Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Cem Şentin

cem dost böyle bir dünya yok yani insanlık için insanın insani değerlerine ihtiyaçlarına göre bi düzen yaratılmadı o yüzden öfkem büyüktür kızgınım çünki insanlık fakir bırakılmış aç bırakılmış susuz bırakılmış yönetenler ise adil davranmamış abd de sokaklarda 2 milyon insan yatmakta derisi siyah olanlar orda çok çekti derisi kızıl olanlar ise yok edildi.....ve şimdiki başkan zenci ama bence değişen hiç bi şey yok ...düzen adil olacak adalet olacak açıkta kimse kalmayacak herkezin işi aşı olacak bu dünyada o zaman savaş olmaz daha iyi bi dünya düşünüldü ama kağıt üstünde kaldı insanlık birbirinden sınırlarla ayrıldığı müddetçe kavgalar bitmeyecek yüksek beşer üstü varlık değiliz hala daha komşumuzun ekmeğini çalmaya çalışıyoruz ......
ben bu insanlığın değişeceğini zannetmiyorum aynen böyle devam eder bi gün felaketler kapımızı çalacak felaketin en büyüğünü şu deprem olayı gösterdi ora bitti nükleer sızıntı oradan 1000 yıl gitmez artık doğacak tüm nesiller sakat doğacak çok kişi kanserden ölecek korkarım bu bizede yansıyacak bulutların içinde radyoaktif sızıntılar var bunların yağmurla birleşmesi sonucunda toprağa inen radyoaktifli su yeraltı sularını etkileyebilir uzun zaman sonra arazlar canlılar üzerinde görülecek gelecek artık felaket bu sonucu bu uygarlık hazırladı ve ağır bi biçimde de ödeyeceğiz ...arabaları tsunami dalgaları aldı götürdü ve 15.000 kişi yok bulunamadı .......evet ayrıca devasa grönland eriyor ve 50 sene sonra tüm kıyı şehirleri sular altında istanbulda dahil......
ayıklasın pirincinn taşını bakalım insanlık o zaman çok güleceğimde 50 sene yaşarmıyız bilemem artık.. hay gözünü sevdiğim kızılderili bilge reis seattle reis o sanki bu günleri gördü büyük adam dev adam seattle reis........

Scudo
@Hasip Çehre

Geçmiş olsun Aytekin Abi. Bugün hava yağacak. Bu nedenle bisikletin üstünde sucuk gibi ıslanmaktansa evin alışverişini yapma bahanesiyle biraz yürürüm. Bu arada sürprizi bekliyorum.

İbb ye gelirim.

Buzullar eriyince kutuplardaki penguenlerin nesli tükenmeyecek bilakis artacaktır.

@Çağrı
Sefaköy çıkışı için saati ne yapalım?
20:45 benzinlik iyi mi?

http://dmi.gov.tr/FTPDATA/bolgesel/istanbul/1824buyuk.PNG

raifin dediği meteorolojiye hava tahmini yasaklansın

daha hastanedeyim

beyler aytekinlerde mangal yapıyoruz.
ben hamdiyi alıyorum ,araba ile geliyoruz.
isteyenler bisikletle gelsin,
bakırköy civarından benide alın abi diyenleri alırız.
telim 0543 733 51 51
bakırköyden 20:00de çıkarız.

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
şu anda zeytinburnunda hava patlamış durumda rüzgar şiddetli,

ben gelemiyorum.size iyi mangallar, aytekine selam.

1.süleyman
2.mustafa
3.gökmen
4.Koray
5.Yusuf
6.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.

TURA KATILAN ARKADAŞLAR LÜTFEN LİSTEYE İSİMLERİ YAZSIN

(link)
gerçekten çok keyif aldım

güzel bir mekandı
bir daha asla bu mekanı kullanamayacağız
hatıralarımda hep taze kalacak
sevgili hasipin boks da çalıştığını öğrenmiş olduk

ilgililere duyurulur(Raif, bak fazla gıcıklık yapma Aytekine)

tam bisiklet atölyesi idi
ama dağınık bir atölye o başka
olsun

Sevgili Hasip"e teşekkürler
Sevgili Aytekin"e teşekkürler
Thank you so much "I Take In"

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
gecenin tanımı....
onca yalvarım yakarmalarıma karşı beni kırmayan fakirhanemi onurlandıran değerli büyüklerim ve sevgili genç dostlarıma teşekkürlerimi bir borç bilirim...

herşeyden önce mekanın dağınıklığı için özürdilerim ama defalarca sizden çok fazla konfor beklememenizi hatırlatmıştım çünkü durumları biliyorsunuz dünde aslında istediğim saatte gelip gelmeyeceğiniz kesin olmadığı için çok fazla toparlayamadım ortalığı...neyse bunlara kimsenin takıldığını sanmıyorum önemli olam muhabbetti...ve bizde muhabbetin dibine vurduk sanırım...Allaha şükür yiyecek içecek sıkıntımızda yoktu geetirenlerin Allah keselerine bereket versin kimseye eksikliğini göstermesin inşallah...
bu genel değerlendirmenin dışında şimdide şahsi değerlendirmelere geçeceğim..:):):):):)

1.Muhteşem Sülüman= her zamanki gibi formda ve yine muteşemdi....( bilenler bilir...)
2.Hamdi Karabacak= sanırım doymadı ve tatlı yiyemediği için gecesi biraz buruk geçti..:):):):):)
3.Gökhan Korkmaz=gayet rahat ve keyifliydi hoş sohbetiyle geceye katkı sağladı...
4.Mustafa Akman Hodja=sezsiz ve sakindi sanki aklında başka bişeyler vardı belkide bizden dolayı ( ? ) gecenin sonlarına doğru sürekli telefonunu kontrol etmesi gelebilecek bir aramadan endişe içerisindeydi sanki bu durumu çok fazla olmasada muhabbetin akışında ufak değişikliklere neden oldu diyebilirim...
5.Gökmencik=sanki Atilla Yok 'un amca oğluydu uzun boyu olmasa varlığıyla ilgili birşey söylenmesi oldukça zor...
6.Koray Karaman=onu çok severdim ama bisiklete ara vermesi beni hayal kırıklığına uğratmıştı fakat dün akşamki hevesli konuşmalarından sonra hala çok sevdiğimi anladım umarım önümüzdeki sezonu çok iyi değerlendirir bence kabiliyetli ve yetenekli mutlaka çok çalışması lazım...
7.Yusuf=çok fazla tanımıyorum ama sonuçta genç bir arkadaşımız ve gençleri çok severiz Atilla Bisiklet Takımında olması antipatik gelsede umarım başarılı bir sporcu olur hala Mersindeki yarışındaki talihsizliğin şokundan kurtulamamış kolay değil tabii daha çok genç umuyorum bir çok başarılı yarış çıkaracaktır...
8.Kaya Bilir yani ben=dostlarımdan bir kısmını beni ve mekanımı onurlandırmış olmalarının verdiği heyecenla sanırım gerektiği kadar ev sahipliği yapamadım fakat eğer dün geceki organizasyon dostlarımın hoşuna gittiyse bunun daha organize olunmuş kopyasını ileriki bir tarihte çekebiliriz...
9.Atilla Yok=yorum yok onu kim çağırdı bilmiyorum bence gerek Yok tu...:):):):):)

arkadaşlar yedik içtik haklarınızı helal edin......

her kese iyi geceler
sevgili Hasip, Aytekin, I Take In, özeti güzel yapmış
tşk
Arapların dediği gibi
Ettekkarü ahsen velezkane 180.
"180 kerede olsa tekrar iyidir"

inş tekrar ederiz; sıcak kırmızılarla :)

yarın sabah tur yapacaktık ama
bu havada katılmam riskli olur
tur iptal

kamplı tura gelince
pazar uzun tur olsun dedim hep
ben ne zaman bunu dile getirsem
hamdi ctesi başlayalım, kamplı olsun dedi
benim böyle bir tura katılmam mümkün
ama bedeli var: ailemle yapacağım tatilden çalmak;
böyle bir şey istemem
ben yine tekrar ile pazar sabah başlayan tura varım.

yav millet ben yarış marış sevmem ama bu ne yahu..düşen düşene çok ağır bi yarış bu yol bisikleti ile adamlar 15 adet arnavut kaldırımlı yolllara daldılar tom bonen in lastiği patladı o yolda sonra düştü arkadan gelenler çarptı yav bu ne yahu bunlar gladyatörmüdür nedir ... küfür etti tom bonen o kırmızı arabadaki hakeme ...ortalık karışır herhal adamlar biraz alicenap olmalı yahu ....
amma bu kadar stresli ve zor bi yarışta insanlarda filim kopuyur en favori adam bile küfür edebiliyor....valla seyretmesi güzel gerçekten son 63 km kaldı....ne yarışmış bu be....
silver şavanel çok kötü düştü beyler çok kötü ama yine bindi bu ne yahu bu nedir bu ne azim ..

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :in:

Sabah 6:15 evden halice,
8-9 kürek,
11 yeşilköy,
Semih Abi ve Turkuaz Bisiklet Gurubuyla Avcılar,
Turkuaz bisiklet Gurubuyla yağmurda eve dönüş.
Yağmurda bisiklet keyifliydi.
Bisiklet temizliği şimdi bitti, sıra bana geldi. :)
Bisiklet temizliğini sıcağı sıcağına yapmalı, sonra çok zor oluyor. :)

Az önce Paris-Roubaix (Rube okunur) yarışı bitti. Team Garmin Cervelo'dan Belçika'lı Johann Van Summeren kazandı. Leopard Trek'ten İsviçre'li Fabian Cancellara son atakla 2. oldu. Rabobank'tan Hollanda'lı Maarten Tjallingii de 3. oldu.

@Levent_K

Çok güzel bir tur oldu Aynen dediğin gibi bende bisikleti yıkadım kurladım.Kendim yıkandım.Resimler facede avcilar bisiklet kulübü sayfasında arama motorundan girebilirsin.Facede semih saygın olarak arkadaşlık isteği atarsan iyi olur isim listesinde kaskı bir tip var oda benim:)

@Cem Şentin

cem o parkuru gördümde harbiden yol bisikleti ile oraya girmeleri takdire şayan amstrong bile zamanında bu yarış için şunu söyledi sade bi amerikalı vatandaş gibi oturur tv nin başına geçer ve yarışı seyrederim dedi amstrong bile düşün sen olayın zorluğunu....yol bisikleti ile girilen yerler berbattı... yalnız o kanceralla artık benim favorim o adam resmen bu gün şanslığa kurban gitti başta bi kere gruba bozuldu arkasına yapıştı iki amca rüzgarında gitti öne geçin deyince kanceralla, geçmedi o uyanıklar ,tepesi attı kançerallanın bende dedi arkaya geçer tempoyu düşürürüm dedi ve arkadan gelen grub yetişti adeta o iki kişiyi birincilikten etti.......
ve arkadan gelen 1.98 lik summeren kazandı yalnız atak yaptı kançeralla orda bi şansızlık oldu motordan çekim yapan kameranda haklı tabi kançeralla da orda motor sürücüsü ile kançeralla arasında ufak bi anlaşmazlık kançerallaya ikinciliği getirdi yalnız adamın son 3 km kala yaptığı atak dehşetti kardeşim yok böyle bişey ...

@Hamdi Karabacak

Ben çıktım abi ama hava durumu dıye bişey var, sabah 11'e kadar ve akşam 5ten sonra hava acık gosterıyordu bende sabah erkenden kalkıp turumu yaptım, aksarayda gokhan abı ve mustafa abıyı aradım ama cıkmamıslardı, tek basımada tadı cıkmaz dıye gerı dondum :mad:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri