Ülkemizde Avrupanın en büyük adalet sarayı yapılıyor....neden çünkü ihtiyaç var neden ihtiyaç var çünkü suç var anlaşmazlıklar var neden bunlar var çünkü para gözümüzü karartmış v.s....neden trafik kazalarında birinciyiz.....
bir bisiklet sporcusuna soruyosun imkan yok diyor imkan olan sporlardada geriyiz alın football ne durumdayız...yazmıyorum artık
ben bugüm fuardaydım bilet falan işlemez bana özel olarak davet edildim zaten bisiklet firmalarının standında görünmem yeter..
şaka bi yana...
fuarda ne görmek istediğinizi bilmiyorum ama benim gördüklerim şunlar;
bir iki bisiklet firması ve bol bol kısa etekli hostes kızlar zaten bisiklet adına bildiğimiz bisiklet dükkanlarında gördüklerimizden farklı ve fazla bişey görmeniz çok mümkün değil ama diğer madde içinde gitmek isterseniz o zaman bişey diyemem gitmeye değebilir...
bol bol motor var ben motor ve motorizelere karşı olduğum için çok keyif alamadım ..
"Boru fuarına gitmiştim, orada bile bir hareket, çeşit vardı" diyor..
Para vererek gidilecek bir olay yokmuş.
Biletiniz varsa ne ala, yoksa bir şey kaçmıyor yani.
Yarın 13 ten sonra 15 gibi orayım.
hakket yahu....
futbol dedinde beşiktaş hezimete uğradı....
bi zamanlar haci denilen bi efsane vardı adam türk bile değildi ...galatasaray yabancı oyuncular ile uefa birincisi olduda ne oldu balık hafızalı bi milletiz unuttuk o gölleri vede başarıları hakan şükür ne yapıyor şimdi okan ,emre , ne oldu bunlar.....brezilya ne yapıyor 10 yaşında başlatıyor çocuklarını eğitmeye nerdemi kumsalda ayak bilekleri kuvvetlensin diye üstelik çıplak ayak ve o brezilya dünya şampiyonluklarına doydu bu sene pek brezilya gözükmedi ....efsane yaşar ,namı sonsuzdur futbol denince brezilya hatırlanacak ...peleden ronaldaya kadar bir çok isim....
var ol nur ol brezilya, büyüksün....
Abi alakasız olduğu için söyledim, boru ve vana fuarı falan oluyor ya onlarda bile bi hareket var ama dün fuar yerine sıradan bir spor mağazası bile gezseydim benim için daha ilgi çekici olabilirdi , belki h.sonu daha güzel olabilir ama 23 TL verip gitmeye değmez
@hamdi karabacak
Seninle benden başka gelen yok heralde bu gün.Zaten Raif gelse bile pek
takılamıyacak provası var. Yarın ki grubla gidersek daha kalabalık oluruz heralde.