Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
levent ve raif dostum...
mesajını gördüm 5 haziran kartepe araba ile mangal ,ama prosedür değişti ne oldu şöyle oldu 270 km bostancı-kartepe bostancı bisiklet bayramında kartlar açıldı....

:) :) :) :)

Scudo
@Kudret Kurtcebe

''Abi mangal varsa bizde varız her türlü Arabayla gidiş mangal oh ne güzel ordada bisikletle 3-5 tur attıkmı değmeyin keyfimize''

Ordaki yorumumu aynen buraya taşıdım abi mangal yok araba yok bu nasıl tur o zaman bende yokum :D :D :D
Abi açık konuşmak gerekirse bende o mesafeleri sizlerle gelmeyi çok isterim ama bu şimdilik mümkün değil ama çok çalışırsam yaz sonuna doğru neden olmasın

@Raif Korkmaz

çalış çalış bu yaz sonu Kartepeye çıkarsın biraz daha çalıştımmıda bidahaki yaz sonuna doğru tdf ye katılırsın ...:):):):):):):):):):):)

@Raif Korkmaz

raif bak şimdi önünde tam 3 ay var ne yapacan he babam rampa çalış he babam azimle .........betonu deler ....bebek rampasında beraber olabiliriz ora acaip manyak bi rampa ve koko.....
buralara el atalım, yok öyle, yapamam edemem ben anlamaz. yapacan ....

:) :) :) :) :)

sonra alternatifler var......
ki en mantıklısı katılımın çok olması açısından trenle derbente gideceğiz, çok basit sadece 21 km yada isteğe göre 18 km rampa çıkılıp, ordan suadiyeye inerek, acaip kafa koparmaca ,paso iniş gümbür gümbür geriye 103 km kalıyor bostancıya toplam 153 km bi günde ıron man olayından 7 km eksik, ama rampayı hesaba katarsan evet yarı ıronmanlik durumu ha baktın yapamadın ya da ben aynen trenle dönmece ...bu kadar basit kendimizi kasmanın anlamıda yok maksat delilik...

:D :D :D :D :D

@Raif Korkmaz

raif,
3. alternatif en uygunu ve hatta çok kişiye de uygun trenle derbente gitmece 18 km otelin ora suadiyeye iniş 28 km ve ordan derbente 10 km toplam 56 km, bir km de derbent ile maşukiye arası başta alacağımız düz yol ondan sonra rampa başlıyor otele ,herkeze uygun olan bu ...
start------ garipçeeeeeeeeeeeee

@Hamdi Karabacak

bence kalın enseden çok kalın bacaklı bi arkadaş bulmanız lazım...:):):):):):)

kıymetli arkadaşlarım elimde fazladan aşağıdaki pillerden var siz değerli arkadaşlarımın iğtiyacı dahilinde sizler için küçük bir hediyem olur...:):):):):)
(link)

(link)

hepinize iyi geceler
malumunuz artık gündüz internete giremiyorum
akşamları takip edebiliyorum
hayat damarlarından biri kurudu :(

akşamları girip gündüz ne olmuş ne bitmiş görmek de varmış

sevgili raif
tiyatroya çalıştığın gibi çalışmalısın
spd pedalın yokdu değiş mi
ctesi almak istiyorum
istersen haberleşip beraber gideriz(inş)

@Raif Korkmaz

aramızda kalsın(kimse duymasın)
bir gün ikimiz tekirdağa gidelim
malum ortalığa saçıldıydı da yapamamıştık

sonra istediğimiz yere pedallarız
kartepe
iznik
selanik (en kolayı bu)
hatta bir gün 2-3 günlük tur

pedalı kısa mesafede neden kullanmayacaksın anlamadım

@mustafa akman

Abi sorun değil tekirdağ dediğin nedirki ya ben rampa olayını çözdüm merak etme sen, ayakta cıkıyorsun olmadı elınde cıkıyorsun yanı bı sekılde zırveye cıkıyorsun hanı derler ya zırvede kartalda var yılanda bırı ucarak bırı surunerek gelmıs, bızımkıde o hesap :D havalar ısınsın hemen gidelim hatta bu pazar ıyı olursa bu hafta bı prova yapalım

@Raif Korkmaz

bu hafta müsait değilim haftaya delta var

pazar sabah 5 de sokaklara çıkıyorum
eve dönüş 9 gibi
üst üste pazarları bizimkileri yanlız bırakmak canımı sıkıyor
tüm hafta oğlan okulda
hanım işte
beraber aktivite yapmazsak canları sıkılıyor

yarın gece 3 derece
yerler buz olacak
ben gene evde olacağım

önümüzdeki hafta salı
uzun bir akşam turu yapabiliriz

@mustafa akman

P.tesi ve salı gunlerı bana uymaz abı cunku ıngılızce kursum var, senınde carsamba programın var, ee kaldı persembe ve cum aslında sen erken kacabılsen c.tesı 3 gıbı en ıyısı dahe genıs zaman olur. bu arada yenı oyun tarıhı ellı oldu 2 nısan bu sefer beklerım

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri