Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Hamdi Karabacak

Abi çok ayıp ürünün değerini arttıracam diye kolpa yapma, sulugunu aldıgın adam susuzluktan yarısı tamamlayamamıs :D

• Beğen
Tepkiler: Fatih Şengöz
Scudo
Aldığınız Suluk De Rosa takımının suluğu. Lacivert formalı tek takım. Sulukta yazan aynı yazı formalarının göğüsünde yazar. Ama fotoğraftaki sarı formalı takımın bisikletçilerinden birisi birinci oldu.

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
sevgili avrupa pedal üyeleri ............
günleriniz aydın olsun bol kazançlı olsun derim...............
bir mayısta lay lom lom yapacağız 12 kişi var kontenjan 25 kişi garipçe lokanta balık ,köfte, yemek isteyen buyursun gelsin...............
beşiktaştan saat 09.00 da hareket edeceğiz ...................

Beşiktaş / Pazar 10:00 olursa %98 katılırım,
09:00~09:25 gibi haliçte antreman bitiyor.:rolleyes:
9:45~9:50 gibi Beşiktaşta olmaya çalışırım.
Sizin programı bozmak da istemem tabiiki!:in:

• Beğen
@Hamdi Karabacak

evden mi attılar seni hamdi
:)

ben her hafta izin koparamam
benim ufak delikanlı
tüm ctesi ve pazar
"babamla sinemaya gideceğiz" deyip durmuş :(
iyiki erken dönmüşüz
:)

• Beğen
@mustafa akman
Henüz değil Mustafa hocam. Bana her gün tatil biliyorsun erken emekliyim ya.

http://img684.imageshack.us/img684/9453/img14401.jpg

http://img163.imageshack.us/img163/1654/img14391.jpg

Bu günkü yalnız dolaştığım turda bir çok bisiklet sever dosta denk geldim. Rotam Koca Mustafa Paşa-Aksaray-Beyazıt-Eminönü- Sahilden Samatya hastanesiydi.

İlk bisiklet sever arkadaş bana yunusların olduğunu söyleyince makineme davrandım ve yukarıdaki pozlar çıktı ortaya. Yunusları bildiren arkadaşa teşekkür ediyorum.

Biraz ilerleyince bisikletimi mecburi olarak kaldırımdan aşağıya indirmek zorunda kaldım. Tam o anda yanımdan geçen koşu yapan bir amcanın sözleri beni çok etkiledi. Dedi ki: ' Avrupa'ya git... Hollanda'da bütün yol kenarlarında bisiklet yolu var.' Amca başka da bir şey söylemedi. Zaten söylemesine de gerek kalmamıştı...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri