Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Eren Boz

Beşiktaştan gelen yok malesef.
Kendi çabalarınla gelmeye gelde,
Tekrar Btaşa döneceksen gece 1-1.5 dönüşün olur. ;)

• Beğen
Tepkiler: Eren Boz
Scudo
döneriz hayırlısıyla :D, beşiktaş değil hatta hisarüstüne döneceğim :). Bu akşam o tarafa uzanacağım bisikletle hava ve kendi durumuma göre katılma ihtimalim var. İsmimi listeye eklemesem problem olur mu :)

Dostlukların pekiştiği, bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileği ile.
"Avrupa Yakası Pedal Grubu"..

Rotamız: Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan, Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.

Buluşma ve Toplanma Yeri: Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)
Toplanma Saati: 20:00
Hareket Saati: 20:30
Tarih: 15 Eylül Çarşamba

Hava durumuna gelince: Yağışlı. 25°C dolaylarında olacak. Yağmurluklarınızı yanınıza almakta fayda vardır.
Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların ön arka stoplarla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

15 Eylül Çarşamba Akşamı Katılımcı Listesi.
1.Haşim Okyay
2.Sarıların Sülo
3.Ayhan
4.Mertares(komando)
5.maqxien ( cengizhan terzi )
6.Levent_K
7.burak gündoğdu
8.hamdi
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
Turumuza katılacak olan arkadaşların listeye isimlerini eklemeleri ve hareket saatinden önce toplanma merkezlerinde hazır bulunmaları yeterli olacaktır
[]http://img442.imageshack.us/img442/8251/img6706g.jpg

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
@Eren Boz

Problem olmaz,

Yalnız:)

Hava Yağışlı. 25°C dolaylarında olacak. Yağmurluğunu yanına almanda fayda var. Hem gece sürüşü olacağı için ön arka stoplarla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmen iyi olur.:D (Ben Haşimin yalancısıyım.)

• Beğen
Tepkiler: Eren Boz
Kıyıda köşede kalmış 20" beyaz yanaklı dış lastık lazım.
Elinde kalan varsa getirsin, nostalji bisikleti yapacağım.
Yeni satılıyorsada yerini söyleyin...

@hamdi karabacak
:eek:
iyi hatırlattın, unuttuydum bak.

hoş olur tramvay dönüşüm için çok sağolasın, hatta gelirkende mi kullansam ne :D

@Ozan Güven

Vay, Ozan kardeş. Yav sen nerelerdesin?

Seni en son bir Cuma akşamı bizim mekanda mangal yaparken görmüştük sanki. 2 sene oluyor zannımca. :rolleyes:

E gel artık, yeter bu kadar ara. ;)

@Levent_K

Hehe. :)

Abi ben de D.M.G.M.'nün yalancısıyım. Mustafa abinin dediği gibi And. Yakası yağışlı olabilir ama İstanbul'un havasını biliyorsun. Ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor bu mevsimlerde. :)

Akşam görüşmek üzere dostlar.

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güven
@Levent_K

bende evde var hem iç hemde dış lastik 2 çift ,ama ölçüye bakmam gerekiyor,inşallah uyar yarın bilgi veririm. :in:

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
Dostlukların pekiştiği, bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileği ile.
"Avrupa Yakası Pedal Grubu"..

Rotamız: Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan, Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.

Buluşma ve Toplanma Yeri: Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)
Toplanma Saati: 20:00
Hareket Saati: 20:30
Tarih: 15 Eylül Çarşamba

Hava durumuna gelince: Yağışlı. 25°C dolaylarında olacak. Yağmurluklarınızı yanınıza almakta fayda vardır.
Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların ön arka stoplarla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

15 Eylül Çarşamba Akşamı Katılımcı Listesi.
1.Haşim Okyay
2.Sarıların Sülo
3.Ayhan
4.Mertares(komando)
5.maqxien ( cengizhan terzi )
6.Levent_K
7.burak gündoğdu
8.hamdi
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
Turumuza katılacak olan arkadaşların listeye isimlerini eklemeleri ve hareket saatinden önce toplanma merkezlerinde hazır bulunmaları yeterli olacaktır

Selamlar ,hayırlı günler AYPG.

İşe başlamamın ardında, elimdeki parçaları değerlendirmeyi düşünüyorum
Bana jant seti ruble ve deore aynakol lazım grup'tan satan var ise görüşelim şöyle hafiften kasmıyacak birşey toplayacağım.

avrupa yakası pedal grubu 11 üye 8 misafir ile tura hazırdır

AVRUPA YAKASI nın değerli üyeleri yoğunluktan dolayı çok istememe rağmen tura katılamıyorum sizlere iyi eğlenceler bol pedallar diliyorum,

sizlerle paylaşmak istediğim bir konu var !!

forumda bir konu açıldı ÇAĞATAY AVŞAR için imza kampanyası başlatıldı cumhurbaşkanlığına iletilmek üzere bu kampanyada sizlerinde katılmasını rica ediyorum sizlerinde isimlerini listede görmek ve toplumsal bir konuya katkı sağlamak adına bu bilgiyi paylaşmak istedim,
kısaca konuyu özetleyeyim gerçi haberdar olanlar vardır aramızda ama yine tekrar edeyim haziran ayında ankarada antrenman sırasında bir aracın çarpıp kaçması sonucunda hayatını kaybeden ve arkasaşımızın ölümüne sebep olan araç sürücüsünün henüz bulunmadığından dolayı böyle bir imza kampanyası başlatılmıştır bilgilerinize arz ederim,katılan katılmayan herkese şimdiden teşekkür ederim.

ya abi beşiktaştan gelen bi eleman vardı nooldu ona :D evine dönebildi mi?
-Döndüm çok şükür saat 01:00 idi kapıdan girdim. Dile kolay arkadaşlar 85km yol yapmışım bugün 18:00den beri, haftasonu planladığım turdan daha yoğun oldu neredeyse :). Bütün katılan arkadaşlara selamlar, bana beşiktaşa yönelmeden tembihler veren abiye ayrıca saygılarımı sunuyorum. adını anımsayamadım abi kusura bakma(isim neydi hakkatten?)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri