Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Hasan TÜRKER
Diline sağlık karedeşim, Bisikletini alıp kafasına geçeirseydin şerefsizin.
Yinede ÜLKEM İNSANLARI GÜZELDİR, bizler iyi olalımki o şerefsizler azınlıkda kalsın. Raife bu konuda katılıyorum.Okuduğum bir kitapta(Kendini ateşle) düşüncenizle yönetin hayatınızı diyordu biz iyi düşünelim insanları hep iyi olsunlar.

Scudo
@Hamdi Karabacak

Valla Hamdı abı cok ıstedım ama hem bısıkletıme kıyamadım hemde o an yerden kalkaladım. Senınde dedıgın gıbı bızler ıyı olalım kı onlar azınlıkta kalıp ezılsınler...

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
@Raif Korkmaz
herkese günaydın(benden başka kimse yok)
dün saat 14.ooa kadar yoğun iş
sonra
recep beyle buluştuk
koştur koştur yenkapıya gittik
bilet bitmiş
geri döndük
bugün iiçin bi plan dşünüyoruz
dur bakali

• Beğen
@mustafa akman

Yağmur borucuları yediniz Campingimizi.Yaz yağmurundan ne olacak. Hep aynı olayı yapıyorsunuz. Kaldık bu temiz havada şehir trafiğine yine.

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
@Raif Korkmaz

Tabi ki sadece bir kişi ve bir olay için yazmadım o yorumu. Hergün yeni birşey. Her akşam haberleri izlerken sinirleniyorum. İyi haber yok hep kötü hep kötü. Ama tabi ki haklısın o yorumu bir anlık sinirle yazdım bütün insanlardan nasıl nefret edilir. O zaman benim de insanlığım kalmamış demektir. Sen yine de benden nefret etme. :)

Ben hiç kimseyi sevmiyorum kendimide diğer tüm insanlardanda kendimdende nefret ediyorum.....

hiç kimsede insanlığın gerektirdiği özellikleri göremiyorum....Kendimdede..:):):):):

ben kimim siz kimsiniz sadeve canlı varlıklarız hiç bir değerimiz yok boş yaşıyoruz aynı sade gazoz gibi....hepimizin gazı alınmış hiç bi işe yaramayız.....:):):):):)::):)

herkes kendini düşünüyo en küçük bi şey için bile kancıklıklara başvuruluyo örnek vermemi istemeyin bomba patlatmayayım burada şimdi...:):):):):):):)

hiç birinizi sevmiyorum haberiniz olsun kimse yanlış anlamasın...:):):):):)

@Didem ÜSTÜNOL

Sağanak yağmur tahminleri vardı bugün için, o yüzden dedim. Dün güzel ıslandık yav pişman değilim :)

• Beğen
@Ekrem Erten

Akan bir parçacık suda düşüp, sağanak yağmurda kayıp düşmemek de enteresandı. Ben kesin yine düşerken akrobatik hareketler yaparım diyordum, kısmet olmadı :) Yağmur yağdığında beklerim, bir piyer lotti yaparız yine :D

• Beğen
@Ekrem Erten

Yine çömez muamelesi, yine bir ezme çiğneme girişimleri. Öyle olsun bakalım. Bir kaç ay sonra tur bindireyim size de görürsünüz o zaman :p

• Beğen
bütün yorumları okudum ..hasan arkadaşa geçmiş olsun.............
şimdi masaya kendimi yatırayım ameliyat masasına ben kaç senedir bisiklete biniyorum aralıksız tam 6 sene ..haftanın 3-4 günü peki bu süre zarfında kaza yaptınmı diye bana sorun ....

1- spd ye geçince üç kez durduğum yerde sola ağırlık verince düştüm sonra alıştım...
2- trafikte hiç bi araç bana gelipte vurmadı ..çünki sürekli araç kollarım dikkat vardır ,şöförün hatasına konsantre olurum aynı zamanada önümdeki yola bu dikkattir ....giderken yavaşlayan ve
duran araçlara dikkat ederim özellikle taksilere hemen hızı keserim bilirimki birazdan bi sazan çıkar kapıyı açar ,,ayrıca sağımda silme araç park etmiş ise spd pedalı sağdan çıkartır ve hızı keserim her an biri çıkar çokkkkkkkkkkkkk oldu ama ben yakalanmadım oltaya onları yakaladım ...
3- önceden hissetme olayı kazayı bu da trafikte çok bisiklet kullanma ile olur ...pişmek....
4- kavşaklara deli gibi girmedim ......
5- en acaip kaza ne vakit oldu diye düşünüyorumda vallada billada ben büyük bi kaza yapmadım fazla büyük konuşmayalım neme lazım..
6- 26 haziranda bir sürü bisiklete yeni başlamış arkadaş ile garipçe yapacaktık erteledim 17 temmuza nedeni sert rüzgar ve yağmur gördünüz gene çıkmadı neyse önemli değil tabi..
7- bizler öğrenme safasında olan sürücüleriz her an trafikte uyanık olmak durumundayız .....
8- onur ben aytek ile yaptığımız kilyoslarda bile süratli sürüşlerde tek bir kaza olmadı ......sadece bi arkadaş yaptı o da bi daha gelmedi bizle .....ama hata bence onun idi grubu yakalamak için kavşakta acele edilmez araç bunu anlamaz ...aynı durum bana oldu asla aytek ile onuru yakalamak için acele etmedim çünki arkadan araç beni süpürürdü
9 -anadolu yaka sahil sürücüleri ile kaynarca dönüşü gördümki alayı kelle koltukta ve de kırmızıda geçiyor bu külliyan yanlıştır soldan dönen araçlar altında kesin kalınır bunu göze olmak risktir ..

evet kıssadan hisse trafikte bisiklet sürmek çok dikkat gerektirir ....
özellikle süratli bisiklet kullanmak ise aşırı derece de dikkat demektir araçları kollayacağız ve şöförün hatasını hissetme olayı bu çok önemlidir ...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri