Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
günaydın avrupalı pedalşörler, hayırlı cumalar bol kazançlar.

fitbas durumdayız.

• Beğen
Tepkiler: Alper Temircan
Gününüz aydın ola dostlarım. Hayırlı cumalar.

Akşam diyorum ki, bizim şu Volkan ağanın yanına bir uğrasak? Açıldı açılalı gidemedik adamın yanına. Harbi çok büyük ayıp ettik. Ne dersiniz arkadaşlar?

• Beğen
Bayadır aklımızda olan bişey. Bugün gerçekleştirebiliriz Haşim abi.

Kartepe olayına ne diyorsun? Bir ses ver hele. :D

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
@AlperTemircan

Volkan abinin orası ile ilgili bir kaç fikir daha alayım. ;)

Bu hafta sonu doluyum dostlar. Bu önümüzdeki 1-2 hafta sonunda idare edin beni. :eek:

• Beğen
arkadaşlar stop lambam ve far yok bende akşam da gelmek istiyorum. Bisikleti yeni aldım ve ekonomik durumlardan dolayı da eksiklerim var henüz. eksiklerime rağmen yine de gelebilir miyim? Bir sorun olur mu?

• Beğen
@Haşim Okyay

Ben varım Süleyman abide vardır gidelim işte tüm ekip hem görevimizi yerine getirelim hemde hüpletelim köfteleri :)

Herkese hayırlı cumalar bol kazançlar...

Volkan abiler 10'a kadar açıkmış. Tekzen'den direk oraya kaçar, işimizi görür, sonra geri basarız sahile. Nasıl? Herkes bu konuda hemfikir mi?

• Beğen
@Ahmet Kur

Sevgili Ahmet öncelikle şimdiden hoşgeldin Haşim kaptanın dediği gibi en kötü kaskın olsun far şuan için arada gidersin sorunu ortadan kaldırırız ama en kısa zamanda farlarınıda (ön,arka) tamamla.. Selim Siliğ arkadaşımızda far olması lazım gayet uygun fiyatlı vede güzel farlar ona danış ucuz alırsın..
kaskın var yada alabiliyosan gel bu akşam zaten bende incirlide oturuyorum dönüşlerde incirliye kadar sana eşilk edicek ben varım sonrasında bahçelievlere bişi yok zaten.. bekliyoruz akşama :)

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Rotamız:VOLKANRR Köfte salonu sonrasında florya sahili çay partisi

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih : her hafta Çarşamba ve Cuma akşamı

1. Erman Atasoy
2.
3.
4.
5.
6....

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

• Beğen
Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

1. Erman Atasoy
2. Alper Temircan
3.
4.
5.
6....

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

• Beğen
Tepkiler: ermanatasoy

1. Erman Atasoy
2. Alper Temircan
3. Haşim Okyay
4. Kara Süleyman
5.
6....

Selamlar beyler , yeni düşüncelerim olduğundan dolayıııııııııııııııııı ,sedona 781 i param parça satıyorum , Parça ihtiyacı olan var ise görüşelim konuşalım anlaşırız.
Akşama sahile bende geleceğim ama siz meydanda kaç gibi olursunuz onu kestiremedim :) neyse görüşürüz ermannnnn abi usb'yi yanıma alıyorum öbür turda alırım resimleri inşallah :)

@Sefa Yıldız

Sefacım hayırlı uğurlu olsun...

evet akşam getir nezdinde yazayım.. boğaz geçişinin fotoğraflarını isteyenler hafıza kartı flash disk vs getirsin atayım hepsini bir sonraki turda gelirsem alırsınız :)))

• Beğen
Selim Siliğ gibi paylaşımcı , üretken ve bu işe gönül vermiş bireyleri forumdan uzaklaştırmak sadece foruma zarar verir.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri