Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Sefa Yıldız

Benim aklımda biraz pedallamak var Sefa ama yarın yağmurlu gözüküyor. O yüzden bu haftalık çıkmayıp inekleyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
ABi sabah 9 gibi meydan'a gelirim, biraz oturur orda geleni beklerim , 9.30 da'da fener'in oraya geçerim sabahları hem sessiz hemde bana göre daha temiz orası alper sende gel ,bu hafta çevirme keyf yapalım derim ben. Hava yağmurlu olursada gelmez zaten kimse.

• Beğen
Tepkiler: Özcan Avcı
tamam sefa sabah 09:00 malum ağacın altında,ıslak çimenlerin üzerinde bekle beni :D

bisikletle geleceğim haberin olsun. ;)

selamlar dostlar.
akşamları yatmadan önce kapılarıızı kontrol etmeyi unutmayın,ziraa hırsızlar kolgeziyo.bu sabah benim eve ugramışlar. sabah selimlerle tura çıkıcaktım, uyanamadıgım için çıkamadım. iyikide uyanamamışım yoksa hırsızlık olayını haberalınca yarıyoldan geri dönmek zorunda kalıcaktım.
birşeyler alınmışmı diye merak ediyosanız 150 tl para alınmış.
canım bisikletim ve diger eşyalar yerliyerinde duruyo onlara dokunmamışlar.
saglık olsun demekten ve bundan sonra daha dikkatli olmaktan başka çare yok gibi.
görüşürüz dostlar

@Ramazan Okyay

ramazancım büyük geçmiş olsun kardeşim:(

geçmiş olsun ramazan abi, sadece kapı değil cam pencerede sakat geçenyıl bizim üst kata girmişlerdi 3.kata kadar tırmanmış dikkat etmek lazım

• Beğen
Selamlar, Öncelikle geçmiş olsun Ramazan abim demekki dahada dikkatli olmak gerekiyor bu pislik hırsızlara karşı.
Daha sonradaa beylerrrrrrrr , bugun ilk deniz turumuzu yaptık niko kaptanla :D acayipte zevkliydi , sabah saatlerinde polat otelin ordan mangal yaptığımız sahilden girişi yaptık ben pek yüzemesemde niko abimin maşallahı vardır. Sabahları deniz cam gibi tertemiz oluyor daha fazla kişiyle bir daha yapalım derim.

(link)
(link)
(link)

ramazan geçmiş olsun...cana gelecek mala gelsin

• Beğen
iyi haftalar avrupa yakası, dün gelemedim kadıköye gitmem lazımdı ama bisikletle gittim :D

• Beğen
Tepkiler: ermanatasoy
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri