inanılmaz zordu
maraton tecrübem olsa da
her dakika
"nerede bıraksam" diyordum
AYPG"nun gözü üzerimde diye düşündüm bastım pedala
ön teker18 k gitmiştir
arka teker 30-40 k gitmiştir
bi patinaj bi patinaj
ayağa kalksan ön şaha kalkıyor, zira pedala yükleniyorsun
öne yüklenip pedala bassan
bu sefer ya çamura batıyorsun
ya da sağa sola kayıyorsun
tebrikler tebrikler....
eminim, çamurla savaş .......maraton tecrübesi işe yaradı ....
evet başka bir spor yapmanın avantajı ...... gerçi ikiside birlikte yapılırsa ıronman durumu vede yüzmede devreye girince ultra ıronman triatlon durumu..... normaldir, tekerlerin gitmesi.... kaçkarın yarışında bir yerde durmuştum orası son derece berbat bi yerdi gelen düştü ...çünki her geçen bisiklet tekeri orayı kayganlaştırdı bir -iki kişi kaymadan geçti toprakla sevişmenin çaresi bol bol offroad alanlarda antreman yapmak ...ve gerekirse yarış yapılacak alanlarda önceden çalışmak tabi buna zaman gerekir ..
bilal akgülü internetten seyrettim bu adam toprağı yemiş her türlü arazide gider ... birde kuru toprakta yarışta seyrettim 22 metrelik yerden dimdik yokuş aşağı zıplaya zıplaya inerek saniye farkı ile birinci oldu çekirge gibi bisikleti aşağı doğru dimdik bir yerden zıplatarak indiriyor cesaret, kondüsyon , akıl ,teknik her şey var bu adamda ... ama böyle bi adamı bu ülke değerlendiremezse o vakit kızarım işte ...
mustafa adaş bu bir başarıdır ve seni kutlarım başarılarının devamını dilerim
..
maraton tecrübem olsa da
her dakika
"nerede bıraksam" diyordum
AYPG"nun gözü üzerimde diye düşündüm bastım pedala
ön teker18 k gitmiştir
arka teker 30-40 k gitmiştir
bi patinaj bi patinaj
ayağa kalksan ön şaha kalkıyor, zira pedala yükleniyorsun
öne yüklenip pedala bassan
bu sefer ya çamura batıyorsun
ya da sağa sola kayıyorsun
tebrikler tebrikler....
eminim, çamurla savaş .......maraton tecrübesi işe yaradı ....
evet başka bir spor yapmanın avantajı ...... gerçi ikiside birlikte yapılırsa ıronman durumu vede yüzmede devreye girince ultra ıronman triatlon durumu..... normaldir, tekerlerin gitmesi.... kaçkarın yarışında bir yerde durmuştum orası son derece berbat bi yerdi gelen düştü ...çünki her geçen bisiklet tekeri orayı kayganlaştırdı bir -iki kişi kaymadan geçti toprakla sevişmenin çaresi bol bol offroad alanlarda antreman yapmak ...ve gerekirse yarış yapılacak alanlarda önceden çalışmak tabi buna zaman gerekir ..
bilal akgülü internetten seyrettim bu adam toprağı yemiş her türlü arazide gider ... birde kuru toprakta yarışta seyrettim 22 metrelik yerden dimdik yokuş aşağı zıplaya zıplaya inerek saniye farkı ile birinci oldu çekirge gibi bisikleti aşağı doğru dimdik bir yerden zıplatarak indiriyor cesaret, kondüsyon , akıl ,teknik her şey var bu adamda ... ama böyle bi adamı bu ülke değerlendiremezse o vakit kızarım işte ...
mustafa adaş bu bir başarıdır ve seni kutlarım başarılarının devamını dilerim
..