Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Arkadaşlar herkese selamlar öncelikle bende Bahçelievler Çalışlarda oturmaktayım.Genelde sadece yaz aylarında Büyükçekmece deki diğer evde kaldığım dönemlerde sıkça bisiklet kullanırdım diğer dönemlerde ise Bahçelievler de bisiklet kullanmak aklımın ucundan geçmezdi şehrin daha da içi olması trafik vb. durumlardan dolayı.Fakat dün akşam bisikletimi Büyükçekmece den getirerek bu sabah ilk turumu gerçekleştirdim sabah 6.20 gibi evden çıkarak Bakırköy Zuhuratbaba ve sonrasında Ataköy sahil yolundan 7-8 in oraya bağlanarak 7.25 gibi eve girebildim.İstanbul içinde de bisiklete binilebiliyormuş onu bir şekilde görebildim sabah o saatlerde tam olarak trafik göremeyince de güzel oluyor.Bisiklet olarak ise normalde Bianchi XQ Meta Pro vardı emektar 10 senelik.Geçen yazın sonunda bisikleti bahçeden çaldırınca ikinci el işimi görecek bir tane Morishima buldum onunla idare ediyorum.Fakat ileride güzel bir bisiklet alma planlarım var.Her Cuma akşam belirli bir güzergah üzerinde turlar oluyor sanırım bende ilk fırsatta katılmak istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
@AlperTemircan

Hafta olacak Alper, daha yeni mi görüyorsun? :cool:

Çarşamba akşamı gel de, farlarını vereyim. Islatırız tabii abicim, herkese benden su, Sefa'ya yok. :boese153:

@Mert DOLUEL

Çarşamba ve cuma akşamları turlarımız düzenleniyor. Bu sayfayı takip etmeniz yeterli.

Unutmadan, sürüşümüz gece gerçekleştiği için, kask ve far gereklidir ve bunlar olmadan gruba dahil olamazsınız. Bilginize. ;)

@Haşim Okyay

Sadece Cuma olarak biliyordum iyi oldu bilgilendirmeniz.Özellikle kask ihtiyacını en kısa sürede gidermeyi düşünüyorum bende hatırlatma için teşekkürler :in:

merhaba avrupalı pedalşörler,

haşımcim yönetici olmusun hayırlı olsun, e artık çarşamba turda ıslatırız ama kaçakçay olsun kardeşim.

@Mert DOLUEL

Rica ederim. Ön-arka farlarınızı da almayı ihmal etmeyin. ;)

Aslında geleneksel gün cuma akşamı. Ama yaz aylarında gün sayısı 2'ye çıkartılabiliyor.

@ayhan248

Teşekkür ettim Ayhan abi. Tamam abicim, çarşamba akşamı hortum getiriyorum yanımda. Oradaki çim sulama fıskiyelerine takar, hepinizi ıslatırım. Hem serinleriz. ;) :)

@Seya Yıldız

Yav sana 1 bardak değil, 10'luk damacana ısmarlayayım Sefa'm. Canın sağ olsun.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
günaydın avrupalı pedalşör kardeşliği,

mecidiyeköyde yakıcı bir sıcak var her yer yanıyorrrrrrrr.

merhaba avrupalı pedalşörler

geleneksel çarşamba tur listesini yavaş yavaş hazırlamaya başlayalımmmmmmm

pazar günü boğaz köprüsünden bisikletle geçiş olacakmış,daha öncede geçmiştim bu seferde orda olmaya çalışacağım. değişiklik olsun boğaz havası iyi gelir.

ooo kaçmazz kesinlikle :D

A.Y.P.G selamlar selamlar selamlar...

bu pazar boğaz hattına doğru beraber uzanıcaz sanırım değilmi...
güzargahları belirleyelim şimdiden içim kıpıy kıpıy oldu :)))
makinamıda getiricem bolbol foto :)

Hadİ ArkadaŞlar ÇarŞamba Tur Lİstesİnİ Yapinda GÖrelİm Kİmlerİn Ellerİ Havada GÖrelİm

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri