Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Hasip Çehre

İNANAMIYORUM
bizden mi kaynaklandı
yani bizden biri mi şikayet etti
sanmam
sevgili hasip şöyle farzet
hani cep telefonunu bırakamıyoruz ya istemesek de

ama bazen elimizde olmadan cep telefonsuz dolaşmak zorunda kalıyoruz
(kayıp çalıntı vs)
ben kendimi acaib iyi hissediyorum
bir hafta TV kanallarını zapladın
halkımın (ne demekse)neler yaptığını anladın
hafif göbek yaptın

her ne kadar ciddi bir ihtiyaçsa da, cep telefonu gibi (kıyas kabul etmez elbet) bisikletten uzak rahat bir hafta geçirmişsin
bu anlamda bize teşekkür etmen gerek :D

ayrıcana
"hayran olduğun adamlardanım" demişsin facebook"umda

ben de derim ki
aha da halep
http://img1.loadtr.com/b-383967-halep_suriye.jpg
aha da bak arşın
http://www.hatas.com.tr/prod_018.jpg

@Cem Şentin

kolay gelsin sana, işin zor ne diyeyim.

bilet işine gelince sanırım başka da bulamam.
iki yerden gelecekti. yan çizmediler ulaştırdılar biletleri sağolsunlar.

cumartesi gidemiyorum ben fuara.
pazar gidebilirim ancak.

elimde 4 tane bilet var.
biri benim olsa. 3 fazla...
pazar gidecek olan varsa birlikte gidelim.
bugün den ayarlarsak fazla bilet kalıyormu kalmıyor mu anlarız.

artan biletleri c.tesi gidecek olanlara bugün ulaştırayım bir şekilde.

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
Mustafa Hoca hayrn olduğun adamlardanım demek istemedim olmakta istemiyorum ( istemem yan cebime koy :) ) Türkiye çapında demek istemiştim yani bizim sporcularımız....
şöyle düşünün...
şimdi sen kırk küsür yaşında standart bir türk insanısın bu yaşlarda bisikletle tanışıyorsun ve bazen bizim ülkemizin en üst seviyelerindeki adamlarla yarışlara katılıyorsun şimdi
sen bir yarışta yaptığın derecenin senden genç biri olarak benim çok daha iyisini yapmam gerek benden daha genç daha atletik vucutlu bir başka arkadaşımız bendende çok daha iyisini yapması gerek biraz bu işe profesyonelce yaklaşan dahada iyisini yapması gerek tam pro olan çok çok daha iyi yapması gerek doğru mu...??? basit bi mantıksal çıkarım budur...
ama ülkemizde eğer ben bir yarışa katılıpta yarışçıyım diyen bir çok genç, elverişli fizikli ve benden daha uzun süreler bu işlerle uğraşmış sevgili siporcu arkadaşlarımı geride bırakıyorsam iyilerlede çok az farkım oluyorsa vah halimize
ama oturduğumuz yerden eleştirmekle beraber biz amatörlerde her zaman daha iyi olmak zorundayız ki böylece profesyonellerde bizimle aralarındaki farkları açsınlar ve Avrupa ve Dünya standartlarını yakalasınlar sonuç olarak hepimize görev düşüyor tabiiki mangal yapacağız tabiki ciğer yiyeceğiz tabiki kırlarda bayırlarda dolaşacağız ama herşeyden önce bu olayın sportif bi olay olduğunu unutmayacağız ülkemizde mangal yapmayı herkes biliyor kimsenin mangal yapmayı öğrenmeye ihtiyacı yok ama ülkemizde bu sporun gelişmesine ihtiyacı var biz bir Avrupa Ülkesimiyiz yoksa Ortadoğu Arap ülkesimiyiz kendimizi hangi tarafa göre kıyaslayacağız önce bunu çözüp ona göre yolumuzu çizelim....

Not : bu yazı sadece fikirlerin derlemesidir hiç kimsetyi bağlamaz...

@Hasip Çehre

aytek ülke karar veremedi ve kendi sentezini hala yaratamadı sporda her alanda... doğu daki japonya modelimi yoksa batının akılcı kalkınmış yüzümü..
ama tabi her ikiside kalkınma örneği olarak önümüzde durmakta...
ama ben ümitliyim dün başbakanı dinledim biraz sevindim 2020 de yüzde yüz kendi savaş uçak ve helikopterlerimizi yapacağız ....
hadi hayırlısı....

@Kudret Kurtcebe

Çavuş buna neden sevindin anlamadım. Çok mu iyi birşey savaş uçağı ve helikopteri yapmak. Savaşla ilgili birşeyler yapacaklarına insan hayatının yararına birşeyler yapsalar daha iyi olmaz mı?

• Beğen
Tepkiler: can ayan
@Hasip Çehre
sevgili hasip. böyle bir cevap bekliyordum :)

senin nasıl bir performansın olduğunu bizzat biliyorum
senin de hayranınım
gerçekten
Allah nazardan saklasın
http://www.dugunhazirliklari.com/images/nazar_boncuuu.jpg

demek istediğim şuydu aslında
Deltanın yarışında abdurrahman çelebi olduk (Gençler bunun ne demek olduğunu bilmiyorlarsa özel mesajdan yanıtlarım)
ip ucu:http://cdn01.pckolog.com.tr/ND13/www/resimyukle.com/files/view/ryu.pho.img/162/47/sevimli-keci_2.jpg http://www.adakkurbanakika.com/satis/image/cache/data/koyun3-38x38.jpg
senin de yarışta olmanı isterdim
Kudret beyin de

ne kadar renkli olurdu

aslında demek istediğim sadece bu
emin ol

sana ve kudret beye ciddi muhabbetim var

"hele 1976dan beri" cümlesini duyduktan sonra
bana sadece şapka çıkarmak kalır
en derin sevgi ve muhabbetimi sunuyorum

dip not
sevgili hep sen mi kıllandıracaksın adamaı
bi de biz yapalım :)

• Beğen
@RAİF KORKMAZ

ctesi öğleden sonra.:in:
biletlerde şimdi geldi, Ümite teşekkür ederim buradan..

• Beğen
@Levent_K

Benim biletlerde geldi ama biletlerde h.içi yada h.sonu yazmıyor istediğimiz gün gidebiliyoruz galiba?

• Beğen
@Onur Berberci

onur ,,,,
insanın tabiatında savaş var rekabet var bu spor yarışları sence neden rekabet ve para tabi ...dünyada insanlar ne için yarışıyor para için ve rekabete dayalı sonunda büyük ödülü kapmak bu da savaşın inceltilmiş yönü...
olimpiyatlarda yarışanlar rekabet yapıyor 100 metre maraton ne için büyük ödül para tabi...
doğada hayvanlar birbirlerini yemekle meşgulken dişi aslanlar saldırıya geçmesin o vakit geyikleri öldürmesin ...diyebilirmiyiz ..doğa vahşidir kim bunu inkar edebilir kainat acımasızdır kim bunu inkar edebilir kafamıza gök taşı gelirse ne edeceğiz o vakit.....
şimdi herşey savaş halinde herşey, kainatta savaş var ...
bi güneş sonsuza kadar yanmaz infilak eder ve patlar al sana bi savaş şekli... hiç bi şey kainattta sonsuza kadar kalamaz ne kalır karanlık enerji ve madde kalır bunlar ne dersen daha hala açıklama yok bu konuda ,sadece tesbit edildiler hubble teleskobu tarafından......
karanlık enerji ve madde evrenimizin yüzde 95 i oluşturmakta.....
yaşam yüzde 5 tir koca evrende ve son ise tüm yaşam birimleri yani galaksilerin karanlık enerjiye doğru çekilmesi bu da galaksilerdeki tüm güneşlerin soğuması anlamına gelir ki yaşam bitecek her şekilde kainatın güçleri yok edecek yaşamı ..böyle güllük gülistanlık olmayacak...tabi bu anlattıklarım milyarlarca yıl sonra var olacak biz burda oyalanıyoruz kendi aramızda,, bir konuda sana katılıyorum evet insanoğlu garip gurabadır bu gezegende birbirini öldürmeye devam edecektir ....
silahların olmasını bende istemiyorum sınırlarında ama insanoğlu daha yüksek beşer üstü bir varlık haline dönüşmedi düşünsel olarak
bir milyon yıl önce ilk insan suyu paylaşamadı hem cinsi ile ve onu öldürdü saldırganlık ve şiddet dürtülerimizin yok olması lazım insanın doğasında saldırmak var şiddet var kin var öfke var bunlar ilkel duygular bu duyguların kısa zamanda değişeceğini hiç mi hiç zannetmiyorum .....
yalan söylemiyecek insanoğlu öldürmeyecek,kin duymayacak ..
aç gözlü olmayacak ..hep bana hep bana demiyecek ....
bunlar zor,
değişmesi cidden zor olaylardır...
sevinmem şu anlamda ülke kalkınacak dışarıya muhtaç olmayacak iş alanları çoğalacak ama bunun neresi güzel dersen güzel değil ama dünya böyle kurulmuş daha doğrusu parasal sisteme
hizmet eden mekanizma böyle kurulmuş uygarlığın çarklarını parasal sistem ayakta tutar ve insanoğlu para için her yola başvuracak liberal miberal adına ne dersen de sonuçta insan bu çarka hizmet eder..dışarıya silah satacak türkiye ve ülkede kişi başına düşen milli gelir artacak ama yapılacak başkada bi şey yok bu uygarlık parasal sistem üzerine ve kar etme üzerine kurulmuş...

@RAİF KORKMAZ

:)
İstediğimiz gün gideriz elbette
De,
Yaka kartı, etiket gibi birşey çıkartılırsa, o kartla 2 günde gidelim tek biletle diye düşünmüştüm.

Bu akşam yada ctesi öğleden sonra gideceğim gibi....

selam arkadaşlar,

fuar biletleri için birkaç sponsor firmalarla görüştüm eşe dosta dağıttık v.s. dediler :( umarım kapıya gidince tanıdık birilerini buluruzda ücretsiz içeri girme olanağımız olur, bu arada bileti olan şanslı arkadaşlarıma iyi eğlenceler dilerim ;)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri