Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@can ayan
toplam mesafe
(link)

yolculuk süresi
(link)

ortalama hız
(link)

hayatımın en uzun turu idi..:):):):):):):):):) evet bir kanatlar eksikti oda tam oldu bu turu uçarak yaptık..:):):):):):):):):):):):):):)

Scudo
http://dmi.gov.tr/FTPDATA/bolgesel/istanbul/1218buyuk.PNG
http://www.advantage-plus.com/Library/images/rotating-home/looking-out-window.jpg

• Beğen
Tepkiler: can ayan
24 nisan planı hk

erken mi oldu

nasıl izleriz

saat 09:30 Sultanahmetten başlayıp sahilden boğazköprüsüne çıkacaklar
caddebostanda 8 tur atacaklar

köprü tırmanışlarını görelim derim
oradan
eğer beşiktaş vapuru çalışıyorsa karşıya geçip
cadde bostan turlarına seyirci olmak

bu plan nasıl
(link)

mustafa selam ...bu yarışı caddebostandan seyredeceğim o gün 24 nisana riva turuna gidecektim ama unuttum bu yarışı evet caddebostanı trafiğe kapatırlar ....evet çümbüş var o gün ...hava iyi olur inşallah bu pazar edirneli dostlar adaya gidecek de bostancıdan artık gemi yok vapur var ayrıca bisiklete para almıyor kadıköy hattı bende bu yüzden artık adaya madaya gitmeyeceğim ...evet bu 24 nisanda caddebostanda zulaya yatarak ekipleri seyredeceğim emme kançeralla yok galba o adamın kesin elini sıkarak iyi şanslar derdim emme tabi seyir halinde olacaklarından bu imkansız bakalım amerikan ekibi ne yapacak favorim italyan takım ..........ama ispanyada olabilir....

13 kişilk katılım ve en az bir okadarda katılmak isteyipde katılamayan tüm Grup arkadaşlarıma teşekkür ediyorum çok güzel bir turdu
Gidiş performansım iyiydi ama Onur'unda dediği gibi lezzettli uykuluktan Gökhan'ın(Benimkini de yededide) da yerine yiyince dönüşüm muhteşem olamadı.
Levent evet güzel oldu Çağrıyla sana dönüşte eşlik edemediğim için üzgününm yolda Ayteklere rastladınızmı?

Has(İPAY)tek(İN) resimler çok güzel hele benim rüzgar kesen resmim süper. Yolda Raif'e bile sollanmışsın bir gün gelipde bana sollanırsan o zaman sorarım sana.

He bide unutmadan Mekanımda ilk Tavla oynadığım kişiye nezaket icabı yenilirim Raifciğim galibiyetinin üstüne yatmak istemezsen en kısa zamanda rövanş!a beklerim

Tüm dstlara sağlıklı kazasız bereketli günler dilerim

24 nisan da 176 sporcu var bunların yarısı prof ispanya, italya takımları geliyor geçen seferki yarışı seyrettim italya, ispanya kapıştı ....
ekipteki adamlar acaipti kardeşim ama bu kançerallayı gördükten sonra atağın ne olduğunu gördüm adam v2 füzesi....

kançeralla gelmez zati adamın morali bozuktur şimdi ekipteki adamları sahip çıkmadı ona adam o kadar hızlıki ekipteki adamları arkada buhar oldu be....
yok öyle yağma adam basacak sen onun rüzgarında gideceksin valla bizim aytek bize kızmakta haklı biz çalışmıyoruz he babam onun ensesinde gidiyoruz ....demek kançerallaya göre ben çalışmıyorum, evet yarış olarak algılarsak olayı, ben çalışmıyorum arkadan seyretmekle kançeralla baba kusuruma bakmasın aytekinde ben yaşlıyım lo...........

Bu akşam hava kötü olacağı için kapalı mekanlarda gezmekte fayda var, bizim gezerken
en çok keyif alacağımız yerlerden biride sanırım spor mağazalarıdır. Bu akşam Can abi
ve ben Decathlona gideceğiz gelmek isteyenleri bekleriz, saat 8de tekzende buluşup metro ile gideceğiz...

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
@mustafa akman

Mustafa hocam aynen bende gidemedim. Uykuluk denen yemeği hanımla tanıştığımızda öğrenmiştim, 14 sene önce hanım Eyüplü diye o zamandan beri her yıl 4-5- kere yer ve severim.Neyse biz senle ayrı gideriz.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri