Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
arkadaşlar çok büyük bir sorunum var :(
arttırıcım janta sürtüyor geçen gün kaza yapmıştım sanırım hasar gördü
elimle düzeltsem bir sorun olurmu ?

büyük foto: Fotoğraf bulunamadı.

Scudo
@GokmenOzyurt

kadro kulağıda yamulmuş...
elinle düzeltmeyi dene ama elinde kalma ihtimali de var :)

@hamdi karabacak

Abi dün buluşma olsaydı benim de küçük bi teklifim olacaktı size. Anadolu yakasına geçip sahilden sahilden :) gezelim diye. Hep florya sirkeci arasında mekik dokumaktan gına geldi artık :D Bakarsın bugün çıkmam tek başıma diye telden de aramadım seni kusura bakma. Ama güneşi görünce dayanamadım E-5'ten Mecidiyeköy, oradan aşağı saldım Beşiktaş'a, oradan da Ortaköy. Dönüşü de Karaköy, Eminönününde de sahilden gidip rüzgar yemiyeyim diye trene atladım hop Halkalı :D Ama şöyle grupça gidilseydi daha bi renkli olurdu sanki.

gökmen kadro kulağı kısmından arttırıcı tut ve dikkatli bir şekilde yavaşça düzeltmeye çalış çok dikkat et düzeltirken daha çabuk kırılıyor.

@Hasip Çehre

hüzel olurdu valla yaaa:( bugün cumartesi normal paydos 13:00 ben çıktım 19:00 da mesai yani. azönce geldim eve.

delta yarışındaki beşiktaş otobüsü tam olarak nerede duruyor arkadaşlar ?

s.a aypg yarışa gelenler deltabisikletten e postanıza gelen formu çıkarttırıp doldurdunuz mu????

@çağrı türkmen
Teşki haber verseydin.havayı üzel ördüğün zaman güzargah belirt saat belirt meaj at belki katılmak isteyen başaka arkadaşalarda olur. Hava çok güzeldi sahilde bile ılıman bir tad vardı.Bizde lastiğe hava basalım dedik iğneyi kırdık sağolsun Raif arabayı aldı geldi Metin bisiklette yeniledik ama bu seferde hava tutmuyor içine sugibi olan maddeden ssıkacakmışız diyor bisikletçi ama bana mantıklı gelmedi.sağlam lastikdi şimdi hava kaçırıyor bir bityeniği var bu işde.

bilmiyorum ya burak diyo formu doldurmadan yarışa giremessin diye bendede olmadı yarışa katılamayabilirim....

on kayıt yaptırdıysan mailine forum geliyomus o formu bastırıp doldurcakmıssın dert etme burak o formdan bastırcakmıs bende olndan alıp doldurcam sen de ole yaparsınnn

tamamda o formu ailemize doldurtturuyoruz diye biliyorum ben :)

@çağrı türkmen
https://www.bisikletforum.com/images/quotes/quot-bot-left.gifhttps://www.bisikletforum.com/images/quotes/quot-bot-right.gifTubeless . Bu arada şunu öğrenmiş olduk iltalyan siboplarının üstüne araba lastiği sibobu takılıyormuş elle pompolamaktan bıkanlara duyrulur

• Beğen
Tepkiler: çağrı türkmen
yarın yarışa katılacak arkadaşlara başarılar....

yarış öncesi ısınmak için trainerımı verebilirim...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri