Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@mustafa akman

mustafa bey teşekkürler....
şimdi aslında en iyi gidiş şekli bence tabi benim fikrim sizleri tenzih ederim trenle tekirdağa ulaşmak ve köfteleri yemek ve dönüşe geçmek önce tekirdağa tren varmı onu bilmiyorum araştırmak lazım....dönüşte orhan arkadaşımızın yazdığına göre iki yerde sıkı rampa varmış......
ayrıca ben otobüsleri sevmiyorum banliyöler halkalıya kadar çalışmakta ise ekspres gerekecek aynı adapazarı ekspresi gibi edirneye giden ekspres trenle şamata gırgır gidilir bisiklete 4 ytl ve tam bilet ise 7 ytl olması lazım toplam 11 ytl eğer 1 ocakta hava kötü olursaki artık hava durumlarına ben güvenmiyorum bir gün içersinde hava koşulları değişmekte ..
bu olayı ocağın 9 una -malesef yarışlar var , 8 ine atma durumu tabi cumartesi çalışan varmı bilemem ....
ayrıca ben karşıdan anadolu yakasından gelme durumunda olacağım ve tabi sirkeciden ekspres varsa trene bineceğim ve tekirdağda ineceğim aynı trende buluşma sağlanabilecekmi yada tekirdağ garında buluşmaca...
dönüşte 120 km alınacaksa ve rampalar bi iki yerde işin tuzu biberi olacaksa
tempo nasıl olacak aramızda temposu hızlı olanlar olabilir ....
ve iki gruba bölünmece olabilir yüksek basanlar alçak basanlar şeklinde ...
ben karşı tarafta oturduğum için benim karşı kadıköye geçen en son vapur saatinde karaköy yada eminönünde olmam lazım bunun için ister istemez yüksek basma durumu.....
ayrıca atıyorum diyelim hepimiz tekirdağda tren garında buluştuk ilk vapurla ben geldim ve trene saat 08.00 bindim ve tekirdağ ne kadar tutar hadi diyelim 1.5 saat tahmini attım ... saat 09.30 da tekirdağ tren istasyonundayız...
ve akabinde hemen harekete geçerek bi adet köfteciye topukladık yemek di muhabbeti 2 saat geçti .... ve saat oldu 11.30 da dönüşe geçiyoruz evet esas olay şimdi başlıyor saat tam 16.30 da hava kararacak ...
ve bende kafa lambası var.... bu dönüşte tempo ve ortalamalar önemli tabi...
hasip agaya katılıyorum 100 km nin üstü adamı bi acaip yapmakta dermanı alır götürür kişi dermansız kalır ....günlerin kısa olması dez avantaj .....
günler uzun olsa sorun değil idi .....
karanlık olabilir bazı yerlerde yollarda lambalar yanmayabilir ...
nitekim bir şile gezisi kışın yapılmıştı ve arkadaşlar geceye kalmışlardı
ve şile dönüşü karanlığa kaldılar zifiri karanlıkta yoldaki koyun bacağını son anda farketmeyen bi arkadaş kaza yaptı...burası türkiye koyun bacağıda olur insan bacağıda olur...
mevsimin kış olması beraberinde işin çetin olmasını getirmekte yaz olsa sorun değil.......gerçi sıcak adamı bunaltır ayrı mesele ve su kaybı....
beslenme dönüşte önemli ayrıca yemeğin üzerine hızlı tempoya geçmek ne kadar doğru nitekim ben genelde uzun yollarda ağır yemek olaylarına girişmedim yediğim en fazla muz artı süt takviye kuru üzüm soda kuru incir kuru kayısı olmakta ve tabi su...ayran -maden suyu soda karışımı beni acaip fişeklemiştir....
evet dostlarım tekirdağ düşüncelerim bunlardan ibarettir kafanızı ağrıttıysam özür dilerim....

Scudo
@ermanatasoy
Rakı içenler öldüde su içenler ölmedimi kardeşim. Dünyanın niöatlerinden tadmak lazım(aşırıya kaçmadan) bu arada süleyman abimizle tarabya turundan bir resim as sonra paylaşımlarımda.

O zaman bu hafta basket listesini ben başlatıyorum yüksek müsadelerinizle.
1. Süleymen
2. Erman
3. Ayhan
4. Raif(erken giden olursa masa tenisi oynar)
5. Hamdi
6. Andaç
7........
8........
9........
10.......
11.......
12.......

• Beğen
Tepkiler: nighteagle1
@hamdi karabacak Evet geçen hafta 2 potaydıbu hafta 5 potada birden oynarız artık :in:

@hamdi karabacak

Abi teşekkür ederim ama ben bu hafta gelmeyeyim inşallah ilerleyen haftalarda yine oynarız. Size iyi eğlenceler

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
1. Süleymen
2. Erman
3. Ayhan
4. yok
5. Hamdi
6. Andaç
7........
8........
9........
10.......
11.......
12.......

@omertek

O zaman bu hafta basket listesini ben başlatıyorum yüksek müsadelerinizle.
1. Süleymen
2. Erman
3. Ayhan
4. Hamdi
5. Andaç
6. Ömer
7. Fırat
8........
9.......
10.......
11.......
12.......

Selamlar AYPG .

Tekirdağ'a gidilecekmiş, bu turun ayrıntıları nelerdir ? Hangi gün gidilecek pazar günümü ?

Akşama basketbol maçında herkeze bol şanslar gelmeyi isterdim ama kıyafet filan hiç birşey getirmedim,durun bakalım izlemeye gelmeyi istiyorum :)

HASİP BEY selamlar bir tekirdağ köftesi ısmarla bize ;)

@Sefa Yıldız
hasip bugün yolda
hava zalım olmazsa 1 veya 2 ocakta biz de köfte peşine turlayacağız

kısmet

@mustafa akman

Abi umarım ondan sonrada canın İnegöl köftesi yada Erzurum cağ kebabı falan çekmez...

s.a aypg iyi akşamlar....
tekirdağ turunun günü belli mi?
iyi bir antreman olur herkes için.....

Arkadaşlar, Ömer'in telefon numarası olan var mı ? Ömer'e özel mesaj attım ama bu akşam için görmedi sanırım. Ömer bana aşağıdaki telefondan ulaşabilir misin?

TEşekkürler.
0554 6049727

@Ramazan Okyay

Bence tek sorun havalar soğuk olduğu için yanımızda çok fazla yük bulundurmamız gerekecek, kendi adıma sadece sırt çantası ile bile o mesafeyi zor alacağımı düşündüğümden extra kamp malzemeleri ile sıkıntı yaşayabilirim, ama havalar ısındığında kamplı turlara katılabilirim.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri