Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Raif Korkmaz

kismet 5haziranda sanırım boğaz geçişi varmış ona katilicam orda görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Özkorkmaz
Scudo
Details for Sunday, May 29, 2011

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/13_int.jpg
A couple of showers; cloudy in the morning, then times of clouds and sun in the afternoon

High Temperature
21°C

RealFeel®
21°C

Winds
NW 6

Maximum UV
2

Thunderstorm Probability
29%

Amount of Precipitation
1.27

Amount of Rain
1.27

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
4 Hours

Hours of Rain
4 Hours

mustafa hocam yağmur dört saat çamur olacak bol şanslar sana bu arada lisansın hayırlı olsun.....

@Raif Korkmaz

pazar günü allahtan bir zeval olmaz ise geleceğim lisansımın süresi dolduğu için yarışa katılamayacağım ama orada olup yarışa katılan arkadaşlarımıza destek olacağım inşallah, yarın akşam pazar günki hareketimizi planlarız.

Bugün yeşilköy sahilde forumdan bir kaç arkadaşla rastlaştık. Gruptan bahsettiler biraz. Sanırım çarşamba ve cuma akşamları saat 8de yeşilköy sahilde toplanılıyormuş. Eğer bir mahsuru yoksa katılmak isterim :)

@mustafa akman

Çok teşekkürler :) Yarın belki katılamam ama önümüzdeki hafta içi mutlaka sizlerleyim. Zaten tur için yeşilköy sahile iniyordum. Tam olarak tur için gün ve saat programınız var mı? İlk mesajda cumaları saat 8buçukta zeytinburnu diyordu. Değişiklik oldu mu?

Merhaba değerli bisiklet severler,
Bu forumda yeniyim. kendim gerek ulaşım gerek ise hobi bisiklet kullanıyorum.Bu konuyu tıkladığımda Başlangıç noktasının zeytinburnu tekzen yanı olduğunu gördüğümde cok sevindim çünkü evim tekzen'e 900m mesafede.fakat sevincim kısa sürdü.Eğer mümkünse bu tur a bende katılabilirmiyim? Bu turun basşlangıç noktası neresi? iyi akşamlar...

Fatih bey, yukarıdaki mesajlarda Mustafa hocam çok güzel belirtmiş zaten.
Bizde her gelene kapı açıktır. Turlara katılmamanız hata olur bence. Turun başlangıç noktası aynen o ilk mesajda yazıldığı gibi Tekzen. Oradan sahil yoluna inip Gelikte petrol ofisinde grubun geri kalanı toplanır ve Florya'ya pedallanır.

Ayrıca siz dahil turlarımıza ilk kez katılacak arkadaşlar gerek kendi gerekse grup güvenliğin(m)iz için kask ve ön-arka far konusunda hassasiyet gösterirlerse çok mutlu daha oluruz.
Şimdiden hoş geldiniz en kısa zamanda görüşmek üzere.

@GÖKHAN ÖZKORKMAZ

Gökhan abi teşekkür ederim. Katılma durumum kesinleşince sana ulaşıp formayı almaya gelicem. :in:

@Fatih Şengöz

"yolu sevgiden geçen herkesle bir gün bir yerde buluşuruz"

da diyebilirdim; o ka romantizm bize ağır gelir elbet...

ama
hani başka bir sürü özlü söz vardır ya bu durumu açıklayan.
onlar geldi aklıma...

misal :p

hoca hocayı mekkede
hacı hacıyı tekkede
fotoğrafçı, pisikletçiyi pisikletçi fotoğrafçıyı dakka da bulurmuş...

bu arada fotoğraf ta iyimiş...

@Hasip Çehre

Hayırdır Hasip Abi. Bisikleti mi bırakıyorsun yoksa ? Umarım yapmazsın. Çünkü bu foruma üye olmadan önce internetten turlarını okumuş ve izlemiş biri olan beni ve ayrıca bisiklet camiasını üzer. Umarım doktora yapan kardeşine bir güzellik yaparsın. Adresini verirsen tanışma şansımız olur. Malum karşıdan geleceğim.

@Cem Şentin

sevgili Cem
neredeyse romantik arkadaş sitesine dönecektik
kurtardın bizi
:)

seni karada ne zaman göreceğiz

ver kurtul artık "doktora"nı

@Cem Şentin

hasip nam-ı diğer I take In
bisikleti bırakmaz; Allah kaza bela vermesin

http://www.gizlialem.org/wp-content/uploads/2011/01/nazar-boncugu11.jpg

yakışanı yapacak
iyinin iyisine geçmesini diliyorum
amacı odur
akşam turunun son durağını aytekinler yapalım derim
bakarsınız
bişeyler tırtıklarız
gelebilirsem benim yol ile geleceğim
antikadır ya
parçaları zor bulunuyor
Hasip de orada olursa bi el atabilir
Sevgili Kaya"nın fikirlerini de alırız. Çünki Bilir

• Beğen
Tepkiler: Abidin Tanrıkut
@can ayan

Teşekkürler :) öyle kendi çapımızda takılıyoruz :) bisiklete binmek işime geldi. atıyorum çantanın arkasına makinayı gözüm nereyi keserse gidip çekiyorum... :) bir ara kabataştan bjk yapmak istiyorum, tarihi yapıları çekmek için.

@can ayan

pazar günü saat 10: oo itibariyle kayıtlar başlayacak
12: oo da bana tur
diğerlerine yarış başlar
milyon tane fotoğraf çekecek biri lazım
hatta hamdi laptopuyla gelse de
jet interneti ile anında siteye yükleseniz
canlı yayın gibi
evlerinde oturmak zorunda olanlar izleseler
ne hoş olurdu

cumartesi pazar hava devlet meteorolojiye göre yağışlı
http://img135.imageshack.us/img135/5375/ctesipazarhava.jpg

http://img827.imageshack.us/img827/5375/ctesipazarhava.jpg

yabancı bir sitede ise şöyle
http://img820.imageshack.us/img820/5375/ctesipazarhava.jpg
artık hangisi olur bilmem
hayırlısı
ctesi belli olur

Pek kıymetli değerli arkadaşlarım bu topikte okuduğum her sayfa gözlerimi dolu dolu ediyor bazen Rafo ve Hamido olmasa çekilecek gibi değil. yani..:):):):):) şaka şaka....şimdi uzun yazacağım aslında yazılarımızı kısa turlarımızı uzun tutmak taraftarıyım ama hazır bu duygu selinde çebelleşirken bi iki kelam etmek istiyorum....

öncelikle son zamanlarda grup üyelerinin atraksiyonlarından aldığım hareketle şunu çok net söyleyebilirim ki ; şuanda göz önüde olan bu basit bisikletle mangal yapmaya giden grup zamanla daha geniş ve etkili bir oluşum halini alabilir yani resmileşebilirde ama bunun olması için şuan ki en değerli sermeyesi olan samimiyeti elden bırakmadan , bisiklet aşkının dahada gelişmesi ile bisiklet dünyasına yeni hizmetler verebilir hatta ve hatta içinde bulnan genç ve yetenekli arkadaşların bisiklet sporunda gelişmelerini sağlayabilir ( eğer o arkadaşların içerisinde yeterince istek varsaa tabii ) tüm bunların başarılabilmesi için muhtaç olunan kudret grup elemanlarının karşılıksız aşkında gizlidir...fakat naçizane önerim şu olur ki bisikleti hiç bir zaman ideolojik emellerimize alet etmeyelim ( yanlış anlama olmasın burada böyle bişey sezdiğimden değil daha önceki başka acı tecrübelerimden dolayı belirtmek istedim )......

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri