Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
İyi akşamlar AYPG,
Yarın basket maçı olacakmı? Şimdiden liste yapmaya başlasakta sayı belli olsa ona göre eksik olursa adam ayarlayacak zamanımız olur diye düşünüyorum, belkide Levent abinin gönlünü yapar voleybol oynarız en azından bir kişi daha kazanmış oluruz.

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
@RAİF KORKMAZ
Son gün basket listesi yapıyor erman sonrada katılım olmayınca bize kabahat buluyor.Benim canım pek istemesede ben ve Affan varız pilavda dönenin kaşığı kırılsın.Heralde Erman gelmeyecek Son mesajında hasta olduğunu yazmıştı Gökhan sarı kart cezalısı Musatafa abi zaten yönetimden cezalı kadro dışı .eee Haşim kaptan Süleyman KAPTAN NERELERDESİNİZ.

çarşamba akşamı basket maçı kadrosu

1. süleyman
2.hamdi
3.affan
4.......

katılımcılar listeye adını eklesin lütfen.

1. süleyman
2.hamdi
3.affan
4. Raif
5.......

• Beğen
@hamdi karabacak

selam hamdi,mümkün tabii ilk fırsatta son halini foroğraf çekip ekliyeceğim.

ayhan ağbi sonsuz hürmetlerimi sunarım sana,haklısın dağcıydık ama olsun azıcıkta yolcu olalım.

not:merak etme tur bisikletim hala duruyor. :in:

Cuma günü hava yağmurlu gibi gözüküyor. Zeytinburnu'nda buluşma gerçekleşecek mi acaba?

@lamba

bazı meteoroloji siteleri hava açık gösteriyor

aktif yağış dışında tur düzenlenir
siteyi takip edin

pazar günki yarışa katılacağımdan ben cumayı dinlenerek geçirmek zorundayım
full makarna ile beslenerek

• Beğen
Tepkiler: lamba
Selamlar herkese,

Hamdi abi son gün demişsin.. kaç gün önceden açıcazki.. kimse kusura bakmasın ama oynamak istemiyorsanız bitirelim maçı.. Herkes biliyor artık her çarşamba olduğunu herkese tek tek telefon açıp bilgi vermicem artık....

Ben 2 hafta zaten yokum tam iyileşene kadar hala hafif baş ağrısı ve baş dönmesi devam ediyor.. hiçbiryere çıkmıyorum...

Bizim bacanak ta istanbul dışında.. o yüzden o yok

tolga gelir zaten bilginize...

şunuda söyliyim.. ne maçta para toplarım bundan sonra ne ordakilerle organizasyon sorumlusu kimliğinde iletişim kurarım.. varsa gönüllü çıksın üstlensin.. sıkıldım bazı tavırlardan..

@ermanatasoy
Bende sana katılıyorum,Saat 4 oldu hala 4 kişiyiz, son dakkikaya plan yapamıyorum çünkü evim ters tarafda.Akşam bende yokum.
Benim adım uyaroğlu her duruma uyarım.Katılım olacağı belli olsa para toplama işini hallederdim Erman kardeşimiz sıkılmış ve haklı gibi geldi bana.
Ah Gökhan Ahhh :):) Sakatlanacak ne vardı. Birdahaki sefere bize sormadan sakatlanma.
Kimse moralini bozmasın kimsede sıkılmasın bu gün olmazsa başka bir gün olur.
Herkeze bol moralli,kazasız,sağlıklı günler dilerim.
He aklıma gelmişken Süleyman abi Baskete kadroyu tamamlayamazsak Okeye 4cüyü tamamlasak olmazmı. oda el sporu sayılır:):):)

1. süleyman
2.hamdi
3.affan
4. Raif
5.Ayhan248
6.
7.
8.
9.
10.

1. süleyman
2.hamdi
3.affan
4. Raif
5.Ayhan248
6.Tolga
7.
8.
9.
10.

@mustafa akman

Sn. Hocam çok fazla dinlenmekte işe yaramayabilir...
Cuma akşamı yapacağızın bir kaç km lik sürüş iyi gelebilir...
Yarışta bol şans...

basketbol maçı kaçtaydı eğer 22:00 dan önce ise ben ve burak belki gelebiliriz.

Selamlar arkadaşlar. Geçen hafta yurtdışında olduğundan giremedim foruma. Bende hasta oldum geldim :( Bende yokum. İyileştirten sonra fitbas devam :)

Saygılar

• Beğen
@Nedret Günaydın

gelirseniz görüşürüz
orada olmayı planlıyorum
gökmen kardeş de olacak

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri