Oooo çok iyiöiş uzun zamandır decathlona gıtmedım , bı ara hep beraber ugrayalım abı ben orayı gezmeyı cok sevıyorum, hem arada pınponda oynarız ))
bu arada can abı levent abının kamera gelmıs, sana cok yuk oluyoruz ama bende ıstıyorum
Yarın akşam mükemmel bir hava var, biraz daha erken çıkıpta florya yerine daha uzun
bir mesafemi yapsak acaba?
Ayrıca h.sonu kamp programı sanırım yine ertelenmek zorunda kalacak çünkü h.sonu
hava soğuk ve yağmurlu görünüyor
Cemile haklı olarak balıkçıdan vaz geçti dolayısıyla beni değerlendirmeye alabilir...
beyler ucuz tayt almayın inanın pahalısından daha pahalıya gelir taytın önemi büyük sele bölgemiz bizim için değerli...
ucuz taytlar uzun turlarda iş görmez uzun vadedede iş görmez çabuk dforme olur yıkamaya gelmez dolayısıyla hem bi işe yaramaz hemde pahalıya gelir...
her halde bu konudaki tecrübeme saygı duyarsınız bir uzuncu olarak tavsiyem Nalini marka taytlardır...taytta önemli olan pedtir...
Yarın akşam buradan bi çıkalım İstanbulda gezmedik mekan bırakmayalım mesela Haliçte badem yeriz oradan basar Vefada Boza için sezon finali yaparız,Yenikapıdan transa geçer TTTTTTT yaparız..: