Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
mustafa dostum kadıköyde saat 10.00 da dikileceğim ve sizi bekleyeceğim yağmur mağmur dinlemem....
zati yağmur olmayacak accu yüzde 90 tutmakta o gün yüzde 10 a gelirse bilemem.....
zati sağanak yağmurda bisiklet yarışının olması bile şüpheli olur...

Scudo
günaydın avrupa pedal..raif ,hamdi.mustafa dostlar vede aytek vede onur dostlar ,15 mayıs derim .nedeni ne sıcak ne soğuk olayı yağmur olursa bi hafta atar...evet iznik köfte olayı...saat 12.00 vınlayacağım 4 günün acısını çıkaracağım.....bu günden itibaren pazartesi dahil güneş var ama hava soğuk...pazar karşılama komitesi dikilecek kadıköyde saat 10.00 da ....

Hayırlı günler arkadaslar
Su sıralar int kullanmaya fırsatım olmuyor
Biryere gidilecekse 2 saat onceden haber verin yeter
Tercihim uzun yollardir kısası kesmiyor

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
@Levent_K

harbiden bu bomba işte. ne yapsak ne etsek gitsek...

@can ayan

H.sonu Çaycuma yapabiliriz, ama şu anda net değil %80 dıyebılırım eğer caycuma olursa
ben yarış yerine gezmeyi tercih ederim:D

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
@Raif Korkmaz

Çaycuma daha yakın,
(Şimdi aklıma geldi, ben tezgahın önünü kapamıyım en iyisi,
ant. unutmuşum yine...:()

Ama Çorumda konaklama ve ulaşım da dahilse bize pedal basmak kalır sadece,
cuma çıkılır, pazartesi işte olunacak şekilde dönülür...

• Beğen
Tepkiler: Raif Korkmaz
@Levent_K

:D :D :D Çaycumaya gidilmişken bi Amasra yapılmadan dönülmez sanırım

mustafa raif ve hamdi dostlar...ve de aytek ve onur 15 mayısta ben gidiyorum iznike ..yalnız o gün hava kötü olursa 22 mayıs kesin 15 mayısa bilet aldım yani gidiyorum ...yeni dostlar var onlara arka takım kaptanı olacağım performans ekibi olarak aytek sen sorumlu olursun üzüntüm senle olamıyacağım çünki arkayı toplayacağım, büyük olasılıkla sen önden varırsın köfteleri yer, dönerken biz yeni gidiyor olabiliriz önemli değil önemli olan birlikte olmak gelen arkadaşlara göz kulak olmak istiyorum organizasyonu yaptım ve 3 grup oluştu raifin ince espirisi güzel mehter takım ..maksat şamata ama şu bi gerçekki kimseyi arkada bırakmayacağım çünki turu düzenliyorum sonra bıraktı gitti demesinler ... eski günlerdeki gibi yani arka takım kaptanı arkayı toplayacağım artık.....
maraton varsa aytek sen maraton koşarmısın bilemem ,raif önemli değil hamdi önemli değil, mustafa dost önemli değil gelmeyebilirsiniz, gelenler çoğaldı topikte ,evet bu işi 15 mayısta bitirmeyi düşünüyorum hava izin vermez ise 22 mayısta ,,,,,
ayrıca bu pazar yarış saat tam 05.30 da başlıyor arkadaşlar saat 11.00 de burda olacaklar ve sekiz tur atılacak bu durumda saat 10.00 da gelebilirseniz kadıköyden sizi beklerim yok gelemezseniz ben caddebostanda sizi beklerim zati beni yakalarsınız durumlar budur efem...

:D :D :D

beyler ocakta yemeğim var yemekten sonra etraflıca yazacam bu akşam sahilde sahlep sezon finali yapacağım gelmek isteyen olursa beklerim...
döncem birazdan :):):):):)):

@Kudret Kurtcebe

start 0930da
10:00 gibi barbarosta olurlar
10:15 10:30 gibi vapura binsek
11:00 gibi karşıda oluruz
kadıköyden caddebostana gidiş
artık bir mihmandar buluruz

@Hasip Çehre

Ocakta yemegım var he :))) eskıden fatura sırasında kadınlar soylerdı:D
Nerde saat kaçta bende bu akşam binmek istiyorum yarın akşam trabzonun macı var gelemem...

mustafa dostum düzeltiyorum yarış saat 05.30 da başlamıyor 05.30 ve 14.30 arası köprü,beşiktaş barboros sultan ahmed , sahil yolları bostancı trafiğe kapanıyor ...ben saat 11.00 de kadıköye gelirim ..10.30 da vapura binseniz 20 dakika sonra kadıköydesiniz...

beyler meşhur olmak zor hiç bir yerde rahat yok..:):)bugün yine klasik sahile çıktım havanın güneşli olmasını fırsat bilen turistler ( çevredeki Polat ve Çınar Hotellerinde ) sahilde yürüyüş yapıyorlar bende pedalıma asılmışım transtayım gözüm km saatinden başka bişey görmüyor tabii fakat yoğun alakayada kayıtsız kalamadım konuşmak ve foto çektirmek isteyenler yüzünden tempom düştü + sert esen rüzgarda cabası tabii antremanın 30küsürüncü km lerinde bu hanım illa foto foto diye tutturdu..:):):):):):)(link)

bisikletle onun bi fotosunu çektim ama meğerse derdi benle foto çekinmekmiş tabii benim yabancı dilim olmadığı için anlaşamadık içimden dedim ki keşke Rafo burada olsa onun ingilizcesi falan vardı dedim..:):):):)(link)

neyse baktım bayan bir türlü beni bırakmıyo :):):):):) derdinide anlayamıyorum
dedim herhalde bisiklete binmek istiyor bari bi tur vereyimde kurtulayım dedim..:):):):):))
(link)

neyse turist bayandan kurtuldum sonunda tekrardan bir iki basayım dedim bu seferde arka rubleye naylon dolandı la havle vela kuvvete...:(:(:(:)(
(link)

derken dostlardan bazıları antremanımı seyretmeye gelmiş.:):):):):)
illa çay falan dedim hadi bakalım batacak gemi yan gider..
(link)

sizin anlayacağınız entremanı çok nadir yarıda bıraktığım günlerden biri oldu sadece 30küsür km çevirmişim ısınamadım bile:(

Not:fotodaki bayan tamamen anlatıldığı gibidir farklı algılanmasın daha önceleride bir çok milletten turist ve öğrenci guruplarıyla fotolarım olabilir olaylar anlık gelişip anlık noktalanmıştır kompozisyon fotolardaki gibidir öncesi ve sonrası yoktur..:):):):):)

aman allah aytek....................:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
olacak iş değil aynı yerden naylon bana da dolandı bu gün , dikkat bunlar işaret hatunlar var peşimizde benimki izmirde seninki belkide bu yukardaki hanım mı bilinmez ......
sakın kanma ayağımızı kaydırırlar bizi seleden düşürürler asla kadına kanma arkadaş ,senin kadının o bisiklet, hiç bir kadın bisiklet ile aramıza giremez ,yemin ettik arkadaş ,davadan döneni biliyorsun kadınlar vurur ...

:) :) :) :) :)

@Kudret Kurtcebe

Çavuş bugün işaret geldi naylonla hemen mesajı aldım dedim bu rüzgarda başına iş alma aynen tornistan aport..:):):):):):):):)

Çavuş merak etme bizi seleden indirece Hatun yok bu dünyada ama öbür taraftan bir Huri gelip götürürse el mahkum gideriz..:):):):):):):):)

@Hasip Çehre

:mad: :mad: :mad:
Abi keske telefon edipte bana verseydın ben gerekenı yapardım (Tabi senin adına) :D :D :D
İleri derecedeki ''the simple present continuous tense'' bılgımle olumlu,olumsuz ve soru cumlelerı kurardım :D :D :D
Not: Bu arada sanırım hatun senın sexı kırmızı ayakkabılarına vuruldu:D
HAngı kadın su ayakkabıları gıymıs bır erkege hayranlık duymazkı :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri