Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Dün akşam hiç internete girmeden camdan dahi bakmadan hazırlandık çıktık.
Bir baktım yağmur sel :D

Tekzen e gittik baktık kimse yok Hipodromun etrafını dolanıp eve döndük.

ayhan abi mesajını çok geç gördüm. Evden çıktığımda tel açacaktım sana vazgeçtim :D

Cuma gününe yağmurluk ayarlamam lazım. Olmazsa cumartesi zaten decathlon a gideceğiz.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
@Levent_K

dostum levent...
triatlon dünyanın bence en zor sporu triatloncuları tv den çok seyrettim internetten seyrettim .. bu sporun ıronmanliğide varmış ...
koşu ,bisiklet ,yüzme aynı anda yapılmakta yarışlarda canmı dayanır tabi burda beslenme çok önemli,artı disiplinli bir şekilde haftanın 3 günü aksamadan bir gün koşu bir gün bisiklet bir gün yüzen, soğuk kış demeden ,tabi adam harbi ıronman o vakit olabilir ...
tabi ben sadece bisiklette kaldığım için diğer yönüm sıfır kaldı ...yani kasları alıştırmadık şimdi ben asla koşamam yorulurum spd pedal kullanmaktayım çekerek gidiyorum koşarken kuvveti yerden çekerek yapmıyorsun kuvveti tabana verip koşuyorsun ...ayrıca yüzmede sıfırım...

Kudret Abi;
Aslında bende yüzdüğümü sanıyormuşum yıllarca,
yüzmeyi bu sene öğrendim desem yalan olmaz.
Dediğin gibi üçünü birden yapmaksa apayrı bir disiplin...

@Sefa Yıldız

21 K KOŞTUM
50 DA PEDALLADIM
AMA
150 K PEDALLAMAK NASIL OLUR BİLMİYORUM
bi tekirdağ köfte gezisi yapsak da
boyumun ölçüsünü alsam:D :D
dönüşü heralde kamyon sırtında yaparım

s.a herkese
dun aksam bende cıktım yağmur bastırınca yarı yolda geri döndüm..
kısacık bir tur oldu benim için hayırlı akşamlar herkese

:eek: :eek: :eek: AVRUPA YAKASI PEDAL GURUBU:eek: :eek: :eek:

Akşam 5k koştum zorlamadan, (yaklaşık 1km/7dak) gibi,
Esneme vs.. toplam 1.5 saatlik bir antreman oldu.
İlk ve son antreman :)
Sırtım geçmiş, biraz baldır içlerinde ağrı var.

• Beğen
günaydın avrupalı pedalşörler, hayırlı cumalar ve iyi dersler. yine yağmurlı ıslak istanbul sabahında merhaba.

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
leventcim maratonda sana ve mustafaya başarılar dileriz:) , aypg nin gücünü tüm cümle aleme gösterinde,maraton nasıl koşulurmuş görsünler..:D :D bu arada herkeşe hayırlı cumalar.yağış olmazsa akşama çıkarız.inş.

Gününüz Aydın olsun AYPG , ve hayırlı cumalar dilerim bazı arkadaşlarımızın son çalışma gününde yarın güzel güzel dinlenmesini dilerim.

Avrasya maratonunda koşucak abilerimede başarılar dilerim,ben memiş kaslarımı geliştirirken sizde millete tur atarsınız inşallah =)

A.Y.P.G. ÇILDIRMIŞ :) selamlar herkese hayırlı cumalar.. akşama tura çıkacaklara bol kazasız belasız güzel bir tur diliyorum ben akşam evde çekirdek film atraksiyonuna giricem :)) görüşmek üzere.. sportmen gençlik :)

@hamdi karabacak

Hamdi abi vallahi gelme niyetim var da benim de geçen günkü ıslanmadan dolayı biraz çekincem var. Neyse o anki ruh halime göre değişir sanırım:) Gelemezsem de iyi eğlenceler hepinize.

@hamdi karabacak

:) BEN AKŞAM 22:00 da işten çıkıyorum hiç kıskanılıcak bir durumum olduğunu sanmıyorum valla :)
22:00 da işten çıkan ben buçuk gibi evde oluyorum yaklaşık yoksa bende tura gelmeyi çok isterdim.. çıkın bence son birkaç hafta zaten sonra basketbol maçları beşlıyor :)

evet arkadaşlar geleneksel A.Y.P.G. 2. basketbol sezonuna tamgaz fede gayet fitbas durumda başlıyoruz :))) yine yeni yeniden zeytinburnu spor kompleksi ile anlaşıyoruz 12 kişi için 100 yetale yani kişi başı köşe başı 8 yetale.....
yanlız adamlara yarına kadar bilgi vericem sadece ve sadece 10-11 yani 22:00-23:00 arasında cuma günleri boş....

HER CUMA 22:00-23:00 ARASI ZEYTİNBURNU SPOR KOMPLEKSİ...

DÜZENLİ GELİCEK SPORTMEN GENÇLER İSİMLERİNİ AŞAĞIYA YAZSINLAR.....

1. Erman Atasoy
2. Haşim Bryant
3.
4.
5.
6.
7.....

• Beğen
Bu havada çıkmayın dostlarım. İlla çıkacağım derseniz, evinizin etrafında şöyle iki tur atıp girin evinize. :)

Mevzu ıslanmak değil. Normal zamanda sahil yolu tehlikeli. Yağışlı havalarda söylememe gerek yok zannedersem tehlikenin ne denli arttığının. ;)

O yüzden derim ki, kırın dizinizi oturun sobanın dibinde. :)

@ermanatasoy

Aynen abi, başlayalım. Fena göbek yaptım. Terleyelim azıcık. :)

Basketbol maçlarımızın neye benzediğini merak edenler (link) :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri