bütün yorumları okudum ..hasan arkadaşa geçmiş olsun.............
şimdi masaya kendimi yatırayım ameliyat masasına ben kaç senedir bisiklete biniyorum aralıksız tam 6 sene ..haftanın 3-4 günü peki bu süre zarfında kaza yaptınmı diye bana sorun ....
1- spd ye geçince üç kez durduğum yerde sola ağırlık verince düştüm sonra alıştım...
2- trafikte hiç bi araç bana gelipte vurmadı ..çünki sürekli araç kollarım dikkat vardır ,şöförün hatasına konsantre olurum aynı zamanada önümdeki yola bu dikkattir ....giderken yavaşlayan ve
duran araçlara dikkat ederim özellikle taksilere hemen hızı keserim bilirimki birazdan bi sazan çıkar kapıyı açar ,,ayrıca sağımda silme araç park etmiş ise spd pedalı sağdan çıkartır ve hızı keserim her an biri çıkar çokkkkkkkkkkkkk oldu ama ben yakalanmadım oltaya onları yakaladım ...
3- önceden hissetme olayı kazayı bu da trafikte çok bisiklet kullanma ile olur ...pişmek....
4- kavşaklara deli gibi girmedim ......
5- en acaip kaza ne vakit oldu diye düşünüyorumda vallada billada ben büyük bi kaza yapmadım fazla büyük konuşmayalım neme lazım..
6- 26 haziranda bir sürü bisiklete yeni başlamış arkadaş ile garipçe yapacaktık erteledim 17 temmuza nedeni sert rüzgar ve yağmur gördünüz gene çıkmadı neyse önemli değil tabi..
7- bizler öğrenme safasında olan sürücüleriz her an trafikte uyanık olmak durumundayız .....
8- onur ben aytek ile yaptığımız kilyoslarda bile süratli sürüşlerde tek bir kaza olmadı ......sadece bi arkadaş yaptı o da bi daha gelmedi bizle .....ama hata bence onun idi grubu yakalamak için kavşakta acele edilmez araç bunu anlamaz ...aynı durum bana oldu asla aytek ile onuru yakalamak için acele etmedim çünki arkadan araç beni süpürürdü
9 -anadolu yaka sahil sürücüleri ile kaynarca dönüşü gördümki alayı kelle koltukta ve de kırmızıda geçiyor bu külliyan yanlıştır soldan dönen araçlar altında kesin kalınır bunu göze olmak risktir ..
evet kıssadan hisse trafikte bisiklet sürmek çok dikkat gerektirir ....
özellikle süratli bisiklet kullanmak ise aşırı derece de dikkat demektir araçları kollayacağız ve şöförün hatasını hissetme olayı bu çok önemlidir ...