Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
evet arkadaşlar geleneksel A.Y.P.G. 2. basketbol sezonuna tamgaz fede gayet fitbas durumda başlıyoruz )) yine yeni yeniden zeytinburnu spor kompleksi ile anlaşıyoruz 12 kişi için 100 yetale yani kişi başı köşe başı 8 yetale.....
yanlız adamlara yarına kadar bilgi vericem sadece ve sadece 10-11 yani 22:00-23:00 arasında cuma günleri boş....

HER CUMA 22:00-23:00 ARASI ZEYTİNBURNU SPOR KOMPLEKSİ...

DÜZENLİ GELİCEK SPORTMEN GENÇLER İSİMLERİNİ AŞAĞIYA YAZSINLAR.....

1. Erman Atasoy
2. Haşim Bryant
3. Hamdi
4.
5.
6.
7.....

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Scudo
evet arkadaşlar geleneksel A.Y.P.G. 2. basketbol sezonuna tamgaz fede gayet fitbas durumda başlıyoruz )) yine yeni yeniden zeytinburnu spor kompleksi ile anlaşıyoruz 12 kişi için 100 yetale yani kişi başı köşe başı 8 yetale.....
yanlız adamlara yarına kadar bilgi vericem sadece ve sadece 10-11 yani 22:00-23:00 arasında cuma günleri boş....

1. Erman James
2. Haşim Bryant
3. Hamdi iverson
4. Süleyman Oneal
5. Tolga Duncan
6. Ramazan Fisher
7.
8.
9.
10.
11.
12.

• Beğen
En sona beni yaz erman abi. 12 adam ben olayım, cuma olan bady antremanlarımı bugun hocayla konuşur cumartesiye çekerim eğer takım kurulursa.
Uçan sefayı unutmamak gerek:D
(link)

s.a
avrupa yakası...
bu akşam bisiklet turu var mı?
liste olusturulmamıs herhalde yok.
var mı turrrrr:D

AVRUPA YAKASI PEDAL GURUBU

• Beğen
Olur uçan Sefam yazmazmıyım seni beni :)

Sevgili Recep bence beklemede kal yağış yokmuş duyduğum kadarıyla çıkar birileri ama Haşiminde dediğin gibi aman bu havalara dikkat sahilyolu yamuk yumuk gidenlerle dolu cuma akşamları zıpırlar altındaki mekanik araca çok güveniyo çıkan dikkatli olsun iyi turlar çıkanlara...

ben diğer bir uçan adam Özcandan haber alamıyorum ordan bakıyo birileri ama Özcanıma benzettim gibi :)

daha Ayhan abi var Ramazan abi var gerçi o oynamayabilir.. Gökhan abi var
ve son 5 kişiye ihtiyacımız var çabuk :)

abi ben beklemedeyim ama ulursa ii olurr
2 haftadır tur yokk..AMA HAVA SU ANDA ACIK AMA HER AN YAGMUR YAGABİLİRR...

AVRUPA YAKASI PEDAL GURUBU

• Beğen

1. Erman James
2. Haşim Bryant
3. Hamdi iverson
4. Süleyman Oneal
5. Tolga Duncan
6. Ramazan Fisher
7. Ayhan248 (American Basketball Style)
8.
9.
10.
11.
12.

1. Erman James
2. Haşim Bryant
3. Hamdi iverson
4. Süleyman Oneal
5. Tolga Duncan
6. Ramazan Fisher
8.Gökhan PİPPEN
9.
10.
11.
12.

Erman abi merhaba benim tam net değil gelip gelmeyecei abiyle birlikte gelme ihtimalim var bir konuşayım onunlada haber veririm sana :)

@ermanatasoy

kesin hanımın çiftliğini izleyeksindir çekirdek çitlerken :) :D

@ergün yurt

şu türk dizilerinden tiksinir oldum saçma sapan diziler.. ben klasikçiyim.. misal geçen akşam züğür ağayı izledim keyfim yerine geldi :)

çiçek abbas :D

şakire çay yok :D

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
Ömer abiyi hatırlarsınız geçen sene bize basketboll maçlarımızda eşlik etmişti , şimdi mesaj attım cevap gelicek mi bakalım....

@Sefa Yıldız

Evet ya Ömeri özledik bir basketbla geldi birdaha gelmedi iyi yapmışsın umarım gelir :)

İşte ömeeer abiyaaaaaaa :D Bisiklete bizimle pek binme şansı bulamasada , bir mesajımıza nasılda güzel cevap veriyor tabiki gel abicim her zaman bekleriz.

• Beğen
Tepkiler: omertek
1. Erman James
2. Haşim Bryant
3. Hamdi iverson
4. Süleyman Oneal
5. Tolga Duncan
6. Ramazan Fisher
8.Gökhan PİPPEN
9.Ömer Shannon Brown
10.