Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Ramazan Okyay

Abi geçmiş olsun... sayende birkez daha hatırladım.. malum havalar ısındıkça gaflete düşüyoruz aman camlara kapılara spd pedallara dikkat..:) çok geçmiş olsun tekrarını yaşamazsın inşallah gene kendimizi cana geleceğine mala gelsin diye avutucaz :)

Sefa ve Nedret kaptan resimlere bayıldım süper bir gün geçirmişsiniz anlaşılan...
en kısa zamanda görüşmek üzere herkese iyi haftalar...

not: Nedret kaptan o parmak hareketi yaptığın resim varya :) yeşilköye hiç benzemiyo hava temiz deniz temiz sakin valla bilmeyen yeşilköy demez oraya..

Scudo
Abi geçmiş olsun... sayende birkez daha hatırladım.. malum havalar ısındıkça gaflete düşüyoruz aman camlara kapılara spd pedallara dikkat.. çok geçmiş olsun tekrarını yaşamazsın inşallah gene kendimizi cana geleceğine mala gelsin diye avutucaz

çok sagol ermancım.aynen öyle yapıyoruz mecburen.
o degil şimdi birde Allah evde hırsızla karştırmasın diyede dua ediyoruz.o an elinden bir kaza çıksa suçlusun kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
günaydın avrupalı pedalşörler, güzel ve güneşli bir istanbul sabahından merhabaaaaaaaa

• Beğen
Tepkiler: temucin90
@ermanatasoy

ermancım denizin maşallahı varda sabah saatlerinde tabii daha sonra bulanmaya başladı,ben hızımı alamadım bir kayalıklardan cevresel olarak midye arayışına girdim :D :D

ve saatin nasıl geçtiğini anlamadan yengeç gibi kızarmışım. :eek: :eek: iki gecedir uyuyamıyorum,bırak uyumayı hareket bile edemiyorum. :( :(

ramazan ağbi çok geçmiş olsun,şerefsizler ne alırlarsa alsınlar yeterki ev halkı ile karşılaşmasınlar.

günaydın avrupalı pedalşörler, hayırlı işler.

mecidiyeköyde hava açık güzel bir gün tur için şartlar uygundur.

mecidiyeköyde 10 dakika önce bastıran sağanak yağmur devam ediyor.

@Nedret Günaydın

Kaptan karnım acıktı he midye yengeç filan :) gerçi biraz koyun can derdinde kasap et derdinde oldu ama idare et :)

• Beğen
Erman bu nike montu yenimi almıştın?
Nerden aldıysan bir ufağıyla değiştiriyim, büyük geliyo bana..

• Beğen
Avrupa Yakası Pedal Grubu™ çarşamba Akşamı Keyfi
Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih : her hafta çarşamba akşamı

Hava durumuna gelince parçalı bulutlu mevsim normallaerinde olacak

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

1-Ayhan248
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-

Ayhan abi taytını akşam 20:00' da Tekzen' de oalcağım, oradan alırsın.

Ramazan abi sen de aynı şekilde forma takımını alırsın akşama.

Bugün gelin alın şunları artık, çok mal var sürekli taşıyamam götür getir hee. :)

• Beğen
Merhabalar AYPG :)
Yarın sınavım olduğu için ben de yokum. Cuma'ya görüşmek üzere.

@Levent_K

Eşgalini tüm nike store lara dağıttım bence gitme.. öyle şeyler söyledimki aynılarını tekrar edicekler yüzün epeyce bi kızarır abi :)

şaka bir yana foruma yolun düşerse getirirsin olmadı cuma büyük bir ihtimal gelicem.. haşimde geliyomuş hem onun için yeni şarkılar yükledim :)))

günaydın avrupalı pedalşörler, gününüz aydın ola.bol pedallı günler dilerim

• Beğen
Tepkiler: temucin90
selamlar avrupa yakası,

yarından itibaren istabnulu terk ediyorum :D tatil vakti geldi, kendinize iyi bakın dikkatlice turlara devam, yeni sezonda görüşmek üzere ;)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri