Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Selam arkadaşlar, keyifler yerindedir umarım.

Hafta sonu yarışa gelemedim, pek iyi hissetmiyordum kendimi. Yattım tüm gün evde.

Sitemiz kuruldu evet, sağolsun Selim kardeşimiz ilgileniyor. Lakin, burayı terk etmek gibi bir durum söz konusu değildir arkadaşlar.

Orayı daha çok, tur fotoğraflarının toplu olarak tutulduğu, grubumuz hakkında daha fazla bilgi paylaşacağımız bir yer olarak düşünün.

Hatta yeri gelmişken de söyleyeyim. Şöyle bir şey düşündük; Grupta bulunan arkadaşlarımızın kısa bir öz geçmişini de site içerisine koymak istiyoruz fotoğraflı bir şeklide. Bilmem siz ne düşünürsünüz?

Mustafa hocam önceki sayfalarda forma konusunda birkaç öneri yapmıştım ama gözden kaçtı sanırım. Yine aynı mesajı kopyalıyorum.
Uygulamak üstada kalmış :)
Tabiki bunlar harfiyen yapılacak diye birşey söz konusu değil, hatta hiç de uygulanmayabilir ama olursa daha iyi olur kanaatindeyim. (just my opinion)

@çağrı türkmen

@Haşim Okyay

Aynen öyle Haşim abi burayı terketmek düşünülmemeli. Çok büyük kökleşmiş bir grup olduk artık site ihtiyacı kendi kendine açığa çıktı büyümeyede devam ediyoruz. Sitemizin forum kısmıda olağanüstü durumlarda bizi bizsiz bırakmıcak.

Öz geçmişi de konuşmuştuk Haşim abiyle ama topluca konuşmak fırsat olmadı. Herkesin kısa ve öz geçmişleri fotoğraflı veya fotoğrafsız konulabilir böylece herkes birbirini daha iyi tanımış olur bizi ilk kez tanıyacaklarda öyle...

@çağrı türkmen

forma konusu bende henüz demlenme aşamasında.
en son oturup forma konusunda yazılan herşeyi okuyup gözönünde bulundurarak son halini veririz.

Can Ayan abi eline sağlık çok güzel kareler...

Forma için fikrimi ben Cay Ayan abiye söylemiştim biraz marjinal gelebilir...:):):):):):):):):)

@mustafa akman

burda doğdum burda öleceğim.........

:in: :in: :in: :in: :in: :in:

bu atasözler geri geldi enteresan...ve non stop tempo

beyler şöyle bi durum var grubun adı a.y.p.g yani avrupa yakası pedal grubu ve formalar yaptırılıyor siteler falan kuruluyor yalnız bu daha ne kadar yaşayacak avrupa yakası olarak biliyosunuz Recep abimiz Avrupa yakasını yardıracak ozaman bizde Ömer çip gibi ortada kalacağız grup çip mi olacak ????
uzun vadede bir çözüm bulunmalı bence çılgın projenin gerçekleşmesi imkansız değil...o yüzden derim ki formalar güzel bi tasarım olsun üzerinde grup ismi yazmasın net adresi olabilir hatta reklamda alabiliriz yada bir hayır kurumunun adınıda taşıyabiliriz mesela '' Deniz Feneri '' gibi böyle hayrına reklamlar yapabiliriz..:):):):)::):):) Barcelona '' UNESCO '' yapıyo mesela...bizde yapabiliriz '' MAVİ MARMARA YOLUNA DEVAM EDİYOR '' yazabiliriz mesela...

ben sizin için diyorum zaten ben benim formam var şuanda seçim dolayısı ile bir Siyasi Partinin Forması ile dolaşıyorum....:):):):):):):):):):):)

iyi akşamlar beyler,:in:

can ayan:( ben ve sedonamın havaya kalkmış fotosunu göremedim yani özellikle onu çekmiştik.istiyorum o fotoyu:D

Valla arkadaşlardan gelince bakacam bende resimlere,..
hiç doküman yok, :)
Yarış çok keyifliydi, derece alamadık, ama festival çok güzeldi.
Kollarım ağrıyor hala.;)

Çektiğin resimler çok güzel, izlemedeyim.

Boğaz geçişine hazırlanıyorum, yüzerek olanına, :) 1 ay kaldı, daha ayağımı suya sokmadım;)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri