Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
çeşme alaçatıdan selamlar.
Yarın kısmetse ölüdenizdeyiz.

Bi yokuş aşağı salayım denize doğru

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
merhaba avrupalı pedalşörler , hayırlı cumalar bol kazançlar.

Avrupa Yakası Pedal Grubu™ Cuma Akşamı Keyfi
Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih : her hafta Cuma akşamı

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

16-07-2010 cuma tur listesidir.

1-süleyman
2-ayhan248
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

1-süleyman
2-ayhan248
3-AlperTemircan(işten çıkışa bağlı olarak)
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-

1-süleyman
2-ayhan248
3-AlperTemircan(işten çıkışa bağlı olarak)
4-Ahmet Kur
5-Haşim Okyay
6-Ramazan Okyay
7-
8-
9-
10-

cuma pitbas durumdayız hadi katılımları görelim elleri havada

@nighteagle1

ne zaman gittin ne zaman yazdın be sarıların sülo:D
evet arkadaşlar birkaçhaftadır katılamadıgım akşam turlarına nihayet bu akşam katılabildim:)özlemişim ortamımızı.
katılan dostlara teşekkürler görüşmek üzere:in:

• Beğen
Tepkiler: nighteagle1
Sabah yolcuyum. Kuşadası'nda Aytekin abilerle buluşup Fethiye'ye devam edeceğiz. Görüşmek üzere arkadaşlar. Selametle :)

• Beğen
onrcum iyi yolculuklar ,allaha emanet,aytekine,sezgihana ve berke çok selamlarımızı ilet.kazasız belasız ,gidin, gelin.

• Beğen
bende böyle turlara karılmak istiyorum ama teker patlarsa fln die korkuyorum çünkü hiç tamir etmedim böle yolculuklarda yanıma ne almalıyım vs. bana yardımcı olabilecek arkadaşlar için msn : alikarael_onur@hotmail.com kocamustafa paşada oturuyorum sahil boyu yapılan gezilere her türlü katılabilirim şimdiden hepinize teşekkürler..

• Beğen
az önce ölüdeniz caddesinden sahile kadar indim inanılmaz bir olay 72 km/s hızda artık korktum fren yaptım kask ve t shirt uçucaktı artık ;D

• Beğen
Merhabalar AYPG :)
Onur hayırlı yolculuklar. Aytekin abilere selamımızı söylersin.
Süleyman abi gönderdiğin linklerin baş kısımlar ******** olarak çıkmış. Ne yazmamız lazım?
Haşim abi yarına bişeyler planla ya. Karşıya geçmek zorunda bırakma beni.

• Beğen
@Onur Berberci

hayırlı yolculuklar onur arkadaşlara selam söyle kendine iyi bak :in: :D

@ilkercom

çok zorluyorsun başına dert açacaksın:Skull-175 dikkat et

• Beğen
Tepkiler: ilkercom
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri