Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
mrb arkadaslar;
umarım tur kazasız belasız gecmıstır. bende katılacaktım ama maalesef eve yaklasık 700-800 metre kala gecırdıgım kucuk kaza sonucunda kaburgamda olusan ufak catlak nedenıyle katılamadım. su anda nefes alıp verme dısında herhangı bır sorunum yok. ALLAH BETERINDEN SAKLASIN deyıp bunada sukur edıcez...

Scudo
@Hasan TÜRKER

Allah bol şifa versin,geçmiş olsun..

@Hasan TÜRKER

Geçmiş olsun umarım yakında tam olarak iyileşirsin...

kendini iyi hissettiğinde kaza ile ilhgili detayları paylaşırmısın...???

@GÖKHAN ÖZKORKMAZ

Sagol gokhan abı. cok tesekkur ederım.

@Hasip Çehre

tesekkur ederım. 2 haftaya kadar ıyılesırsın dedı doktor. umarım dedıgı gıbı olur.
soyle anlatayım;
dun aksam ısten eve gelırken eve 800 metre kala yolun en sagından ılerlıyordum. trafık tamamen duruyordu. ben normal hızdaydım. zaten o dar yolda hızlı gıtmenın ımkanı yoktu. neyse uzatmıyım. taksının on tarafında oturan ( dıkkatsız ve mal " mal dememın sebebı kendı hatasını bana mal etmeye calısması ") yolcu bır anda kapıyı actı. bende carpmamak adına frenlere asıldım. ancak nafıle mesafe yakın oldugum ıcın duramayarak aracın on kapının uc kısmına carptım ve carpma etkısıyle duserek kafamı kaldırımın kenarına vurdum. allah'tan kaskım olmadan yola cıkmadıgım ıcın tabır-ı caız'se kafamı kırmaktan kurtuldum.
olay bu sekılde gerceklestı. bu olaydan sonra ben yerde acı ıcınde kıvranırken ukala vede saygısız yolcu bana bagırmaya kalkıtı. canımın agrısından ayaga kalmamadım. yoksa adama kesın dalıcaktım. hıc bırsey demeden gıttı.
tabı ben arkasından kufuru bastım ama maalesef fayda etmedı....
ıste bu kadar. umarım benım ve baska kımsenın basına boyle bır sey gelmez...

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
Geçmiş olsun Hasan. Umarım bir an önce sağlığına kavuşursun. Artık iyice nefret ediyorum bu ülkenin insanlarından bu nedir yahu. Ne kadar az insan kalmış memlekette.

@Onur Berberci

Onurcum çevrende sevılecek bu kadar ınsan varken sen bır kısı yuzunden herkesten nefret edıyorsun ve tum ulke ınsanları dıye genellıyorsun, bende senın gıbı dusunenlerden nefret edıyorum :D :D :D

@Raif Korkmaz

Yok yok ben de tamamen katılıyorum.
Ve ben de hepsinden nefret ediyorum.

Geçen hafta bir dörtyol ağzından motorumla yeşil ışıkta karşıya geçerken, kavşağı geçmiş olan bir taksi geri geri giderek sağa girmeya karar vermiş. Onlar için motosiklet bisiklet gibi araçlar yoldan toplanması gereken bonuslar olduğu için, korna çalmama rağmen geri geri gelip beni ve motoru altına lamaktan hiç çekinmedi. Allahtan tecrübeliyim ve "mal ımı" hatta mal oğlu malımı biliyorum da motorumu yatırıp altına bıraktım da bir yerimi kırmaktan kurtuldum. Adam arabadan inmeden pardon deyip gitti. "allah razı olsun be" Arkasından ana avrat bacı ve diğer hısım akrabasıyla yakın ilişkiye girme isteğimi yüksek sesle bildirdim ama umurunda değil şerefsizin.
Şimdii gel de nefret etme.

@erkut oktay

Eee bumu yanı tum ulke ınsanlarından nefret etmene sebep??? kusura bakma ama cok sacma, o zaman ınsanları sevmemek lazım cunku sadece bızım ulkemızde degıl her ulkeden degısık kotulukler oluyor...

Öncelikle Hasan ve Erkut Kardeşlerim e büyük geçmiş olsun diyorum.Yapılan büyük hataların yanına bir de kabalık yaparak suçu karşısındakilere atmayı tercih eden bu insanlar ı tabiki kınıyoruz. Ama Raif ciğimin de dediği gibi güzel insanlarımızın sayısı daha çok buna emin olun.Tüm insanlarımızı birkaç eğitimsiz,cahille aynı kefeye koymayın bence.Tekrar çok büyük geçmiş olsun.

@Onur Berberci

Sagol Onur. Tesekkur ederım. Maalesef ole. Yaralanmama neden olan ınsan bozuntusu ustune bırde fırca atıp cekıp gıttı. Ama halen bazı ınsanlar varmıs memlekette. Benım yerde kıvrandıgımı goren bazı suruculer durupta yardıma ıhtıyacım olup olmadıgını sordular. Insallah boyle ınsanların sonu gelmez tam tersıne artarlar...

@SERDAR AYDIN

Mutlaka bır kac ınsan musvettesı yuzunden tum ınsanlıgı ve ınsanları suclamamak lazım. dedım ya ben dunku kazada "ınsan" ların halen yok olmadıgını halen yasadıklarını gordum :) :) :)
ınsallah bu gıbı kotu olaylar olmadan da ınsanların var olduklarını goruruz...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri