Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Cem Şentin

Cemo sana canım feda...........gel ne beğenirsen al götür....hatta sana bir city bike önerim olur ama biraz masrafı var bende acayip anıları var hikayesini duysan hem ağlar hem gülersin....buarada beni onurlandırdın...bende sana bişey söyliyeyim ; adını aburada açıklayamayacağım ama benim büyük saygı duyduğum ustalardan ( yol bisikleti ) biri olan arkadaşım dün seni sordu bir süredir seni görmiyormuş ( yazılarını ) yine doktora falan veriyo herhalde dedi...yani Cemoşum sende takip ediliyosun hemde camianın ağır abileri tarafından hemde...

Scudo
arkadaşlar....
dün piyasaya çıktım biraz ne var ne yok yeni bişeyler bakayım dedim....

bir gözlük gördüm dibim düştü....arkadan bi jersey gördüm nerem düştü bilemezsiniz varya offff formanın rengini tasarımını anlatamam size bugün Cuma Allahım bi el verirde akşam gidip alırım şu formayı.....
Gözlük için bir Cuma yetmez bence bütün Ramazan camiden çıkmamam lazım...:):):):):):):):)

hayırlı cumalar everybody...... Europe side barbecue and cycle group..:):):):) hamdi gruptan ayrılırsa '' barbecue '' keliimesini çıkartılır...:):):):):)

şaka bi yana '' europe cycle group '' yada daha sade olarak '' europe cycling '' gibi olabilir...

@Hasip Çehre

bisiklet evet doğru ,,,ideolojiler üstü.....evet bisiklet özgür insanlar için ...kullanım şekli nasıl olursa olsun sonuçta özgürlüğü seçenin sembolü....
isteyen evet mangal tur yapar .....ama bilelimki ağır yemek olayları sonra bizi yorar .....evet bisiklet spor amaçlı ise o vakit sabahtan akşama kadar yiyeceklere dikkat etmek.....tulumba tatlıları ağır yemekler üzerine bi de bisiklete binip 45 derecede 18 eğim rampalara dalmak doğrumu.....
evet sonuçta spor yapmak istiyorsak bisiklet ile yapacağız ...konaklamalı çadırlı turlarda zevkli tabi süleyman kardeşimi hatırladım rahmetli,,,,,karadeniz i kronla dolaştı iki adet çanta ile gerçi ben sevmiyorum bu tarzı ama yapana saygım var tabi.....kısa zamanda uzun mesafeleri almak güzelde yaz aylarının sıcak günlerinde aşırı derecede sıvı kaybına sebebiyet vermekte bu da zevksiz bi durum tabi...artık yazın tren muhabbetleri ve kartepe tabi dönüş çilesine rağmen yine kartepe ne varsa orda, alt tarafı radyosyon yayan
iki adet anten ....
emme çıkış zevkli yahu....

:) :) :) :) :) :) :) :D :D :D :D

Allahım sen çok büyüksün yarabbim....koli geleceğini biliyordum ama içinden bunlar çıkacağını bilmiyordum...

thanks god , danke Gott , gracias a Dios.....

<script src='https://www.bisikletforum.com/shareable/?i=dscf4293.jpg&s=88&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>http://img88.imageshack.us/img88/9273/dscf4293.jpg</noscript>

can ayan abi boynuzlarıda senin için tutuyorum + aynada var senin akşam bekliyorum....

@Hasip Çehre

akşam benim maçım var abi ya. babalar oğullar.
en baba olarak bulunmam gerek.

boynuzlar aklımda.
şu km saatleri ne iş.
mali mevzuuatı nedir. ne iş görür...
nasıl ederiz nasıl yaparız?

• Beğen
Tepkiler: GokmenOzyurt
@Hasip Çehre
offf bu ne ya canım çikolata çekti şimdi :) bu haftasonu da anadolu üniversitesi işletme fakültesi 4. sınıf sınavlarım var :) :) ne giderdi şimdi o çikolatalar. :)

• Beğen
Tepkiler: GokmenOzyurt
Liste yapan çıkmadı iş başa düştü.

Toplanma yeri : Gelik karşısı P.O.

20:15 Toplanma saati.
20:30 Hareket saati.

Rota : Mesajlar Aytekin abilere gidileceğini gösteriyor.

1.Emre
2.
3.
4.
5.

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
Can Ayan abi km saatlerini kurcaladım güzel cadance ve heart rate hariç her fonsiyon var sıcaklık bile gösteriyo senin işini çok arahat görür diye düşünüyorum...fiyat konusunda bi sıkıntı yok en uygun fiyatla tamamen kullanıcı memnuniyetine bağlı olarak ücretlendirilecek yani ürünü alacaksın kullanacaksın bu ürün şu parayı eder diyeceksin ona göre ödemesini yapacaksın yada beğenmezsen geri iade edeceksin olay bu...amaç dostlarımız bisiklet dostları kazansın....

Toplanma yeri : Gelik karşısı P.O.

20:15 Toplanma saati.
20:30 Hareket saati.
Hedef:
Aytekin"s house
eskiden steak house idi
bugün
herkes tok gelsin
sallama çay
çekirdek
mıntıka temizliği

aytekin sıcak su hazırlar heralde

1.Emre
2.Mustafa(aytekinlere gelir)
3.
4.
5.

formacı delikanlı gelemeyecek

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
Bu akşam fabrika yarıfinal(futbol) maçım var.
Ben gelemeyeceğim.
Herkese selam. :)

Yarın 11:30 da mineatürk yanı/haliçte dragonfsat e beklerim uygun olanları.
(link)

Yarışlar 11:30 ile 18:00 arası.
Bu cumartesi ve pazar iki gün.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri