Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Orhan kardeşim resim böyle çekilir

Bizim bu yan sanayi pisikletçi(RAİF) pisiklete pinmesede sağolsun sanatçı arkadaşlarıyla gecemizi şereflendirdi

Sağolsun Mustafa hocam pilavlık icraatından sonra gelip gecemize güler yüzüyle neşe saçtı

Bitirim ikili filmini seyredenler bilir,Zenciye yakın olan karayağız delikanlı SESSİZ SÜRÜCÜ lakaplı Ural kardeşimiz ve Ekürü KAMPRECEP abimizle objektiflerimize pos verdiler sağolsunlar

(link)

Karizmaya laf yok

(link)

Bu çakma komanda varya pedala basmadan önce alıyor Enerji içeceğini(reklam olmasın) tuta bilene aşk olsun o yüzden hep suratı pembe

(link)

Ergün aramızda ezilmekten kurtulmuş,poz veriyim derken..Fırat kardeşimizle ben çok özelizdir(100kg üstüyüzya)

Emre dün gece sakindi ve tek takıldı ee kolay değil Armutlu rampalarını aşmak

Kaptan Karaburun turu listesini başlatıyorum dediğin gibi,kimse gelemezse ikimizde gideriz.

Yaaa ardaş adam yemek yerken bile konuşuyor:)))) Çekilecek çilem var daha Ameliyattan sonra bana takılacakmış, ne yapsam acaba o iyileşene kadar memleketemi gitsem:):):)
Raif kankam,dostum, kardeşim iyiki varsım ameliyatın başarılı geçer inşanlah ve pisikletine piner aramıza gelirsin.
Allah acil şifalar versin

(link)

@Emre Nalbantoğlu

ROTA TABELALAR:):):
Tekzen,Şirinevler dere yolu,Mahmutbey,İstoç,Habibler ordan gerisi Tabelalar

Aytekin gibi ağır abiler yazımısı okur ve de bize yanlız bırakmak istemeyip gelirlerse yoludu gösterirler.

Haşim kaptan saat 09:30 dedimi babasının oğlunu beklemez,beklememelide yoksa daha erken çıkmamız gerekirdi.

Levent Çanakkalede değilsen Kürek antramanından sonra Kağıthane yolu üzerinden bize katılabilirsin

Ergün senide Mahmutbey civarlarından alabiliriz

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri