Eurosport'un saati 10.00'sa burada ya 11.00 (İtalya ve Fransa'ya göre), yada 12.00'de (İspanya ve İngiltere'ye göre) başlayacak Türkiye Bisiklet Turu. Ben de ALES'ten çıkar çıkmaz damlayacağım caddeye. Herkese iyi uykular.
günaydın avrupa pedal
ben çıkıyorum ve bağdat caddesine ineceğim ve ordan istihbarat yaparak bostancıya bakacağım, finiş yerini tespit ederek kadıköye saat 10.00 da geleceğim gelirseniz sevinirim görüşmek üzere...
tüm avrupa pedal dostlara teşekkürler onlarla buluştuk ve yarışlarda beraberdik ...bu arada onur geldi sivil olarak.... ama kankam yoktu gözlerim onu aradı hasip -dö la aytekin erzan....evet faovoriler işi bitiremedi andrea guardini işi bitirdi.. ...bütün grup aynı anda herkez finişe girdi açıkçası hiç sevmedim bu yarışı benim aklım offroadlu ıronman yarışında kaldı o yarış çok zor bi yarış ve summeren işi bitirdi cancellara ikinci oldu .......
bu tip yarışlara euro sporttan talip olacağım mayısta galba alplerde olacak karlara marlara adamlar yolla girecek ben böyle ultra zor yarışları seviyorum bisiklette ....
22 takım içerisinden Manisaspor 2 nci ve Konya Torku Şekerspor 6 ncı oldu.
başarı budur ...helal olsun türkiye...
bu ülke her şeye layıktır...
valla fatih dev ekran kurulan yere konuçlandık ..yalnız dedim ya aklım benim öteki offroad yarışta kaldı o yarış neydi be kardeşim ona yarış denmez o bambaşka bi olay ......dünyada bu tip yarışların takipçisi olacağım artık, euro sport 24 saat ve national 24 saat seyredilecek artık anlaşıldı...
andi şilek ------yada filip jilver ........
adam için jilver için millet olmuş orda ordu yahu......
10.000 toplanmış oraya bostancıda ne 10.000 i 1000 kişi bile yoktu...
güya zengin muhit, bağdat caddesi zenginleri .....
adamın altında 350 000 ytl lik jeep var ve adam 800 ytl lik bisiklete binerse ben o adamı temerküz kampına yollarım tabi varsa...