Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Erman geldi Haşim gitti :) Sefa ile konuştum gelemiyormuş. hadi bakalım eksikler var son dakika eklemeler gelsin ..

Scudo
@ergün yurt

aydın abi aydın severiz kuşum aydını :)

yanlız bu akşam çok eksiğiz.. Ayhan abi american style gidicez demekki senle bu akşam :))) çok gazım bu akşammmm alooo :)

Selim Leylak okuma öyle uzaklardan potalar özledi seni :))

İlker Erdal geliyo dimi ??

haydi beylerrr hava atışına :)

• Beğen
Tepkiler: Selim Leylak
akşam baskete gelecekler lütfen adını listeye eklesin

1.süleyman
2.ayhan248
3 Hamdi
4.Gökhan
5.Erman
6.Tolga
7.Ömertek
8.
9.
10.

Giriş: 09-06-2008
Mesaj Adedi: 1,369
Ettiği Teşekkür: 2,998
465 Mesajına 667 kez teşekkür edildi. Puanlama Gücü: 338
Puanı: 7634
Derecesi :

Bisikletim:

--------------------------------------------------------------------------------
akşam baskete gelecekler lütfen adını listeye eklesin

1.süleyman
2.ayhan248
3 Hamdi
4.Gökhan
5.Erman
6.Tolga
7.Ömertek
8.Affan(kadro dolmazsa
9.
10.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
dün akşam basket süperdi, her nekadar bazı ''borucu arkadaşlar'' gelmesede,zevkli bir maç oldu katılanların eline ,ayağına sağlık.

Cuma akşamı mangal yapalım beyler,ne dersiniz?????????

dün akşam basket süperdi, her nekadar bazı ''borucu arkadaşlar'' gelmesede,zevkli bir maç oldu katılanların eline ,ayağına sağlık.

Cuma akşamı mangal yapalım beyler,ne dersiniz?????????

• Beğen
merhaba avrupalı pedalşörler cuma akşamı malgal olurrrrrrrrr.

Evet Arkadaşlar dünkü maç hepsinden keyfili geçti valla.. burdan elini kolunu kaldırmayan Süleyman ve Ayhan abiye selamlarımı iletiyorum :))

boruculara söylicek bişi yok.. ben maşayı ele alıyorum.. önemli birşey olmadıkça adı geçen herkes bir sonraki mesaja kadar gelecektir :) önemli birşeyi olanda paşa paşa bilgi verecek bizi orda o şekilde bırakmayacaktır....

Sefa sanada badi budi hayatında başarılar diliyorum..

• Beğen
@ermanatasoy

Evet tek potalı bol pozisyonlu güzel bir maçtı :) Süleyman ve Ayhan abiye laf yok biz o kadar koştuk da ne oldu abilerim kıpraşmadan basketleri attılar:D

günaydın avrupalı pedalşörler, hayırlı işler-iyi dersler bol kazançlar.

mecidiyeköyde güzel sayılabilecek bir hava var, hafif serin tam mangallık bir durumvar. listeler yapılsın derim.

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

bu haftaki etkinliğimizde uzun süreden beri hasret kaldığımız mangal özlemimizi giderip,güncel konularla bilgi paylaşımı yapacağız.

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Fener altı sahil.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih : 05.11.2010 Cuma akşamı

Hava durumuna gelince parçalı bulutlu mevsim normallaerinde olacak

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

avrupa yakası pedal gurubu mangal şenliği :lick3: katılımcı listesi :in:

1.Nedret (araçla fener altına geleceğim) :in:
2.
3.
4.
5.

@Nedret Günaydın

Bugünün tarihini atın bir yere. Nedret tura geliyor. :eek: :)

05 Kasım Cuma Katılımcı Listesi.

1. Nedret Günaydın
  2. Haşim Okyay
  3. .
  4. .
  5. .
  6. .
  7. .
  8. .
  9. .
  10. .
  11. .
  12. .
  13. .
  14. .
  15. .

Tura katılacak olan arkadaşların listeye isimlerini eklemeleri ve hareket saatinden önce toplanma merkezlerinde hazır bulunmaları yeterli olacaktır.

Önemli: Sis lambalarınızı unutmayın. Zira bu ara İstanbul akşamları fena puslu. ;)

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
05 Kasım Cuma Tur Katılımcı Listesi.

1. Nedret Günaydın
  2. Haşim Okyay
  3. Ayhan248
  4. .
  5. .
  6. .
  7. .
  8. .
  9. .
  10. .
  11. .
  12. .
  13. .
  14. .
  15. .

Tura katılacak olan arkadaşların listeye isimlerini eklemeleri ve hareket saatinden önce toplanma merkezlerinde hazır bulunmaları yeterli olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
:D :D evet haşim haklısın bir yere yazmak değil kazımak lazım :in:

ayhan ağbi senin kaptan black'lerinden getirmeyi unutma. :ci:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri