beyler herşey güzelde dikkatimi çekti,
siz pazar günü bisikletlerle resmen TEM 'e girmişsiniz,
ya bunu nasıl becerdiniz,
TEM bisikletlere kesinlikle yasak değilmi?????
ayrıca çokda tehlikeli değimi?????
yorumları alalım
forma yapacaksak bu cumaya kadar karar vermemiz lazım
zira bisikletistanbul sitesinin sahibi delikanlı turumuza forma örnekleri ile gelecek
forma kalitesini beğenirsek
istediğimiz formayı getirtip
logomuzuı bastırabiliriz
veya
kipeo veya demspora mahkum kalacağız
ben ilk alternatiften yanayım
@mustafa akman
kipeodan yaptırırsak
forma 55 tlye mal oluyor
ancak tasarım tamamen bize ait olur
eğer bisikletistanbuldan alırsak
forma 50 tl+ logo yapıştırma ücreti ki
tahmin ediyorum aynı paraya gelir
Mustafa abinin gösterdiği formalardan 1-5-6-7 gayet güzel formalar. Ordan 6 ile 7 de benim favorim Yine de kendi tasarımımız mı yoksa hazır formalar mı olsun kararsız kaldım.
bende siteye girmiyor selim niye acaba? bu arada ben zaten 2 hafta önce mustafa abinin gösterdiği htc formasının siparişini vermiştim. bu haftasonu elimde olur sanırım.
Can der ki forma özgün olsun
bence de
ama zahmetli birşey
hızlı karar vermek lazım
sadece Can"a yüklenmek de uygun değil
o sebeple ben de HTCyi düşünüyorum
HTC ve lampre dışındakiler marka vurgusu ön planda değil
nisbeten sade sayılabilir
mesela
discovery: herkes sever
silience. sessislik mesajı olarak algılanabilir vs vs
Mustafa abi açıkçası ben de hazır forma alınmasından yanayım. Naçizane birkaç öneri olarak da senin resimlere ek olarak bunları sunuyorum. Özellikle alttaki saxo bank forması çok hoşuma gitti. Taytın siyah olması da güzel bence. Bir de sana zahmet resimleri tekrar boyutlandırırsan sevinirim. O kadar uğraştım orijinal boyutlarında atamadım.
forma konusunda şunu söylemeliyim ki ;
hazır formalara logo ve türk bayrağı koymak olmaz gibi ya kendi tasarımınızı yapın yada herkes kendi zevkine yada desteklediği takıma göre forma seçsin buarada bazı takımlar şuanda yaşamıyor....ayrıca bazı arkadaşlarımız pijama şort v.s giymeye devam ederse formanın altının çok fazla bir espirisi yok gibi...
son olarak şunu söylemek isterin eğer fun ı olduğunuz bir takım yoksa bence üzt formayı kendi tasarımınız olarak yapın yada basit düz bir bisiklet forması alın ama alt taytınızın pedinin mutlaka orginal ve kaliteli olmasına dikkat edin derim artık yaz geldi uzun turlar yapılır Çay çorba mangal turları geride kaldı...
+ bir konu söz konusu formalar hep yol bisikleti takımları sizler mtb ye biniyorsunuz falan filan...
büyk ihtimal beni dikkate almayacaksınız ama ben yinede söylemiş olayım...
saxo bank düşünüyorum özelliklede Contodorun Giroda giydiği pembe bantlı taytın tasarımı çok hoş....
ABİ ya pembe membe forma yapalım fark etmez . yazın bir formamız olsunda pembe olsun. Süleyman abi pilates yapıyorda biz pembe forma giymişiz ne yazar.