Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
23:00da bakırköy sahilden başlayıp
23:30a kadar hafif ısınma turu
23:30dan bölünmüş yoldan tempo ile bakırköy

bir grup tinerci yolumuzu kesmese gaet iyi olacaktı
:boese157:
ama bisikletler bizde idi,yetişemediler

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Scudo
avrupa yakası yakışıklıları günaydın herkesçiklereeeeeee :)

canım acayip işkembe-kelle paça çorbası çekiyor anlatamam :lick3: :lick3: haşime yok :eek:

• Beğen
merhaba avrupalı pedalşörler, çarşambaya yine fitbas durumda olacağız.

mustafa büyük geçmiş olsun, grub içerisinde dış tehtitler etkisiz kalırlar.

@ayhan248

ayhan abi bende geliyorum çarşamba günü :) ön arka far var :) ama kask yok .

kaskı daha sonra teemin ediceğim bi yerden :)

• Beğen
ben de katılmak isterim bu çarşamba cuma turlarına.

bakırköy, kartaltepe deyim.

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
tamam maqxien çarşamba saat 20;00 de teksende ol, ayrıntılı liste çarşamba yapılacaktır.

tinerciler etrafımızı sardı
hello
do you speak english
demezler mi
güler misin ağlarmısın

ayrıca yenikapıda düşme tehlikesi atlattım
türkçe baya bi konuştuk
buna ragmen yurdumun insanı hello hello diye bağırıyordu
:)

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
Evet arkadaşlar, Çarşamba akşamına dair listeyi ufak ufak yapalım. Ak koyun kara koyun çıksın ortaya bakalım. :boese153:

Dostlukların pekiştiği, bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileği ile.
"Avrupa Yakası Pedal Grubu"..

Rotamız: Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan, Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.

Buluşma ve Toplanma Yeri: Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati: 20:00

Hareket Saati: 20:30

Tarih: 15 Eylül Çarşamba

Hava durumuna gelince: Yağışlı. http://www.meteor.gov.tr/FILES/imgIcon/99/a1-25x25-gif/95.gif 25°C dolaylarında olacak. Yağmurluklarınızı yanınıza almakta fayda vardır. ;)

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların ön arka stoplarla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

15 Eylül Çarşamba Akşamı Katılımcı Listesi.

1. Haşim Okyay
  2. Sarıların Sülo
  3. Ayhan
  4. .
  5. .
  6. .
  7. .
  8. .
  9. .
  10. .
  11. .
  12. .
  13. .
  14. .
  15. .

Turumuza katılacak olan arkadaşların listeye isimlerini eklemeleri ve hareket saatinden önce toplanma merkezlerinde hazır bulunmaları yeterli olacaktır. ;)

• Beğen
Dostlukların pekiştiği, bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileği ile.
"Avrupa Yakası Pedal Grubu"..

Rotamız: Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan, Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.

Buluşma ve Toplanma Yeri: Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati: 20:00

Hareket Saati: 20:30

Tarih: 15 Eylül Çarşamba

Hava durumuna gelince: Yağışlı. 25°C dolaylarında olacak. Yağmurluklarınızı yanınıza almakta fayda vardır.

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların ön arka stoplarla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

15 Eylül Çarşamba Akşamı Katılımcı Listesi.

1.Haşim Okyay
2.Sarıların Sülo
3.Ayhan
4.Mertares(komando)
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.

Turumuza katılacak olan arkadaşların listeye isimlerini eklemeleri ve hareket saatinden önce toplanma merkezlerinde hazır bulunmaları yeterli olacaktır.

bir etkinlik tur var önümüzde dayanıklılık testi satılabilir yaklasık 200 km. cıvarı olabilir. gitmek isteyen için ayrıca liste yapılacaktır.

Bursa / 26.Eylül Tophane'den Mudanya'ya Polis Eskortlu Bisiklet Turu

Sevgili Bisikletçi Dostlar,
Geçen yıl ilkini Tophane RK olarak düzenlediğimiz Tophane'den Mudanya'ya Bisiklet Turu'nun 2.'sini 26.Eylül Pazar günü, 24.Ağustos'ta kaybettiğimiz Hakan ve Nuray Özdündar adına düzenliyoruz.
Nilüfer Belediye Başkanı, Mudanya Belediye Başkanı'nın katılımı ile düzenlenecek turu Nilüfer Kent Konseyi, Nilüfer Belediyesi ve Mudanya Belediyesi ile 20'ye yakın sponsor destekliyor.
26.Eylül'de sabah 9.30'da Tophane Surlarında toplanma ile başlayacak tur, saat 100.00 civarı hareket alacaktır. Polis eskortu ile Mudanya Mütareke binasına kadar sürecek ve Göynüklü'de mola verilecektir. Kumanya dağıtımı ve çay bahçesinde çay servisi ile bitecek turun özel tişörtleri başlamadan önce tüm bisikletlilere dağıtılacaktır.
Tüm bisikletliler dostlarımız davetlidir.
Seaparts

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
Merhaba herkese, günlerdir takip ediyor ama şifre parola işlemlerinde sorun yaşadığım için yazamıyordum, bisiklet seçimi için fikirlerinizi almak istiyordum ama kısmet olmadı, sanırım sitede bir problem var çünkü aktivasyon maili gelmiyor, her neyse sonunda girdim...
Bisiklet seçimi hakkkında sitede bulunan diğer yorumları okudum ve kron ile sedona arasında kaldım ancak sonunda sedona 741 v modelini tercih ettim, umarım iyi bir tercih yapmışımdır, cuma günü görüşmek üzere...

@RAİF KORKMAZ

isabetli bir tercih olmuş işinizi yeteri kadar görür, turlarımız için gerekli güvenlik önlemlerini almanızı öneririm. kask,ışık,vs

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri