Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@RAİF KORKMAZ

şu fuara motor koymasaydılar acaba davetiyelere ücret almayı bırakın millete üste para verseler giden olurmuydu acaba bir kaç istisna dışında tabii..
bir kere kışın tam ortasında bisiklet fuarı hahahahaha insanlarımız zaten bisiklete çok yabancı + yumurta kapaıya geldiğinde uyanan bir millet olarak kimin aklına gelir bu havada bisiklet allah aşkına ancak haziran yaklaştığında çocuklar karne aldığında falan yani gerçi şimdi onun bir bölümüde pc,mobile phone , oyun konsolları falan gibi şeylere kaydı ama olsun...
ulan yine millete giydirdim ne istiyorum ben bu millettten yaw...:):):):):):)

@Hasip Çehre

Bence sana bir hafta az geldi en az 30 gün yasaklamaları lazım :D :D :D

@Hasip Çehre

imdi şimdi......
sene 1980 .....nerdeyiz norveçte
tarih 16 ağustos türkiyeden uçakla çıkış önce danimarka aktarmalı norveç...
17 ağustos .....norveç bergen hava limanına geldik...
18 ağustos bergen de insanlar bisiklete binmekte kafada kask yok....
bisiklet kiralama yerlerine gittim günlük 5 kron bi şey değil adamların parası ile 5 kuruş bi gün altta bisiklet ...dolaşmaca eylül ayları tabi......
ekim havalar birden bozdu türkiyeyi aradım norveçin soğuğu ekimde başlıyor kutup soğuğu bu senenin 3 ayı topu topu yaz oda bahar havası tam yaz değil ....ama şimdi küresel ısınma var durum farklıdır...
kasım deli gibi kar, yollar kaplandı ve mart, nisana kadar böyle ben ne bergen de vede kaldığım mildede karda bisiklete binen görmedim nereye biniyorsun arabalar zor gidiyor yolda .... norveç bisiklete binmek için hava şartları açısından türkiye gibi değil....
ayrıca karda kışta kıyamette soğukta uzun yollara gitmenin bisiklet sporu ile ilgisi yok riski davet etmek bunlar iyi bir bisikletçi evinde trayner çevirir ve bahara hazırlanır son bu hafta kış kendini hissettirdi...daha önce kış yoktu havalar iyi idi ,tahminimce 15 marttan sonra durum normale gelir...

@Onur Berberci

kuşlar söyledi yol alacan değilmi seni gidi seni
ne seni nede ayteki artık yakalamak hayal oldu öhü öhü

Beyler yarın öğle gibi sahile çıkalım duruma göre çevirirriz acıkınca bizim çatıda mangalı yakarız...
çeviremezsek sahlep falan yaparız sonra yine mangala..:):):):):):):)

Mustafa Akman Hocam sizi eğlendirebilirsak ne mutlu bize ama arada sırada sportif olarakta paylaşımlarımızdan memnun olunsa daha mutlu oluruz....
benim yokluğumda orta oyununa falan gitseniz belki oradada neşelenirisiniz....

@Hasip Çehre

cidden öyle düşünüyorsan üzüldüm doğrusu
burada bulunması lazım demem canını mı sıktı

CEVAP BEKLİYORUM sevgili Hasip
her neyse boşver

@RAİF KORKMAZ

sevgili raif
bennim niyetim zaten gelmek
benim delikanlı 9 yaşında gelemez değil mi
(hiç mi yok gibi oldu)

bugün ilginç bi şey oldu
kendi bilgisayarımı kapatmam gerekti kapattım
yabancı bir bilgisayardan konuk olarak mesajları takip ettim
bir de göreyim
hala online görülüyorum:eek:
bu ne iş anlamadım

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
@mustafa akman

Abi B.evlerde 11 yaşından küçükleri yetişkin oyunlarına almıyrolardı ama burada ilk kez oynucaz sanırım yaş sınırı yokmuş bu konu ile ilgili net bilgiyi h.içi verebilirim ama oyun tarihi net 6 mart pazar akşamı 20:00'da güngören stadının az ilersinde Erdem Bayazıd Kultur merkezınde, gösterim ücretsizdir, hepinizi beklerim.

@RAİF KORKMAZ
@GokmenOzyurt

Gökmen kardeşim katılımın az olması ve hava durumu ile ilgili kaynakların çelişkili tahminleri nedeniyle belgrad turundan vazgeçtik ama hava durumuna göre Aytekin abinin programa uyabiliriz.

@RAİF KORKMAZ

yetişkin oyunu ise zaten getirmeyeyim
sıkılır
beni de çıkarır oyundan
hasipin programına ben de uymak isterdim
ama yarın programım var
baksana mangala davet ediyor
performans
arkasından bol protein
hasib işi biliyor

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak