Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Hasip Çehre

aytek sadece kendini sev narsist değil .....ve bisikleti sev......belkide fanatikçe.....

:) :) :) :)

yaşamın bize en güzel armağanı hep o .....
ve monoton istanbul yaşantısından kurtulmanın tek panzehiri o .....
ve süratli bisiklet kullandığın vakit aytek sen desarj oluyorsun ....
önemli olan budur gerisi yalan ........................

aytek biz bisiklete bindiğimiz müddetçe bi olay yapıyoruz biliyorsun 200 km leri bi günde almanın ne olduğunu keza ben ve her vakit bi günde 200 kmleri devirmenin getireceği hazları yaşamak bu biziz aytek ......

ve son olarak kartepe 14 km rampada herkezi kendimide fişekledim durmadan çıktık aytek 14 km rampa eğim 9 biz deliyiz kabımıza sığmıyoruz uç işler yapmak istiyoruz işte farkımız bu ve 400 km yi bi günde deviren bi adam biraz zor anlaşılır bilmem anlatabildinmi aytek...

bu vesile ile önümüzdeki pazar,,,onur da gelirse şu şile yolunu gebertelim ...yolla gelin siz ıron man grubu olarak şeref verirsiniz......

:in: :in: :in: :in:

Mustafa Abi,Abidin abi ve Serdar abi üçü beraber İznik'e gitmişler şimdi dönüş yolundalar hava durumu yüzünden bir h.sonu daha boşa gitti yağmur çok sıkıntı çıkarmamış keşke iptal etmeseydik :mad:

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

en kötü karar bile kararsızlıktan daha iyiymiş....verdiğin karar ne olursa olsun sonucuyla mutlu olmayı bileceksin....

İmza : Hasip Çehre....

@Levent_K

guzelmıs :D
ılk kez ıkı ıplı ucurtma goruyorum. sımdıye kadar hep tek ıplı ( bıldıgımız cıtalı ) ucurdum. :) :) :) :)

@Hasan TÜRKER

Gelirsin bir gün uçururuz birlikte,:)

Can Ağabey de ilk kez uçurmuş, ama bayağı iyiydi..:)

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
@temu90

hmmm enteresan yaşam boyu yasaklı diye biliyodum şimdi bunun şifresini falan unuttum ben ya...aslında böylede iyiyiyim Hasip olarak daha rahatım...birde kamuoyuna soralım halk ne der acaba..:):):):):):)::)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri