Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
mesai mesai mesai:)
yukarıda belirttigim sebepten ötürü haftaiçi akşam turlarına birsüre katılamicam dostlar.
şimdi biz pazar günü köprüyü geçene kadar kime dayı dicez:D:D

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
merhaba arkadaşlar size zahmet cuma tur listesini başlatalım.

1-Ayhan248
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-

flroyada pedal basmayı ve sizleri çok özledim,içim sızlıyor ama bir türlü fırsat bulamıyorum. :(

az kaldı dostlarım yeni projelerim ve sponsorlarımızla harika bir yaza imza atacağız,sizler sadece hazırlıklı olun ve kendinizi maceralara hazırlayın ;)

• Beğen
Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih : her hafta Çarşamba ve Cuma akşamı

1. ayhan248
2. Erman Atasoy
3. Nedret kaptan (Ruhen) :)
4. Haşim Okyay
5.
6....

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

• Beğen
Merhaba Avrupa Yakası; Bu Aralar Çok Yoğun Çalışıyorum akşamları gelemiyorum hafta görüşürüz inşallah, size iyi eğlenceler.

@Haşim Okyay

Sayın yönetici bu olmadı işte... siz ne hakla benim mesajımın içeriğini değiştiriyosunuzki...??? kontrol panelinizin bazı şeyleri yapma yetkisi mesajları kafanıza göre değiştirebilceğiniz anlamına gelmez...!!!

:) haşimcim akşam görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

1. ayhan248
2. Erman Atasoy
3. Nedret kaptan (Ruhen)
4. Haşim Okyay ( Yönetici )
5. süleyman ( 20:15te tekzendeyim)
6....

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay

1. ayhan248
2. Erman Atasoy
3. Nedret kaptan (Ruhen)
4. Haşim Okyay ( Yönetici )
5. süleyman ( 20:15te tekzendeyim)
6. Alper Temircan(tekzen 20.15)

beyler yarın boğaz köprüsü geçişine katılacak arkadaşlar lütfen adını listeye eklesin.

hareket yeri; bakırköy gelik restaurant önündeki benzinci
istikamet:sahilden aksaray,unkapanı ,şişhane, tarlabaşı ,taksim meydan
toplanma :8:30
hareket :8:45

1. süleyman
2..............

hayırlı cumartesileri arkadaşlar ;)

yarın sabah köprü geçişi için hem malum otobüs durağında hemde bp benzinlikte yani oralarda olacağım.

08:00 den önce gelinde çayırda kahvaltı yapalım :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri