir tane daha büyük var ise getirin fenerin orada cayımızı yudumlayalım ...

Hadi gençler atın uzerınızdeki miskinliği çaylar benden hadii kalkın giyinin yolda gelirken plastik bardak alın ..

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
merhaba arkadaşlar..
forum üyesi değilim ama sizi bu işe gönül vermiş en kapsamlı grup olarak gordum.
bayram suresince bir bisiklet seyehati düşünüyorum ve bana katılacak arkadaslar arıyorum..
soyle bir programım var.
27.08.11 c.tesi günü d.otobusu yada feribotla bandırma oradan trenle izmir.
izmirden sahil şeridi boyunca çeşitli mekanlarda konaklayarak bodruma ulaşmak.
özetle bu şekilde. gönüllü varsa detaylı konusalım

bana katılmak isteyen yada daha iyi bir fikrim var şurayada gidebiliriz diyen varsa da her türlü uyarım :)

@tayfun ezer

size önerim şu
şehir dışı bölümünde topik açın
eminimki gelecek pedalşör bulursunuz

@can ayan

abı elıne saglık super olmus. ıznın olursa caldım :D :D :D

@tayfun ezer
İnmisin jinmisin hırlımısın ırsızmısın bilmiyorum ama önerin le lgili bu gün AYPG den komanda Gökhanla ilgili bir konuşma yaptık ama biz boş gezenin boş kalfaları olduğumuz için şööööyleee 4-5 günlük Bandırma üzerinden bir yerelere gitmek isitiyoruz çalışmalarımız başladı
Boşta heybesi ve zinciri olan varmı yada bize başka ne lazım olur? Tecrübeli kardeşlerimizden fikir bekliyoruz

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
Gece 12 den sonra fenerin dibindeki banklarda cay ıcıyor olacagım gelmek ısteyen varsa yazsın

@Hamdi Karabacak

oldu mu be ya
şimdi bu kardeş alınmasa bile ben alındım

sevgi ocağı yunus sofrası
mevlana kucağı AYPG"ye başvuran birine neler demişsin
cık cık cık

biz seni biliyoruz
ama
o arkadaş bilemez

olumsuz puanı çakacaktım
ama
yetkim yokmuş

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
arkadaslar sızlere bırsey danısmak ıstıyorum.
benım bısıkletın ıc lastıklerının degısmesı gerekıyor. dıs lastıklerımın olcusu 26x2.2 dır.
onerebılecegınız ıc lastık varmı? ( soyle uzun yolda fazla patlamıyacak :D ) nereden vede ne kadara alabılecegım konusunda yardımcı olabılırmısınız???
sımdıden tesekkur ederım...

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri