Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
günaydın avrupalı pedalşörler, hayırlı işler bol güneşler, bol pedallı günler dilerim.

Scudo
günaydın avrupa yakası,

selam herkesçiklereeeeeeeeeee ;)

bu akşam aşkı memnu var :boese153: savulun bre behlül geliyor :D

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Selamlar AYPG,

Herkeze iyi haftalar dilerim.

Daha sonrada , VAYYYYYYYYYYYYYYYYYYY arkadaş herkez denize gidiyo yüzüyo keyf yapıyorrrrrrr florya'da güneş plajı açılmış bizde gidelimmmmm diyorum ne diyosunuz florya olması şart değil başka yerede gidebiliriz ,ama denize gidelim bir çok bisiklet grubu gitmişşşşşş arkadaş isyan ederrr oldummmmmmmmmmmmmm :D

• Beğen
yağmurda yalan olduk.

• Beğen
günaydın avrupalı pedalşörler, hayırlı işler ola.

mecidiyeköyde yağmurlu bir sabah, yerler ıslak.

Hayırlı cumalar A.Y.P.G. hastalığım geçmekte bugün işe geldim iyileşiyorum yakında görüşürüz inşallah... herkesin deniz isteği coşmuş :) ancak hava 4-5 gün daha böyle devam edicekmiş haberiniz olsun.. bu arada bazı sesler geldi kulağıma Balabanda mangal diye (mr erzan) :)

birde galiba kadro alıcakmışsınız kampanya yapsınlar diyo karbon marbon bişiler dedi ama.. sanırım doğumgününün hatrına söyledi.. bence görmemezlikten duymamazlıktan gelin :))))

NİCE MUTLU SENELERE MR ERZAN...

Sayın ayhan248, Cervelo formanız gelmiştir dilediğiniz zaman alabilirsiniz, hayırlı olsun. Taytınız da yolda bir kaç güne gelir o da :)

• Beğen
@Selim Siliğ

benim kastepan noldu peki

• Beğen
temuçin bihter'cim öldü yastayım şu an,mana ile bir kaç şişe daha deviririm bu akşam :D

bu arada arkadaşlar yeni cipli pasaportum bu gün elime geçti,oldukça küçük ve şık bir görüntüsü olmuş.

• Beğen
Tepkiler: temucin90
ayhan abi büyük ihtimal çıkarız.

@Nedret Günaydın

hayırlı olsun abi pasaport bende seneye yenilerim artık ;)

avrupa yakası,

hayırlı hafta sonları şehrin en yakışıklıları :boese153:

akşama kim ne yapıyor,sahilde fanta içelimmi dalgalara karşı.

yastayım bihter öldü :(

Selamlar , Yarın için kişisel bir planım var ,sahilde biraz sabah pedal çevirip havanın durumuna göre sabah pek insan yokken rahat rahat denize girip yüzmek hafiftende güneşlenmek gelmemk isteyen olursa beklerim ,daha deniz sezonunu açamadık arkadaş.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri