Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@mustafa akman

ifade yanlış oldu
düzeltiyorum

sevgili Can"ın ruhunun inceliğini yansıtan formalarla bir çekim olması arzu ediliyor
özür

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
@mustafa akman
İTALYAN spkerin sarıldığı kişi ben olduğumu hatırlatmak durumunda hissettim kendimi

@mustafa akman

Formaların parasımı çıktı?:rolleyes:
Nasıl oldu da oldu?:)
Yeni forma yaptıralım o zaman!:D

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
@Hamdi Karabacak

Süleyman Ağabey den sana bişey kalmamış, baksana...:D :D :D :D

@Levent_K

http://3.bp.blogspot.com/_NUZ_fM-TQKQ/SP38AyoEcSI/AAAAAAAAIEI/wFIu5Bz-S-8/s400/robin_hayes_dollar_sign_eyes.jpg

prestijini 75 tleye alamazsın

(link)
:)
http://cyclingtr.com/cfs-filesystemfile.ashx/__key/CommunityServer.Blogs.Components.WeblogFiles/presidential-cycling-tour-of-turkey-cumhurbaskanligi-bisiklet-turu/tot_2D00_2.jpg
Petacchi
yarış sonunda kendisini sıkıştırıp atak yapamamsına neden olan bisikletçiye yumruk attı
4. 5. bitirmesine rağmen sonunculuğa itildi
gıcık bi tip
fotoğraf çektirebilir miyim diye sordum cevap bile vermedi
oysa bi misyonu olmalı
bisikleti sevdirmek

sonuçta başarı sonsuza kadar devam edemez
insanlık devam eder

@mustafa akman

Mustafa Ağabey,
Dünyaca ünlü bisikletçilerin hepsi seninle fotoğraf çektirmiş anlaşılan.:)
AYPG yi onlarda duymuş demekki!
AYPG yi bilmeleri normalde şahsen seni takipte olmalarıda ayrıcı çok güzel olmuş.:in:

• Beğen
@Levent_K

zaten tyler farrar aynen şu cümleyi kullandı
... fotoğraf çektirmek istiyorum.
küçük bir yorum da katmış olabilirim :D
cümle nasıl başlıyordu derseniz önemli değil:istiyorsanız fotoğraf çekebilirsiniz.

• Beğen
@mustafa akman

Abı geldım ama geldıgımde sultanahmette bısıkletle alakalı hıc bırsey yoktu:mad:
Hamdı abı benım tur bultenımı kaybettıgı ıcın kacta baslayacagını tam anlayamadım
Belkı dırek sahıle gelseydım sızı yakalardım ama kısmet dgeılmıs ne yapalım:mad:

• Beğen
@Raif Korkmaz

hala bazı bultenlerde yarış sultanahmette başlayacak yazıyor
oysa
çatladıkapıdan başladı
sülüman aga olmasaydı biz de sultanahmete çıkacaktık

• Beğen
https://www.bisikletforum.com/customavatars/avatar34523_32.gif

helalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
yine yeniden..................
farrahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ama petaci malesef doping kullandı ve cezasını çekti....
bu iyi bi olay olmaz bisikletçinin yaşamı boyunca.....
adın çıkacağına canın çıksın derler......

avrupa pedalı sağ salimen finiş noktasına ulaştırdım kalabalık olduğu için bazı yerlerde yolu kapattım araçların önüne geçtim ..

isterse geçsin o taksiciler sopayı yer................
ve bütün yollar kapatıldı, polisler ile tartışan sürücülerin anında ehliyetlerine el kondu ....ve bunları sizden önce gördüm.....kızıltoprakta ve hatta polise yardımcı oldum .....

yaşasın polisler bizim için çalıştılar ,yunuslar ile muhabbet iyi idi adamlar inanmadı benim bisikletimin 5250 ytl olduğuna ayrıca 16.000 ytl ye bisiklet var dedim ..çok şaşırdılar .....
avrupa pedal sahneye çıktı boy boy resimler çekti....
ben bisikletimin başında durdum ve sizlerin bisikletlerine baktım .....

mustafa dost 15 mayıs hava güzel olacak büyük ihtimal en kötü senaryo 12 saatte iznik turu tamamlanır...

:in: :in: :in:

@Kudret Kurtcebe

gerçekten mi
ben yumruk cezası diye düşünmüştüm

resmi sitede şu ifade var

Yarışın bitimine üç kilometre kala lastiği patladığından yarış dışı kalan Andre Greipel’in aksine görünüşe göre son kilometrede en iyi konumda olan Alessandro Petacchi ile devlerin sprintiydi. Ancak deneyimli İtalyan sporcu durumun kontrolünü kaybetti ve –sekizincilik yerine- sonunculuğa geriledi ve FDJ’den yeni profesyonel Fransız sporcu Nacer Bouhanni’ye vurmasının ardından genel klasmanda bir dakikalık ceza aldı

mustafa dostum
eski hikaye petaci doping kullandığı için ceza aldı ve birinciliği elinden alındı ,cezası yeni bitti , bi zaman cezalı idi evet doping yapmak şikedir..............
azıcık sabıka sayılmaz ,eski defterler adamı rahatsız eder ..

@mustafa akman

Abı bu durumda suclu sen ve hamdı abı oldunuz, cunku forumda sen sultanahmet dıye yazdın madem baska yerde bulusacaktınız hamdı abı bana haber vermelıydı sahılde kacta basladı yarıs???

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri