Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Raif Korkmaz
buluşma yeri zaten sultanahmet değildi
yenikapı idi
biz orda buluştuk

hem senkaçta geldin?
beni aramışsın
o hengamede duyamadım

sonra baktım aranmışım
hamdiyi neden aramadın
sülüman agayı
saat 1000na kadar gelebilirdin

sultanahmetten aşağıya 120 sanişyede inebilirdin
hadi 240 saniye olsun
4 dk

hem ben seni unuturmuyum
bak resmini çektim
(link)

Scudo
@mustafa akman

Abi Tam 09:35 te sultanahmetteydım, keske ordan asagı ınseydım sızı bulurdum :mad:
Ama dedım ya ıste kısmet degılmıs olmayınca olmuyor:mad: :mad: :mad:
Senı aradım cevap vermedın , Aytekın abıyı aradım yarıs basladı dedı,
bende dedım madem yarısı ızleyemıcem barı ayasofya ve topkapı sarayını gezım gelmısken

@Raif Korkmaz

yoksa beleş müze kartın mı var
bak gördün mü kartın zararını
kartın olmasa idi pedallar sirkeciye inerdin

THE BIG SALESMAN "nı niye dinliyorsun ya
ama sana biri sanki
o gelmez dedi
isminin baş harfi hamdi

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
adamın basireti bağlanmış
sen oraya kadar gel
ekibi yakalayama

Boyalıcada da aynı hikaye olmadı mı
"bisikleti salsam onları yakalardım" diyen kimdi?

raif gördün mü sevdayı

• Beğen
mustafa ve hamdi dostlarım, raife bence yüklenmeyelim ama şu işide konuşalım derim gerçi 15 mayısa kadro hazırlanıyor yeni yeni gençler var onlarla şilede bi ön çalışma yapacağız ............
şimdi saat 07.00 de haydarda olursak ilk trene binersek tam 10.15 de topçular sahilinde oluyoruz ve akabinde durmadan devam ediyoruz ......
ve tam 12 saat diyorum ben iznik olayı için ve saat tam 22.15 de gebze trenine bineceğiz sizler ise saat 23.30 gibi haydar da olursunuz bu saat sizin için çok geç olabilir buna o.k derseniz sorun yok izniğe gidiyoruz.................
zati bu senaryonun dışı yandık demektir................

:) :) :) :)

@Kudret Kurtcebe

Yanacak bir şey yok Yalovalı panel van sürücüleri yolda kalan bisikletçileri bekliyor. Üstelik pazarlık yaparsanız fiyatları da makul. Tek sorun ekibi anadolu yakasında döküyorlar, karşıya geçmiyorlar. 23:30 da Haydarpaşada olanlar son gemiyi kaçırmış olacaklarından 01:00 deki son motora kadar Üsküdara pedallamaları gerekecek. Başarılar dilerim. :)

@Orhan Kılıç

teşekkürler orhan bey o vakit sorun yok .............bu çileleri çekiyoruz nedeni idoyu protesto ediyorum gerek pendik hattını gerekse yenikapı hattını tcdd nin ekspres olayınıda protesto ediyorum .....banliyö trenlerine lafım yok 1.5 ytl alıyorlar bisiklete ama ekspres trenler 4 ytl alıyor ama kartepe için bu olaya katlanırım ...............
ayrıca eskihisar topçular eski feribot hattında bisiklete ücret yok........
bu hatta sorunum olamaz yalnız anadolu yakada oturduğum için ben avantajlı oluyorum iznik olayı için ................evet avrupadan gelecek arkadaşlar için ise oldukça ters bi durum söz konusu onlar isterse dönüşte benle gelmezler gebzeye ve direk 114 artı 12 km yaparak yalovaya giderler ve son feribotu yakalamaları lazım tabi.................

bu arada bilgi vereyim yol hakkında 118 km ama gebze tren istasyonundan itibaren ........
topçulardan karamürsel istikametine giderek atatürk caddesinden güneye inerek orhangazi iznik yoluna girerek boyalıcaya ordan iznik e dönüş aynı yol olacak..........

@Kudret Kurtcebe

kısmet ise 15inde gideriz
benim niyetim var
bu akşam hafif bir antrenman da yapacağım
geri dönüşte çok geç kalmayız
kalırsak
avrupaya geçmem şart değil

@mustafa akman

helal mustafa dost haydarda dikiliriz saat 07.00 ....
07.30 da gebze kalkıyor 08.40 da varıyor..........
ve 4 km iniş feriboto, hadi 15 dakika... 09.00 feribot 45 dakika geçiş, 09.45 de topçular ve 09.50 durmak yok pedallamaya devam deyip karamürsele doğru 10 km sonra atatürk caddeden güneye ..............

gardaşlar aytekin erzan nerde haber alan varmı iki gündür buraya niye gelmiyor..............
iç işleri ile acep sorunlarmı vardır ..............
yav gardaşlar aytekinsiz bu forum olmaz ben istifa ederek forumu her an terk edebilirim...............

:) :) :) :) :) :)

@Kudret Kurtcebe

Ben dun ve bugun cepten gorustum abı herhangı bır sorun yok sadece uyuya kalıp yarısı
kacırdıgı ıcın, ayrıca bızı ekıp amasrayada gelmedıgı ıcın ınsan ıcıne ıckacak yuzu kalmamıs :D

• Beğen
@Raif Korkmaz

geldi geldi sesimi duydu..
aşağıda ...........

gördüm oniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

:in: :in: :in:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri