Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Raif Korkmaz

raif merak etme ben seni bırakmam.....
bu arada bu mürövün rampası neymiş yahu 25 eğim.....
3 kez aldılar orayı vay anasını 201 km ve 3 defa o rampayı al ....
evet esas yarış kopma şimdi adrenalin ,hayde ..andi.......

son 14 km ...son duvar rampada filim kopacak, kondator, rodrigez, ve şilek kardeşler arasında emme andi şilek dedik bi kerem....

son müröv rampasını bi daha alacaklar vay anasını 25 eğimi 3 üncü kez alacaklar ...

hakim grup ile ana grup arasında 17 saniyelik fark var .....

frank şilek..andi şilek ,rodrigez ,condator ,müröv ün rampasın da çekişecek son 3 km ...son 100 metrede iş biter.

Scudo
eğim 26 .....pazar geliyor ...filip jilver...götürecek olayı galba..belçikalı ilk kez bu yarışı aldı....

andi şilek 4 üncü...rodrigez 2.inci kondator bıraktı olayı atak yapmadı eğim 26 olan rampada ..frank şilekte..

müröv rampası 26 eğim 3 defa al ve finiş toplam 201 km ve sonunda 26 eğim rampa bekliyor son bir km 200 km pedal çevir ve o rampaya gel ,son 100 metrede adam kaybeder kondator bıraktı filip jilver geçen yarıştada birinci oldu belçikalı o morelle bunuda aldı pazar gelecek onuda alır ...caddebostanda p .jilverin elinimi sıksak ......
adamın ismini türkçe okunuşla yazdım kendisinden özür dilerim...

@mustafa akman

mustafa filip jilver geliyor elini sıkalım yahu bi iki resim çekersek valla iyi olurda nasıl olacak tabi....

aytek favoriler gümledi.....
201 in hikmeti müröv rampası son bir km si eğim 26 vay anasını aklıma koko geldi...duvar duvar...orada 25 eğim

:in: :in: :in:

@Kudret Kurtcebe

Fotoğraf ve vesaireler için bitişte değil starttan önce görüşürsek olur diye düşünüyorum. Bende konuşmak ve fotoğraf çekmek için starta gitmek istiyordum zaten. :in:

@Fatih Şengöz

valla elle bisiklet ile fatih ben o işi nasıl yapacağım bilmiyorum bakalım müsait bi pozisyon olursa yakalama durumu...

iyi akşamlar beyler,

pazar günü yarışı izlemeye gidelim avrpayakası olarak, kaptan süleyman ağa
organize etsin bari.
uluslararası bisiklet yarışları 24 nisan ''

caddebostanda sekiz tur atılacak anadolu yaka iyi takımlara sahne olacak ...kançeralla gelirse şık olur italyan ve ispanyol takımlar favorim.....

:in: :in: :in: :in:

evet seyretmesi zekli olacak......hava iyi olur inşallah......

Yenilenen İstanbul Parkuru ile 24 Nisan Pazar günü Sultanahmet Meydanı’ndan başlayacak mücadele, 176 bisikletçinin Boğaziçi Köprüsü’nü geçişi ardından Bağdat Caddesi Sahil yolu güzergahında tamamlayacakları 8 tur ile en üst seviyeye tırmanacak. Bağdat Caddesi’nde görkemli finişin yapılacağı İstanbul etabı ile “TUR 2011″ start alacak.
Toplam mesafesi 1387 km olan ve Avrupa’dan Asya’ya “Kıtalar Arası İlk Etaplı Bisiklet Turu” olarak kurgulanan 47.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Dünya’da ilk kez Kıtaları birbirine bağlayacak. Her yıl farklı turistik bölgelerin güzergaha dahil edildiği dinamik yapısıyla 2011 yılında da yeniliklere imza atılacak.

Ayhan Bey başlama saati ve tahmini bitiş saati hakkında biliniz varmı acaba?

fatih daha önceki yarışta saat 10.00 da biz sultanahmedde olduk ...oraya erken gidilir 09.30 da sultanahmedde olunur

@Kudret Kurtcebe

Tamam hocam erken gidelimde fazla bekletmeyelim o zaman bisikletçileri :p

beyler....
Pazar günü direkt finişe mi gitsek startı ve köprü geçişini dev ekrandan izleriz neyse Cuma akşamı karada görüştüğümüzde ok leşiriz..

bu akşam kimse çıkmıyor sanırım siz bilirsiniz bende boza finali yaparım tekbaşıma...:):):):):):):):)

buarada ben takımların hangisinin hangi hotelde kaldığını araştırıyorum İstanbulda... ve ÖNCELİKLİ OLARAK rABOBANK A TAKILACAM AMA ulaşması zor olursa yakında olan her hangi bir takıma takılırım Cumartesi sabahı hafif anreman yapabilirler...öyle takılırım belki menejerlerin dikkatini çekeriz..:):):):):):):):):):):)

@Hasip Çehre

vay hasip aga ,seni kaparlarsa biz burda ne ......... yeriz.
bi de bakmışız, euro sportta hasip aga yarışıyor ve kancerallanın yanında ve andi şilek ve filip ve condator ...ne şeref ama .....

:) :) :) :) :) :)

@Kudret Kurtcebe

O şeref onlara ait olur :D:D :D

Hasip Bey bir üzücü haber de size iletmek zorundayım. Rabobank takımı da Türkiye'ye gelmeyen takımlar arasında maalesef :(

(link)

@Hasip Çehre

Bende HTC highroad hayranıyım. Hotel isimlerini merak ettim siz böyle söyleyince :)
:mad: sanırım HTC highroad gelmiyor bu sene :boese157: :mad: :mad: :mad:

@Hasip Çehre

Süper oluruz cumartesi boşuz iyi antreman yapmış oluruz. Yarıştan bir gün önce kasacak bir antreman yapmazlar nasıl olsa. O yüzden ayak uydurabiliriz.

@Hasip Çehre

Rabobankın Güreş takımıda varsa kesin seni alırlar abi:D :D :D

Ya bu nedir ya? Sadece pazar günü sağnak yağmurlu diyor diğer günler hava iyi :mad: :mad: :mad:
Artık yaz gelsin ya, ben sıcak akşamlarda kısa kollu ile sahilde bisiklete binmek istiyorum artık...

(link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/3_int.jpg
Partial sunshine

High Temperature
12°C

RealFeel®
14°C

Winds
NE 13

Maximum UV
6

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/33_int.jpg
Clear

Low Temperature
8°C

RealFeel®
7°C

Winds
NE 13

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

raif.....bu accu yüzde 90 doğru çıkıyor yüzde 10 hata payı yapıyor evet pazartesi dahil yağış yok perşembe cuma ct pazar hava güneşli...
bunlar son demleri bu sene mahsül çok iyi olacak karpuz çok ucuz olacak bol bol kavun ,karpuz ve de şeftali yiyeceğim ucuz olması lazım ...

benim planım şu arkadaşlar
katılmak isteyenler buyursun
yağmur olsa da çıkmayı planlıyorum
start 0930da verilecek
0930da barbaros başındayım kısmet ise

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri