Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Mustafa abi ben L beden istiyorum abi geçen seferki m çok küçük geldi
Can abi AYPG yazısı kırmızı olmasa olmazmı, biraz aşağıda ve kırmızı dışında bir renk olabilir diye düşündüm, ayrıca aypg.org gonunen iki yerde belirgin bir şekilde olabilir

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
Scudo
@Levent_K

Can bey'e emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Ellerinize sağlık.

Bence Aypg yazısını kaldırsak daha iyi durur gibi düşünüyorum. Bilmem sizler ne dersiniz?

Levent kardeşime katılıyorum. Üyelerin isimlerinin yazması iyi fikir. Tabi sizlerde desteklerseniz..

Sevgiler.

AYPG el yazısının yeri güzel olmuş, diğer yana da koyalı mı?
Ya da yanda tek ama daha büyük olsun, kırmızı iyiydi, renk gelsin biraz formaya :)

@can ayan

süper sevgili kardeşim
aradaki farkı anlayamadım

ancak
ikisi de süper

tamamdır
tamamdır
tamamdır
tamamdır
tamamdır
..............
yeteryeter
yeter
yeter
yeter
yeter
yeter
yeter
yeter
yeter
yeter

@can ayan

Can Bey ellerinize sağlık. Benim aslında kastım AYPG'nin fazla bağıran bir şekilde tişörtte durmasından duyduğum rahatsızlıktı. Şimdi çok daha makul.

Emeğinize sağlık...
Sevgiler.

Tasarımın ne aşamalardan geçip hangi fikirlerden sonra buraya geldiğini bilmeyen biri olarak ve de affınıza sığınarak bir yorum yapabilir miyim?

kız kulesi istanbuldur, boğazdır ama "bence" istanbul avrupa yakası değildir. bana kız kulesi dendiğinde, kız kulesine ait bir görsel/fotoğraf vs gördüğümde aklıma anadolu yakası gelir hiç avrupa yakası ile bağdaştırmam...

diyeceksiniz ki "çok biliyorsan avrupa yakasını temsil eden bişey söyle" çok bi fikrim yok açıkçası ama belki topkapı sarayının silüeti, galata kulesi, ayasofya, sultanahmet veya hepsinin kolajı gibi bişey.

dediğim gibi tasarım bu hale ne aşamalardan geçerek geldi bilemiyroum belki bunlar defalarca tartıştınız ama tutamadım kendimi yorum yaptım

hmm hakkını da vermek lazım sade şık bir tasarım olmuş ellerinize sağlık...

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
Arkadaslar uzulerek bu aksam tur'a katılamıyacagımı bıldırıyorum.

Bence 10 numara olmus. Can abı ellerıne saglık.

Bence fazla kurcalanmasın. Ne kadar kurcalanırsa o kadar kararsızlık olur.
Son tasarım guzel olmus bence.
Forma odemesı bugun yapılacakmıydı bılmıyorum ama eger bugun yapılırsa ben kım topluyorsa parayı ya cuma aksamı elden verırım yada eft ıle ulastırırım.

@mustafa akman

Hocam dikkat ettim sipariş listesinin ortalaması xL BİRAZ KİLOLU bir gurubuz heralde:):)

Logomuzun yanda olmasıda güzel ama logomuzun

Yaz bitmeden giyermiyiz bide 24 ay taksit yaparlarmı:):)

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
havale işini ne zaman yaparsak adamlar çalışmaya başlarlar

bence forma güzel oldu

hatta dehşet güzel
bunda Can Ayan Collection demek lazım
dünya yüzeyinde bulunmayan bir forma olacak
ben cepsiz yaptıracağım
isteyen cepsiz yaptırabilir
bana bilgi vermeniz yeter
Formalar ceplidir
cuma günü turda paraları elden toplayacağım