Mustafa bey dün yediğimiz çiğköfte değilde tulumbalar Ahmet usta diye birine aitti ki hakikaten süperdi levent abi kesene bereket saolasın... evet mustafa bey çiğköfteye dönelim... bugün haznedar dediğiniz yer dünyanın öbür ucu bizler A.Y.P.G. olarak Mustafa Akmandan çiğköfte bekleriz... ilgililere tikatle duyuru yaparız... oruçlu halde ancak duyuru yapabiliyoruz... kalkıp gidip alamıyoruz
yanlız sizden bir ricamda ben bazen katılamıyorum aklınızda olsun ben yoksam çiğköftede yok istirham ederim.. mesela bu cuma gelmeyin yani gelinde çiğköfte getirmeyin sakın... ilgi alakanız için teşekkürler sunar katılımınızda kask ve ön arka ışıklarınız ile aramızda olmanızdan mutluluk duyacağımızı belirtir belirtirken birde saygı ve sevgi sunar hoşçakalın derim...
ben ayarladım.. Mustafa bey bize çiğköfte getiricek
@Haşim Okyay
Turuncu jambonsuz iftar yapmamamız için bir sebep göster yapmayalım.. hem gelmez çay getirmez hemde konuşur öyle bol keseden... senin yüzünden adam gibi çay içemedik... ama sizlerde olsaydınız OKYAY kardeşler daha keyifli geçerdi
dün çıkmayı düşünüyordum aslında fakat lastik patlamış yine yapmaya üşenince çıkamadım abi yarın akşam bir aksilik olmazsa gelirim sanırım
Balık olayınada gelmeye çalışırım mutlaka ama nereye gideceğiz ?