Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Bugun ayni yerlerde ben ve 2 arkadasim ile birlikte olacagiz. Ama biz Tam ters istikamete, Samatya'daki festivale dogru gidecegiz. Eger yolda bir kadin bir erkek ya da bir kadin 2 erkek gorurseniz buyuk ihtimalle onlar bizizdir. Sayet festivale gelmek isterseniz biz orada olacagiz ;) İyi eglenceler sizlere

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
arkadaslar,
sımdı eve geldım. kızımın rahatsızlıgı halen devam ettıgı ıcın maalesef bugunku tura da katılamıycam. kızım yuksek atesle yatıyor. acıl bır durum olma ıhtımalıne karsı evde bulunmak durumundayım.
sızlerden cok cok ozur dılıyorum. lutfen affedın benı. yanınızda olmayı ıstıyordum ama maalesef bugunde olmadı...
sızlere hayırlı pedallar dılıyorum. ınsallah kazasız belasız gecırırısınız turu...

Selam dostlar akşama görüşüyoruz özledim herkesi :)

Ayhan abi nasıl yapalım sizin oraya kaçta geliyim 7.30 uygunmudur?

• Beğen
@Raif Korkmaz

abı cok sagol. sabah ıyıydı bıraz gelırım dıye dusunuyordum ama maalesef gunduz yıne atesı artmıs. o nedenle gelemıyorum. lutfen tum arkadaslar slm sole kusura bakmasınlar...

• Beğen
hep diyoruz ya
AYPG keyif grubu diye
ben keyif aldım
POdan metin bisiklete
oradan POya
parkuru kısa
muhabbeti uzun tur oldu
ciddi yağmur yağdı
çaylar süperdi
Ömerin fıkraları süperdi

kısmet

ayhan süperdi

kısaca
güzel bir AYPG turu oldu

kısa olması keyfimi kaçırmadı

Tur listesini başlatıpta gelemediğim için çok üzgünüm ama saat 20:00'da henüz eve bile gidememiştim, inşallah önümüzdeki haftalar daha güzel turlar yaparız...

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri