Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
kalabalık bir gurubu tek bir kişinin yönetmesi gerçekten çok zor bunun için 10-12 bisiklet için bir emniyet sağlayıcısı şart bu sayı nekadar düşerse okadar daha verimli olur...

sen bize bakma biz artık alıştık bizim gibi hareket kabiliyetine sahip olmak için biraz bu işe ağırlık vermek lazım azda yetenek oldumu olur ama emniyetli sürüşün bir çok ayrıntısı var...

şimdi burada bunları sayıp çok bilmişlik yapmayalım...

Scudo
Haşim teşekkür edrim düzeltmene için.Arada bir resim boyutlarını tutturamıyorum.

gökmen ...
burası yukardada gördüğümüz gibi tehlikeli bi yer idi...
35 kişi az değil ki arkada bir görevli önde bir görevli ortada bir görevli en az 3 görevli ve telsizli olması bence şart telsiz çok önemli...........
kopmalara karşı 3 kişinin ekipi çok iyi koordine etmesi lazım bu da telsizlerle olur ve sayı akılda tutulur eksik olup olmadığını o üç kişi bilecek ben 2 kişinin işini tek başıma üstlendim arkadan....ve öne atak yaparak onura arkadakilerin koptuğunu söyledim durulması gerekmekte idi yol dönemeçlerinde bence florya sosyal tesislerinde fazla bekledik gerek yoktu....
çok önemli bi durumda ışıklarda arka arkaya durmak yan yana dizilmemek son derece tehlikeli ,ışıklarda yan yana ve üçlü ve bazen dörtlü olmak çok tehlikeli..

Arkadaşlar merhaba;

Öncelikle Kayabaşı turuna katılanları tebrik ederim.. çok keyifli ve kalabalık geçmiş belli.. Hasip ağa evde oturmuş meyve soyup yemiş, katılmamış geziye anlaşılan :))

Arkadaşlar çok şükür iyiyim ama ciddi bir rahatsızlığım var ilaçlarım bitene kadar katılamıcam maçlara.. yani 2 hafta yokum..

bensiz idare edebilirsiniz dimi olmadı arada eve pas çıkarın ben ordanda sallarım :)

kendinize iyi bakın en kısa sürede görüşmek üzere...

@Kudret Kurtcebe

Aynı durum Fenerbahçe-Pendik arasındaki sahilyolunda da var. Kadıköy yönünde doğru dürüst bisiklet yolu yok. Haliyle Maltepe çıkışına girip, oradan karşıdaki bisiklet yoluna geçtim, Caddebostan'a gidip döndüğüm turda güvenliğim için. Ayrıca Bostancı'da bisiklet yolu kesintiye uğruyor ve kaldırımda yayalara çarpmamaya çalışıyorsunuz. İnanır mısınız, Caddebostan'a giderken istemeden Bostancı deniz otobüsü iskelesi yanındaki kafeteryanın içinden geçmek zorunda kaldım yol yapabilmek için. Ayrıca Caddebostan'a gelmeden önceki bir kesimde bisiklet yolunun bir bölümünü deniz götürmüş, beton barikatla kapatılmış. Bu arada bir daha Kayabaşı'na gidilecekse geçilecek yer Sultanbeyli değil, Sultançiftliği (Sultangazi)'dir.

• Beğen
Tepkiler: krankmili
selam mustafa,tanışırız en kısa sürede ;)

Arkadaşlar kendime yol bisikleti aldım,TREK8000 boşa çıktı :)

ön bilgi olarak sizlerle paylaşayım dedim,amörtisör fiyatına bisikleti vereceğim.

Trek 8000 Zirkonyum kadro 17,5
Rock shock reba maşa(havalı) 1 yarış gördü
Sele borusu,gidon,gidon boğazı karbon amoeba
Discler amoebe sıfırdır
Hidrolik frenler lx
Öz aktarıcı lx
Arka aktarıcı xtr
Zincir xtr
Spd shimano pedallar az kullandım
Jantlar zzyx corratec rulmanlı
Jant telleri dst
Lastikler mıchellın sadece yarışlarda kullandım
v.s bisikleti zaten biliyorsunuz anlatmaya gerek yok,bunun yanında fiyetı sadece amortisör kadar olmakla birlikte sadece 1250tldir.

"levent_k" ya açık davet
haliç maratonuna kayıtlar başladı
katılıyor muyuz?

hedef 2 saatin altı
ne dersin
17 nisan

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
@Nedret Günaydın

merhaba kaptan senden yolcu olmaz yanlış karar derim:D sen dağcı doğdun:D :in:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.